Mam kupit PS move naPS3 aj ked ho uz mam dlho a je starsie ale plne funguje?
Mám PS3 uz cca 5 rokov..... Ale je plne funkčné bez poškodení a ide jak Švajčiarske hodinky... Ide tam všetko aj GTA5 atď.... Chcel by som si kúpiť PS Move, ale neviem ci mi to vydrží lebo PS3 co ma 5 rokov by som čakal ze každú chvíľu skolabuje ale to so
viem čo mysliš ja som tiež rozmyšlal tam ide o ten problem že postupne sa spoje na hlavnej doske opotrebuje to je hlavna chyba.Ked ti naskoči orandzova dioda tak je to v prdeli inak ak sa ti to pokazi je potrebne ju rozobrat a s fenom alebo nieakov tepelnou pištolov prejst po pajkach a bude ti fungovat a Move zas tolko nestoji a inak je to somarina
@rayennn nebude ti to na nič ani keď ti PS3jka bude fungovať ešte 10 rokov, je to úplne zbytočný gimmick ktorý poriadne nemal opodstatnenie a využitie ani v dobe keď sa robilo strašné (nepravdivé) haló okolo toho aká je to prevratná a úžasná vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
nie je. zbytočnosť bez využitia je to.