Pred rokom som spoznala jedného chalana a začali sme spolu chodiť najprv som si o ňom myslela že je úžasný a veľmi som sa zaľúbila ale to som nevedela že je strašný kurevník teraz sa so mnou úplne zahráva a už 2 krát sa mi prestal ozývať a potom sa zase o
Prečo si nechávaš ubližovať? myslíš si, že je jediný na svete? Nájdi si niekoho iného, s kým budeš rada a kto sa ti ozve, aj večer, aby ti zaprial dobrú noc, nezahadzuj sa s niekym, kto nemá záujem...
Prekvapilo ma, že tu nie si registrovaná od včera, lebo som si myslela, že toto proste musí byť fake. Ale nie, no, asi to nebude fake, len stupidita. Radím ti, aby si hlavne prestala byť piča a rozišla sa s tým, s ktorým akože oficiálne si.
boez tak sama dobre vies csi to sama napisala ze sa s tebou len zahráva asi ti to robi dobre cico? boze vyser sa nanho a to ako prečo mas svojho chalana ked ho ani nechces ci ako to .Chudak tvoj chlapec teda..si to dobre premysli ja neviem co bysom robila na tvojom mieste ved ale ked dobre vies aky je tak asi pass? ci? ...
takze chodis s chalanom, ktoreho vobec ani nechces. klames mu a poza jeho chrbat sa stretavas s inym. hmmmm. .... a etse nechas dovolit, aby tebou tamten druhy zametal. .............. slovo sebaucta ti nic nevravi? a so svojim frajerom sa rozid. ja by som nikdy v zivote nevedela byt s niekym, koho by som nemala rada. chodit s niekym len preto, aby si nebola sama je dost ubohe.
s terajším sa rozíď, lebo keď ku nemu necítiš nič tak načo to je ? a s tým, ktorý sa s tebou iba zahráva ,tak na toho zabudni, alebo si buď užívaj, ale trp to, že je ku*nik a zahráva sa s tebou...vybrať si musíš TY sama.
Jeb na neho, presne toto isté sa mi stalo, teda ešte deje.. ten chalan sa mi ozýva stále a keď mu došlo že už serem na neho tak sa ozýva častejšie a dokoca je schopný tváriť sa predomnou že už nemá babu len aby som s nim bola.. On si chce len zašukať na takých SRAŤ !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
oh look, it´s empty...
pretože ono je rozdiel bojovať o vzťah, bojovať, ak máš pocit, že to nejaký zmysel má a že ten druhý je človek, ktorý by si ťa zaslúžil.
Ak sama dobre vieš čo ej to za chuja tak je veľmi hlúpy nápad stretávať sa s ním....
Nebudeš sa trápiť
/thread
just sayin.