mam priatela a moc casu ale niesme spolu ale vzdy ked sme spolu tak mi hovori ako velmi ma miluje ...co mam robit ja som s toho uz sisi a teraz sa ete do tohto vztahu zamiesava moj kamarat bo ma chce a ja nwm co mam citit ((((poradte
no to je dobre blbá otázka ked sa na toto pytas cudzich ludi....ty musis vedet co citis....a keby si ho naozaj lubila tak by si nad tým druhym ani neuvazovala
slecna tak to, ze nieste casto spolu este nerozhoduje o tom ci sa mate lubit. proste si to snaz urovnat v hlavicke. ci ti ten chalan za to stoji, alebo ci by to malo lepsiu perspektivu bez neho.
a ze nevies co mas citit... ty nie mas citit ale proste citis. len sa musis dovtipit co presne.
a inac ak toho druheho chalana nemas rada tak nechat cloveka ktory ta miluje koli druhemu by bola obrovska chyba...
akoze tvoj problem je ten, ze lubis svojho mileho, ale ten tvoj kamos ta chce? akoze kde je problem? ty by si chcela toho kamosa? Ved ked lubis svojho mileho, tak si toho kamosa nevsimaj.
Ked som chodil s mojou ex, tak za nou stale chodil jeden chalan, ale ona s nim nic nechcela mat, lebo mala mna. A nerobila si z toho tazku hlavu. Takze klud. Sice teraz sa spolu uz vobec nerozpravame, a ten chalan za nou chodi stale, ale prisaham ze mu rozbijem hubu, keby si s nim nieco zacala, lebo mi toho dost narozpravala ako ho nechce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ze nevies co mas citit... ty nie mas citit ale proste citis. len sa musis dovtipit co presne.
a inac ak toho druheho chalana nemas rada tak nechat cloveka ktory ta miluje koli druhemu by bola obrovska chyba...
Ked som chodil s mojou ex, tak za nou stale chodil jeden chalan, ale ona s nim nic nechcela mat, lebo mala mna. A nerobila si z toho tazku hlavu. Takze klud. Sice teraz sa spolu uz vobec nerozpravame, a ten chalan za nou chodi stale, ale prisaham ze mu rozbijem hubu, keby si s nim nieco zacala, lebo mi toho dost narozpravala ako ho nechce.