Mam kamosa, ktory bali zeny na to. ze je mily...wtf, fakt to moze fungovat?
Moj kamos si vzal do hlavy, ze ked bude gentlemansky a mily, vtipny, tak dokaze zbalit kazdu jednu... sice kruti sa okolo neho kopa zien, ale ja si stale myslim, ze ony ho beru ako kamarata Vravim mu, aby bol sem-tam hajzlik, ale on mi neveri...vraj len
Tvoj kamoš je proste očividne charizmatický a vie sa správať. A ty si jebnutý už len kvôli tomu, že toto ideš riešiť na birdz a ohováraš tu človeka , ktorý si to zrejme nikdy neprečíta..
@skingirl94 nikdy si ho nevidela, ale pouzivas slovo "ocividne". .len pre tvoju informaciu, urcite sa nevie spravat - on sa cielene pretvaruje a sprava sa milo vylucne k dievcatam, aby ich zbalil, inak ma 2 z chovania, takze asi tak....preto som pisal, ze si vzal do hlavy - on taky nie je
@miaja pravdu poviediac ide mi o to, ze on si zije v iluzii, ze takymto sposobom moze mat kazdu - jasne, ze ak tam je pritazlivost, tak je to ok, ale vidim sam, ako ho niektore vyuzivaju (tie, ktore nepritahuje)
PS: nechcem tu rozputavat diskusiu o bad boyoch, ale prave taki chlapi, ktori sa spravaju milo, ostavaju na ocot, a zeny od nich utekaju k drsniakom, tak netusim, preco tvrdis, ze by sa mali tak spravat, ked to zeny po case nudi a omrzi??
@maximax A tebe to vadí z toho dôvodu, že nechceš, aby bol zranený alebo ti ide len o to, aby si mu dokázal, že máš pravdu?
Keď chcú zlých, nech si za nimi idú, veď každý potrebuje niekoho mať, každému sa páči iný typ človeka. Ja mám sladkého romantika, žiadného bad boy-a a som spokojná.
Ako mu ukážeš že máš pravdu? Nijako, lebo ju nemáš a aj keby si mal, tak na to príde až vtedy, keď si sám popáli prsty...
tak ti poviem... na arogantne kktske badboyovske spravanie mozes balit fakt iba tie najkrajsie baby, vysovene modelky, co su zvyknute, ze kazdy chlap sa im pcha do zadku a tym padom je to pre nich vyzva ked spoznaju niekoho, na koho akoby "nestacili". ale ostatne podla mna skor namotas na to gentlemanstvo
@maximax ale ja som pochopila ako to myslíš.. lenže o tom to je. Áno baby si väčšinou obľúbia milého chalana. O tom ako sa bude správať ďalej ak by z toho niečo bolo nehovorím, ale prvý dojem a tie prvé stretnutia jednoznačne zapôsobí milší chalan. Samozrejme to neplatí o 100% ženskej populácie ale u väčšiny áno. Vážne neviem prečo by som mala prehodiť slová s nejakým "sem tam hajzlíkom"
@maximax skorej je to naopak. ženy maju rady badboyov ale ver mi celý život by s takým prežiť chcela maloktorá.... samozrejme ale ak svoju milosť využíva na to aby mal každy den inú je to zle... mal by si najsť jednu , tu spravnu...
Mňa by chalan, ktorý je milý, vtipný a navyše aj gentleman zbalil hneď. Prečo niektorí chalani žijú v ilúzii, že musia byť úplní hajzli na to, aby zbalili dievča?! x_X
@madiska ono to taka iluzia nie je takych bab ako si ty je pomenej si myslim, mna tiez skor berie chlap, ktory s avie prejavit, ako taky ,,tutko,, co mi donesie ruzu a ledva vypoti nejake slovo. Ale tak ja si uz spajam slovo mily s niecim inym asi proste mily a vtipny, trocha gentleman dokazu byt niektori chalani a nebyt tutkovia
@maximax jasne, ze to niektore potesi a su mimo z neho, lebo to je take dnes ojedinele, aby chlap pustil zenu sadnut a podobne, lenze tiez dilema, co teda je u tych zenskych reakcii pri tom tvojom kamaratovi ze ho beru ako mileho, ale len mileho chlapa nic viac, teda skor kategoria kamarat aelbo ako mileho gentlemana, ze nieco mozno bude?
čo mu závidíš a chceš mu to pokaziť? spametaj sa chlape naivný si tu jedine ty... Každé dievča chce milého chalana na vzťah, hajzlíka možno tak na jednu noc a už sa mu nikdy neozve..
Ano ja myslim ze to zarucene funguje ak si k babe mily, pozorny, charizmaticky, sem tam troska zly, ale s mierou vsetko samozrejme... ale pozor ! musis byt pre nu sympaticky vyzorovo, inak no future
Poviem ti pravdu: si zavistlivy debil, a tvoj kamarát je očividne veľmi inteligentný chlapec pretože prišiel na to, že s arogantným debilným spravanim sa u dievčata nikdy ďaleko nedostaneš
@miaja@madiska@sibell810 Ženy ženy...chcel by som Vás vidieť na ulici, keby za Vami niekto prišiel. Niekto ako ja Už vidím tie fejsy...si kkt? / Neotravuj / Dovidenia.
