proste mal som dievca, zo zaciatku to bolo super ale potom zacala ziarlit a bola to ta chorobna obrovska ziarlivost ze ked mi napr. volala mama tak ma zjebavala ze koho som si nasiel a ci ju nelubim.. raz mi uplne vynadala ani neviem za co proste som spal
Opustit!!! toto bude este horsie.. mam kamarata, co si toto zazil.. teda este zaziva.. a dost ho to dievca tyra.. tak ak ti mozem poradit.. nevracaj sa k tomu co skoncilo.. bo to takto moze ist dokola...
Najlepšie by ju bolo opustiť a úplne na ňu zabudnúť, lebo aj ked ťa má rada, s takou osobou, čo sa takto správa by si mal ťažký život a ťažko sa niekedy ona zmení, to je málo pravdepodobné
2. problem je ale v tom ze sa uplne otocila, zmenila, zacala byt normalna, a velakrat mi napisala (stretnut som sa necel) ze spravila najvacsiu chybu a ze to bude navzdy lutovat
noo tak toto ti ja nepomôžem...ale keby bolo na mne...tak by som to už s takouto osobou druhý krát radšej neskúšala...som toho názoru...ze zmeniť sa podľa mna nezmenila...len ti chce ukazat ze sa zmenila ale ked sa k nej vratis mozno bude znova taka ako predtym..ale ja neviem..nechcem as ti do toho moc starat...musis urobit to co ty uznas za vhodne nie to co ti niekto povie
Môj názor je aby si sa k nej nevracal a takúto povahu čo najrýchlejšie vzdialil od seba, možno kruto napísané, ale najlepšie riešenie. Tá holka to má v povahe, kamarátka má takého istého priateľa, ale o tom potom. Robila by to isté ak by si sa k nej vrátil. Teraz ťa len psychicky využíva takými rečami... Ale konečné rozhodnutie je aj tak na tebe toto je len môj názor.... Veľa šťastia.....
problem je vsak v tom ze k nej stale este nieco citim ale neviem co .. a ani neviem ako zistim co to je.. jedine co mi napada je byt chvilu s nou a uvidim ... ale zas uz sa raz takmer zrutila z nasho rozchodu. .co ak sa potom uplne??
nemozem si pomoct ale toto naozaj vazne zavana schizofreniou ci paranojami . To si ziada odbornika , aj ked s nou neostanes, myslim, ze potrebuje pomoc ... a to ci jej odpustis, tu je tazke poradit , skusit to mozes, i ked na urazky sa zabuda zlozito , lebo od nikoho nebolia utoky viac, ako od milovanej osoby . Pevne nervy a drzim palce
podla mna je to tak žiarlial preto že si asi myslela že nemáš nanu viac času alebo si jej možno nedokazowal ako ju máš rád a čo knej cítiš..a preto sa takto zachowala záležalo jej na tebe a asi nemala nikoho iného na koho by jej záležalo nechcela ťa stratiť a bála sa preto tie scény.
no ked sa uz uplne zruti...tak to by bol asi prúser...ale myslím ze althinka ma pravdu..to by chcelo doktora...lebo aj ked uz nebude mat teba...najde mozno niekoho ineho...a bude to take iste ako aj s tebou..a myslim ze ani ten druhy chalan by to nevydrzal a skoncil by to s nou...a tak by to islo stale dokolecka...len problem je asi ten ako ju dostat k tomu doktorovi ze?
11. prirodzene je to tazke, ved skutocne chory clovek si nedokaze priznat ze ma problem, neviem ci by tu netrebalo poprosit o pomoc jej rodicov /surodenca ... ktory by na nej zapracoval ... lebo ja si nemyslim ako nazor 10 ze to je len prejav uzkosti ... aj strach ma svoje hranice a laska MUSI byt o dovere, jej prejavy obav prosto posobia uz chorobne, nepisem to sarkasticky, ale naozaj ako clovek, ktory to vnima ako volanie o pomoc
10. no ale kde praveze som bol iba s nou s nikym inym som ani vonka nechodieval takmer atd. mno a to ze nemala nikoho ineho si sa trafila bo doma ma jebnutu matku ktora jej robi zo zivota peklo lebo je na peniaze...
