Sestra hrala na notebooku Sims.Hra sa jej sekla A ona mysliac si neviem čo ho skúšala vypnúť. Vyskočila mi celá čierna obrazovka ná ktorej píše New FPS:30. Neviem nič zapnúť, pretože ťa čierna obrazovka mi nechce zmiznúť. Čo mám robiť?
a navyse myslim ze ked sa ti to da vypnut nasilu cez power button tak bude pravdepodobne posrany system, nemas tam napriklad tlacitko na Recovery? ja na mojom lenove mam
nam sa casto nieco podobne stava s PC, vtedy proste cakame alebo ho vypojime zo zasuvky.... a potom sa to stava stale castejsie a treba ho preinstalovat, takze ho preinstalovavame cca raz za rok
Pre takéto prípady je dobré vedieť Anglicky.. by si si hneď vygooglil niečo ja keď sestra na maminom notebooku dačo dodrbala som len googlil a zatiaľ sa vždy riešenie problému na nete našlo
Skúsil som len tak na rýchlo čeknúť a to "New FPS:30" sa týka tej hry Sims 3 je to nejaký crash.. jej sa to asi crashlo a v tom seklo.. jednoducho ho skús vypnúť (dlhšie drž to tlačidlo) alebo vyber batériu.. Inak ti neviem nič iné poradiť keď je to lagnuté tak nič iné než vypnuť a zapnuť NB ma nenapadá čiže buď drž to tlačidlo dlho alebo vytiahni batériu z notebooku a daj ju naspäť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Skúsil som len tak na rýchlo čeknúť a to "New FPS:30" sa týka tej hry Sims 3 je to nejaký crash.. jej sa to asi crashlo a v tom seklo.. jednoducho ho skús vypnúť (dlhšie drž to tlačidlo) alebo vyber batériu.. Inak ti neviem nič iné poradiť keď je to lagnuté tak nič iné než vypnuť a zapnuť NB ma nenapadá čiže buď drž to tlačidlo dlho alebo vytiahni batériu z notebooku a daj ju naspäť..