A po ďalšie. Zaujímalo by ma, medzi ktorými ženami robia prieskumy, čo hovoria že chcú milých a neviem akých dobrých chlapov. Veď to vidno aj v meste. Dobre že nie každá jedna s idiotom.
@johny281 tak to neviem aké ženy poznáš.... ale ono väčšinou tí badboyi vedia povedať tie správne slová a žena sa zamiluje a ptm už si neuvedomuje že je debil.... ale smaozrejme nedá sa hádzať všetkých do jedného vreca.... pretože niektoré ženy naozaj majú rady badboyov a niektoré nie.... a je logické že na ulici ked niekto začne s tebou odrazu flirtovať tak je to asi trochu divné... ale myslím si že ani ty nezvykneš na ulici zastavovať ženy a baliť ich.... a to už je jendo či je to milý alebo zlý chalan.... ak nato ide zostra tak je to divné... myslím to tak že prídeš k holku ktorá sa zrovna ponáhla na bus a ty začneš že "pojdeš so mnou na kávu?" ..tak jasne že nie....
@johny281 Oh, je rozdiel, keď za nejakým dievčaťom príde chlapec a je milý zlatý charizmatický a keď príde za dievčaťom, čo si myslí, že je milý a pritom je tak akurát slizký. A navyše, je samozrejmé, že to nie je jediný faktor, ktorý rozhoduje. Pokiaľ by si sa mi proste fyzicky nepáčil a absolútne ma nepriťahoval, čo takého by si čakal? Akurát iné je to, že pokiaľ by si bol fakt milý, poďakovala by som sa ti za záujem a slušne odmietla. Štýlom "čo po mne chceš, choď preč" reagujem tak akurát na chalanov, čo sú drzí, pokrikujú po mne atď. Nikdy som doteraz hnusne nezrušila žiadneho, čo na mňa bol milý, aj keď sa mi vôbec nepáčil.
A keď tvrdíš, že pomaly každá je s nejakým idiotom... to akože všetkých tých chalanov dôverne poznáš a môžeš o nich s čistým srdcom vyhlásiť, že oni sú idioti a ty si lepší od nich, hej?
@maximax jasne že to tak je, su aj také piče ktoré odkopnu mileho chalana nájdu si chruna a potom vyrevuvaju ako na ne serie... ale ja osobne by som si z takým nič nezačínala, moj je uplne milý, pozorný, zaujíma s ao mna, nekašle na mna a tak to má byť, nie dáky machri čo sa hraju na frajerov a hajzlov a kktiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@peacexp no bezne mam pri sebe jeho fotku...fakt
@tikalok ???ok, zase som sa dozvedel nieco nove
@lowinqa aspon budem mat ciste svedomie
PS: nechcem tu rozputavat diskusiu o bad boyoch, ale prave taki chlapi, ktori sa spravaju milo, ostavaju na ocot, a zeny od nich utekaju k drsniakom, tak netusim, preco tvrdis, ze by sa mali tak spravat, ked to zeny po case nudi a omrzi??
Keď chcú zlých, nech si za nimi idú, veď každý potrebuje niekoho mať, každému sa páči iný typ človeka. Ja mám sladkého romantika, žiadného bad boy-a a som spokojná.
Ako mu ukážeš že máš pravdu? Nijako, lebo ju nemáš a aj keby si mal, tak na to príde až vtedy, keď si sám popáli prsty...
sam neviem, preco moj kamos, ktory nie je ziadny gentleman sa zrazu takto sprava, ked aj ked sa spraval drzo, tak nemal problem zbalit babu
no proti gustu ziaden disputat...ludia su rozni
ps:zboznujem tvoju poslednu protireciacu si vetu
+milý nemusí byť automaticky nudný, ak sa to robí s mierou, a vyvažuje primeranou troškou rýpania
máš síce pravdu, ale čo máš z toho ty, narozdiel od neho?
@3 2 dúfam, že to tak je, lebo ja som takú skúsenosť ešte nemal
Pojebte sa s kamáratom navzájom do riti, nech vám toľko piče po rozume nebehajú.
boze @antifunebracka ja ta tak uznavam
asi tak.
A po ďalšie. Zaujímalo by ma, medzi ktorými ženami robia prieskumy, čo hovoria že chcú milých a neviem akých dobrých chlapov. Veď to vidno aj v meste. Dobre že nie každá jedna s idiotom.
A keď tvrdíš, že pomaly každá je s nejakým idiotom... to akože všetkých tých chalanov dôverne poznáš a môžeš o nich s čistým srdcom vyhlásiť, že oni sú idioti a ty si lepší od nich, hej?