Mám kamarátku s ktorou sa poznám takmer od malička.
Nedávno sme si boli spolu vypiť a nakoniec to dopadlo tak, že sme sa spolu vyspali :/ ...Odvtedy sa ku mne chová úplne inak. Akokeby sme spolu chodili a možno aj niečo viac ...Ako jej mám povedať že s ňou nechcem nič mať, proste že chcem byť s ňou len
asi by si jej mal vysvetliť že to čo ste spolu prežili boli krásne (ak bolo) ale že chceš ostať len kamarat, že nechceš pokaziť vaše priatelstvo (aj ked si myslím že by sa tým nič nepokazilo, ale niekto na to ma iny nazor). ak s nou nechceš byť iste jej to povedz čo najskôr , lebo ak to budeš dlho odkladať o to ťažšie to môže vziať
@bielyodpor keď si kokot a vyspal si sa s ňou čo si čakal? máloktorá baba, ak vôbe nejaká, dokáže byť ako chlap v tomto a brať to že sa nič nestalo....tvoje sračky, sám si sa do nich dostal, sám sa z nich vylíž
nick bielyodpor a správanie ako nejaký špinavý neger...Ožrať, pojebať a chcieť od dotyčnej aby to nebrala vážne ...
Nie si hoden tohoto nicku .. Čierny odpor..to by sa ti hodilo omnoho viac ... Robíš iba hanbu nacionálne založeným ľudom ..
Och ... Toto ma vie tak nasrať... dnes na Slovensku sa 80% "náckov" správa ako idioti a negri .. A ani pomaly neviedia v čo to vlastne verí .. Vďaka takým ako ty si väčšina ľudí myslí o národniarstve/nacionálnosti to čo si myslí (teda len negativizmus) ...
@bielyodpor no co si si navaril, to si musis zjest. Boze, to ste mali na to taku chut, ze ste sa museli spolu vyspat ( inak vy ste uz predtym maoli niekho? ) a ta baba si sa jej asi lubil predtym, inak by takto nereagovala... Inak baby toto beru dost vazne, ked sa s nou vyspis u nich sa to rovna laska niekedy...
fuha mas to tazke chlapce,baby sa na taketo veci rychlo namotaju,a ako je spominane hore uz si sa jej mozno dlhsie pacil.
Skus jej to proste vysvetlit,ze ju stale beries ako super kamaratku ale nic viac s nou mat nechces,aj napriek tomu co sa medzi vami stalo.Ale vela od toho necakaj,je velmi pravdepodobne ze sa urazi a a uz to nikdy medzi vami nebude take ake to bolo.
BTW by som tiez rada vedela,preco s nou nechces mat nic viac,a dufam ze ste si aspon davali pozor lebo potom to ze si si pokazil kamaratsvo bude najmensim problemom...
To sa aj da, vyspat sa s niekym bez toho, aby tam vzniklo aspon ake-take citove puto? Ak to tak u teba nefunguje, odporucam nechlastat a zasuvat len do toho co mas rad, vyhnes sa takymto problemom. Ozaj, co by si spravil ak by otehotnela?
keby si to chcela nechať podporil by som ju..keby si to nechcela nechať, taktiež by som ju podporil aj keď radšej by som bol za prvú možnosť :/ ...konečné rozhodnutie by bolo aj tak iba na nej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
suť vam!
kruté ale účinne
Nie si hoden tohoto nicku .. Čierny odpor..to by sa ti hodilo omnoho viac ... Robíš iba hanbu nacionálne založeným ľudom ..
Och ... Toto ma vie tak nasrať... dnes na Slovensku sa 80% "náckov" správa ako idioti a negri .. A ani pomaly neviedia v čo to vlastne verí .. Vďaka takým ako ty si väčšina ľudí myslí o národniarstve/nacionálnosti to čo si myslí (teda len negativizmus) ...
toto "slovné spojenie" BielyOdpor nemá nič spoločné s neo-nacizmom a už vôbec nie s nacizmom!!
a preco ju vlastne nechces ako frajerku?
fuha mas to tazke chlapce,baby sa na taketo veci rychlo namotaju,a ako je spominane hore uz si sa jej mozno dlhsie pacil.
Skus jej to proste vysvetlit,ze ju stale beries ako super kamaratku ale nic viac s nou mat nechces,aj napriek tomu co sa medzi vami stalo.Ale vela od toho necakaj,je velmi pravdepodobne ze sa urazi a a uz to nikdy medzi vami nebude take ake to bolo.
BTW by som tiez rada vedela,preco s nou nechces mat nic viac,a dufam ze ste si aspon davali pozor lebo potom to ze si si pokazil kamaratsvo bude najmensim problemom...
Vela stastia
nie nie nie ešte to by mi schádzalo
aj tak si myslim ze by si ju mal dat na policiu za znasilnenie
"tak som jej povedal že mám koláč v trúbe a odišiel som"
keby si to chcela nechať podporil by som ju..keby si to nechcela nechať, taktiež by som ju podporil aj keď radšej by som bol za prvú možnosť :/ ...konečné rozhodnutie by bolo aj tak iba na nej
Amen.