11. mno zas az take zle to neni ze by ju trebalo k doktorovi tahat..praveze ona sa nemoze rozculovat lebo je chorucka a iba by sa jej prihorsovalo... takze az tak zle na tom nebola
Súhlasím s názormi, tá holka to má jednoducho v povahe...a keď taká bola už raz, ťažko povedať, že sa odrazu zmenila a všetko bude úplne ináč... Možno chvíľu vydrží byť iná... ale ak ťa bude zasa mať, čo ak ju to omrzí a vráti sa späť tam, kam ste už raz boli? Neviem no, podľa mňa vrátiť sa k nej by nebol najlepší nápad.
(mimochodom, tie sms-ky a ostatné môže byť len "hra na city"...)
V každom prípade, dobre to zváž... Aj plusy, aj mínusy.
14. typicka chyba na oboch stranach rovnako zli vedia byt obaja ... ci chalan ci baba ... a zial, presne take skusenosti sposobia, ze potom uz ostatnym nedoverujeme
ja som mala to iste.. moj ex bol strasne ziarlivy.. az chorobne.. v kuse ma kontroloval.. vsetko mi kazazoval.. kamosky vsetko.. ked som mu necela neco poveat nadaval mi.. alebo ked mi nkeo zavolal.. to iste ako u teba.. po pol roku som sa s nim rozisla.. a teraz mi vyborne.. bez neho.. zas som to ja naspet.. taze.. nevracaj sa k nej
17. rychlo by ta to omrzelo, keby si len vystrcil paty z domu a uz by ti hystericky volala ze si s nou nesiel na vystavu kvetov, ze ju nelubis ... a ze sa isto spustas s nejakou jej kamaratkou ... prisahala by ze minule si mal na koseli blondavy vlas!! Ver mi, ziarlivu a najma takto ziarlivu ... to by si obanoval
Pretoze, zazila som daco podobneho a toho chalana este stale milujema a stale budem, hoci neviem ti rucit zato, ze to nespravi, ale sancu by si jej mal dat, ver mi, ze sa z toho poucila!!
23. som ONA a 22. pod ideme na kavu zahrame sa hru kto z koho ty ma budes prenasledovat a nudit a ja ti budem rozbijat o hlavu taniere a jacat na teba , ze som ta videla ako si flirtoval s polovicou mojich priateliek a budem ti pisat prasacie sms kde ta dourazam, a ty na oplatku prides so zubnou kefkou a nepohnes sa odo mna Kto to vzda prvy?
27. btw a preco by to robila keby nema jediny dovod podozrievat ma to by uz fakt jeidne ze jej jebe v lebeni
26. druha sanca sa nedava pretoze chyba ktora tam bola predtym pride aj potom alebo sa ukaze dalsia chyba...ja poznam taky jebnuty par co sa patkrat rozisli a vzdy dali dokopy tak ale deti to este boli heh
28. ved nevravim, ze bolo ja by som just zvelicovala aby sa vzdal ... asi by som ho obvinila, ze ma dieta s mojou sestrou , ktoru nemam proste aby usiel
33. len chodim po svete s otvorenymi ocami kedze pre mojich kamaratov fungujem ako butlava vrba podozvedam sa vselic len tu to podavam humorne a s nadsazkou , ono to v reale take vtipne nie je, ved si to zazil aj ty sam
35. moze stratit vela ... ak si nezazil ake sa je vratit k cloveku co ti ublizil a teraz ta citovo vydiera tak nevies posudit dosledok, osobne si myslim, ze straca aspon idealy
Idealy a vcom??..ludia niesu idealny haloo kde zijes ... a hm ked ju nevie usmernit tak je to aj jeho vina nie???.sa divas moc len s jednej strany na to to pre 36.
