Kedže nebýva tam kde ja (asi 30km odomna) a ešte nemá vodičák prišiel by vlakom. Vzala by som ho k nám domov... A dala by som mu vlastnoručne upečenú minitortu s nejakým vtipným komentom, sviečkou atd. a na hlave by som mala taký ten klobúčik
Chalani, pýtam sa vás: páčilo by sa vám to? Potešilo by vás to?
a ty o neho mas zaujem, alebo tak? lebo ked vies sama, ze sa mu velmi pacis a pozves ho rovno k sebe domov na jeho narodeniny ... a pride plny rozpoluplnych myslienok a ty mu das fuuu tortu ...
ked vies, ze sa mu velmi pacis, tak ho bud pripusti k sebe ako mozneho frajera, alebo ho takto netryzni, ze navrhnes taketo sance, ktore ty budes vnimat ako uplne kamaratske
@6 presne tak, toto sprav a vyjeb sa na nejaky klobucik
ked vis ze sa mu pacis a este ho aj pozves k sebe tak chlapec bude akurat nasraty ked z toho nic nebude...este aj na 18tku...len mu dojebes narodeniny s upecenou minitortou
tie komenty ma zmiatli...fakt neviem vomu by som sa viac potesil
ale tak laska ide cez zaludok ...(pri tomto mi zad napada @6 vyvrcholenie )
no utob tortu, dajte si vino a mozno bude aj ta @6 tka... a ten klobucik si nedavaj, "18" je kvazi vstup do dospelosti..
jasné to je super nápad mne to raz urobila takto bývalá priateľka, prišla ku mne, zaklopala a v rukách držala tortu so sviečkami som bol maximálne šokovaný ale velmi sa mi to páčilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Chalani, pýtam sa vás: páčilo by sa vám to? Potešilo by vás to?
ked vies, ze sa mu velmi pacis, tak ho bud pripusti k sebe ako mozneho frajera, alebo ho takto netryzni, ze navrhnes taketo sance, ktore ty budes vnimat ako uplne kamaratske
Nie, bol by som nasraný.
Ale takto.
Pôjdeš pekne na kolená a dáš ho do papule. Aj s vajcami. Na doraz, až do pažeráku. Samozrejme, bude ťa napínať, ale to je dáviaci reflex.
Takže, choď do Kauflandu, tam teraz majú v akcii šalátové uhorky a môžeš trénovať.
ked vis ze sa mu pacis a este ho aj pozves k sebe tak chlapec bude akurat nasraty ked z toho nic nebude...este aj na 18tku...len mu dojebes narodeniny s upecenou minitortou
ale tak laska ide cez zaludok ...(pri tomto mi zad napada @6 vyvrcholenie )
no utob tortu, dajte si vino a mozno bude aj ta @6 tka... a ten klobucik si nedavaj, "18" je kvazi vstup do dospelosti..