Mám priateľa.Som s ním už 4 roky-medzi tým boli prestávky...vždy to pokazil on, tým že ma podviedol..teraz som mu dala posldnú šancu...ale neverím mu, a myslim si že ma aj tak nadalej podvádza...ale nemám na to dôkaz...aj veštkina mi povedala, že má druhé
ja by som to uz nerobila......tak ti poviem ked ta raz podviedol a ty si s tym nerobila dokopy nic tak to spravy zas a zas ...nema to zmyslel ja by som sa rozisla na tvojom mieste
Tiez by som sa rozisiel (ak by islo o opacne pohlavie) Nema to zmysel, ke to urobil uz tolko krat, tak to uribi znovu. Ak to chces zistit, tak inac sa to ani neda len tym sprehovanim, alebo tam posli kamosky nech ho prekuknu
Nie, spravis zle ak ho budes spehovat. Co je to za vstah. Ty ma podvediet a potom dam ti sancu hadam sa polepsis. zasa podvedie a zasa ti dam sancu. .... Proste rozchod ... a nebudes toho paka musiet ani sledovat.
Ked ta podj*bava tak asi mu nedavas vsetko po ocm tuzi. Ked sa na to pozries z ineho uhla. Som chlap kebyze mi moja holka dava setko po com tuzim nepotreboval by som inu. Naco? Nevidim dvovod.
Ale skus si ty najst ineho uvidis ake vzruso bude najma ked to on zisti
Je to podla typu cloveka. Kasko to hovori teraz viacmenej proti mojmu nazoru.
Nevieme aky mas s nim teraz vztah. Ked su spolu 4 roky uz to nieco znamena. Mozno ze sa naozaj polepsil, mozno nie.
Asi tam nieco medzi nimi je ked su aj po tychto veciach spolu. takysto aj ten chalan, pokial by ju nelubil, tak sa k nej pocas pauzi nevrati...
A co sa tyka spehovania, je to uplne normalne, kazdy si raz za cas chce prekuknut svojho partnera.
Taaakze
Urcite by som neisiel na diskoteku ja. Nikdy nevies kde tvoj partner je, kludne ho mozes stretnut ptri vstupe, kludne ta moze zahliadnut prvy on, kludne ta moze vydiet niekto s jeho kamaratov... Potom by si bola ty ta zla ktora chodi vyzvedat, a mohol by si uz davat aj pozor.
Skor tam posli kamaratku. Neviem ake mas kamaratky a ci ich pozna. Mozno keby si mala nejaku peknu, ktoru on nevidel, tak posli nech ho skusi zbalit, a ci sa necha
Alebo skus aj net. Je to celkom dobre zarucene. Ja neviem ked chodi na booom, pokec, alebo co ja viem kde, skus mu napisat, skus ho zbalit ako nejaka ina. Daj si tam nejake doveryhodne forky nejakej peknej holky, sprav si nejaky doveryhodny profil, skus ho zbalit. Uvidis ci cez net nepovoli ...
Ked vsetko zliha, isiel by som sa aj ja pozriet na tu diskoteku. Nic za to nedas, a je to stale lepsie ako len rozmyslat nad tym ci ta partner podvadza alebo nie.
eeej bistu... veštkiňa povedala? uuu...tak to je fakt overená informejšn lol....mno ale tak ti ja povem: keby mna čolen raz podviedol,tak u mna skončil...ziadne druhe šance...a ked to už zrobil,tak podla mna to kludne zrobi zas a zas...asi taaaaq..moj nazor
Veštkina je ta posledna komu by som veril a to nielen pre tuto vec ale pre vsetky veci jedine ze by mi dala racionalne vysvetlenie skadial vie tie udajne "skutocnosti" (krystalova gula a ani nic podobne racionalne vysvetlenie nieje)....a spehovat ho nie to je paranoja ....este otazka mas ho rada ?
Hmm... A ľúbiš ho ešte vôbec? Aj tak mu neveríš a ak ťa aj podvádzal... Ja by som sa na neho už dávno vykašľala... asi hneď vtedy, kedy by to urobil prvýkrát... veď nie je jediný na svete...
Ako nic v zlom, ale cudujem sa, ze s nim este si. Ked ta uz podviedol, velka pravdeposobnost, ze to zrobi znova. A este k tomu to, ze mu neveris. Aky ma ten vztah potom vyznam?
Suhlasim s predoslymi prispevkami... ak ta podviedol raz, spravi to zas a zas... rozisla by som sa s nim, byt tak na tvojom mieste... alebo by som ho nejak podviedla aj ja ale to uz tak od temy
Hm...jasne, ze ho lubim, a az privelmi, inak by som s nim asi stale nebola...Neviem, po nasom poslednom rozchode sme sa nevideli asi rok, a tak som si myslela, ze sa chlapec aspon trocha umudril..Zo zaciatku to bolo fajn, ale teraz pochybujem...Mam taky pocit, ze ho prezradzaju oci.
A co sa tyka tej vestkine-mozno tomu viaceri neverite, ale ja ju mam overenu, uz som u nej bola aj v minulosti, aj moji znami a splnilo sa vsetko co povedala:...
vies ako uz povedali ked to spravil raz tak to moze spravit znova,,a aky ma vyznam vztah ked mu neveris?? takto len samu seba trapis pochybnostami a na tvojom mieste by som opakovanu neveru neodpustila,,ale drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ked ta podj*bava tak asi mu nedavas vsetko po ocm tuzi. Ked sa na to pozries z ineho uhla. Som chlap kebyze mi moja holka dava setko po com tuzim nepotreboval by som inu. Naco? Nevidim dvovod.
Ale skus si ty najst ineho uvidis ake vzruso bude najma ked to on zisti
Nevieme aky mas s nim teraz vztah. Ked su spolu 4 roky uz to nieco znamena. Mozno ze sa naozaj polepsil, mozno nie.
Asi tam nieco medzi nimi je ked su aj po tychto veciach spolu. takysto aj ten chalan, pokial by ju nelubil, tak sa k nej pocas pauzi nevrati...
A co sa tyka spehovania, je to uplne normalne, kazdy si raz za cas chce prekuknut svojho partnera.
Taaakze
Urcite by som neisiel na diskoteku ja. Nikdy nevies kde tvoj partner je, kludne ho mozes stretnut ptri vstupe, kludne ta moze zahliadnut prvy on, kludne ta moze vydiet niekto s jeho kamaratov... Potom by si bola ty ta zla ktora chodi vyzvedat, a mohol by si uz davat aj pozor.
Skor tam posli kamaratku. Neviem ake mas kamaratky a ci ich pozna. Mozno keby si mala nejaku peknu, ktoru on nevidel, tak posli nech ho skusi zbalit, a ci sa necha
Alebo skus aj net. Je to celkom dobre zarucene. Ja neviem ked chodi na booom, pokec, alebo co ja viem kde, skus mu napisat, skus ho zbalit ako nejaka ina. Daj si tam nejake doveryhodne forky nejakej peknej holky, sprav si nejaky doveryhodny profil, skus ho zbalit. Uvidis ci cez net nepovoli ...
Ked vsetko zliha, isiel by som sa aj ja pozriet na tu diskoteku. Nic za to nedas, a je to stale lepsie ako len rozmyslat nad tym ci ta partner podvadza alebo nie.
Doveruj ale preveruj...
A co sa tyka tej vestkine-mozno tomu viaceri neverite, ale ja ju mam overenu, uz som u nej bola aj v minulosti, aj moji znami a splnilo sa vsetko co povedala:...