Aspoň romanticky, nie? Keď prídete z rande tak ju odprevaď ku dverám jej domu, pobozkaj ju na líce povedz že ju miluješ a pomaly pokojne odkráčaj a neotáčaj sa. Ak ste sa k rande nedostali tak jej dones kvety a spýtaj sa jej či s tebou pôjde na rande.
hlavne jej to nepíš .. a uisti sa, či si si tým naozaj istý, ak nie tak to ani nevrav, nestojí to za to prípadne jej ublížiť (som po rozchode preto toľká negatívna energia)
ešte že si nenapísal že ju miluješ... máš čas príde to časom . Ako myslíš, že sa zachoval tvoj otec, keď ešte nebol internet, nemohol si nájsť nejaký návod.. maximálne mu poradili kamaráti alebo na to musel prísť sám ...veľa šťastia
...Andrej
@ vladqoq ? Prosím ťa čo ? ... nevidím sem žiaden jeho komentár, že by som sa opakoval ...ale ak už mal niekedy nejakú podobnú myšlienku, tak som rád, že máme spoločný názor
Smile more ... Andrej
@zajkousko Aha takto tak nie som tu dlho na birdzi, zbadal som to to áno a tak som si pomyslel prečo nie keď nemáš vo svojom nicku meno tak aspoň napíšem, aby sa vedelo ako sa volám, ako ma oslovovať
Načo hovoriť, dôležitejšie je najprv ukázať ako ti na nej záleží, napríklad jej v niečom pomôžeš, hovoriť to môžeš neskôr, keď si tým budeš istý, že to tak cítiš...
@peter1588
ak už je to tvoje dievča tak jej to nemusíš ani hovoriť, lebo máš permanentne možnosť jej to permanentne dokazovať/vyjadrovať svojim správaním
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a keď sa už bojis, tak cakaj kedy tí to povie ona, a ty odpovies,, aj ja teba
Máš to dievča, či nije?
pretože ak s niekým "chodíš" a nepovedal si jej, že ju ľúbiš, (čiže to zjavne nevie) chodíš s ňou naozaj?
asi som staromódna
...Andrej
Smile more ... Andrej
....vlado
ujo Vlado myslel podpis, lenže on asi žije v inej dimenzii, ja sa už dobrý mesiac nepodpisujem, aspoň vidno akého mám kamoša...
8)
2. ona sa ty spyta "dopice co robis???!!!"
3. "lubim ta," odpovedz
laska sa nemusi vyjadrovat slovami .. lepsie su skutky
ak už je to tvoje dievča tak jej to nemusíš ani hovoriť, lebo máš permanentne možnosť jej to permanentne dokazovať/vyjadrovať svojim správaním