34. mno ti poviem ze aj ja som taka butlava vrba akurat ze nie pre kamaratov ale pre kamaratky .. s babami si rozumiem viac....to je asi prirodzene...a predsa nemam nadhlad, ja iba vypocujem a poviem svoj nazor.. avsak neporadim
39. poprosim, nerozpravaj so mnou akoby som mala pat , zijem v realite, mozno viac ako ty, lebo viem, ze zlepovane vztahy byvaju o nicom ... a ako vidim, nie som jedina co si mysli ze ho len citovo vydiera a nema zmysel to skusat ... pripadas mi ako masochista
ja by som uz necuvla najdi si daku normalnu.Mam pocit ze je ti jej luto a ona je tebou posadnuta.Mam kamosku co chodila s jednym chalanom 5 alebo 6 krat a teras sa nerospravaju.
vravi sa ze podla seba sudim teba...mozno je ziarliva na teba preto lebo si mysli o tebe ze dorabas presne to iste ako ona....inak povedane : Ona je podvadzačna povaha a mysli si to automaticky aj o tebe
mozno si vtedy zaslepena ziarlivostou neuvedomovala, co hovori a robi.. asi ta az chorobne chcela mat pre seba a pritom si nebola vedoma ze ti tak ublizuje.. ked si teraz uvedomila svoj omyl (co je velke plus) tak este je sanca, ja by som jej odpustil (samozrejme pod podmienkou ze nebude robit sceny )
Co sa raz pokazilo, lepsie povedane, na com raz vstah stroskotal, tak na tom stroskota aj druhy krat. bude ta podozrievat druhy krat. Ak ju lubis mozes skusit. Ale do osieho hniezda by som uz nic nestrkal ...... ak by toto robila tak ti skor ublizila ako potesila. zabudni na to. Ale ak juu lubis este stale a nezhnusila sa ti skus. Ale moja rada znie druha sanca - nie.
mackoooo....ty mas taketo problemy a nepovies mi o nich?? ...nevracaj sa k nej, vies zmenit sa neda za noc, za den, za tyzden, za mesiac...ona je stale ta ista osoba...a ja nechcem aby ti ublizovala
Nuz snad tu este nebolo to co napisem ja lebo som to skoro vobec necital...
Podla mna ak ju este lubis, tak to to riskni. ALE! prv nez sa date oficialne dokopy jej jasne povedz ze hento co bolo (to sledovanie, ziarlivostne sceny atd) sa nesmie opakovat a akonahle s tym zas zacne tak sa zbalis a uz sa neuvidite.
52...-suhlasim....Vyskusat,vyskusaj...ale nenechaj to zase zajst daleko,ked to nepojde.a nebud taky lutostivy,ze ju mas rad,to chapem...ale nechat sa vydierat?
no taak...vjem si predstavit ako sa citi....možno sa k tebe spravala blbo...aa možno si to uvedomila až teras..a chce sa skutočne nejak zmenit....možno by si mal dat druhu šancu...ved ta to nezabije ..newem rob ako chces....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
7. aj tento
problem je vsak v tom ze k nej stale este nieco citim ale neviem co .. a ani neviem ako zistim co to je.. jedine co mi napada je byt chvilu s nou a uvidim ... ale zas uz sa raz takmer zrutila z nasho rozchodu. .co ak sa potom uplne??
11. mno zas az take zle to neni ze by ju trebalo k doktorovi tahat..praveze ona sa nemoze rozculovat lebo je chorucka a iba by sa jej prihorsovalo... takze az tak zle na tom nebola
(mimochodom, tie sms-ky a ostatné môže byť len "hra na city"...)
V každom prípade, dobre to zváž... Aj plusy, aj mínusy.
26. no neviem neviem co bude
26. druha sanca sa nedava pretoze chyba ktora tam bola predtym pride aj potom alebo sa ukaze dalsia chyba...ja poznam taky jebnuty par co sa patkrat rozisli a vzdy dali dokopy tak ale deti to este boli heh
35. no ja nic nestratim ale ona ..
Podla mna ak ju este lubis, tak to to riskni. ALE! prv nez sa date oficialne dokopy jej jasne povedz ze hento co bolo (to sledovanie, ziarlivostne sceny atd) sa nesmie opakovat a akonahle s tym zas zacne tak sa zbalis a uz sa neuvidite.