Ahojte, páči sa mi jeden chalan s ktorým som sa zoznámil niekedy v polovici decembra roku 2014 a veľmi sa mi páči a začínam K nemu cítiť aj niečo viac ako len kamarátstvo, lenže on má berie ako kamaráta. Mám mu dať najavo že ho ľúbim?
Co ak sa pokazí potom náš vzťah? Nechcem ho stratiť. Čo mám robiť? Poprosím len normálne odpovede.... Hejteri ušetríte si čas A nederte si zbytočne klávesnicu... ďakujem
ak ho naozaj ľúbiš a vidíš perspektívu v tom, že by ste boli spolu tak mu to povedz... ale ak by z toho bol len románik, ktorý by k ničomu viac neviedol a nakoniec by si priešiel o kamoša, tak sa na to kašli a ostante kamaráti....
@jurito ...Musíš si v prvom rade dať,tak ako písala @4 otázku ,či by to malo budúcnosť a či ti to zato stojí riskovať .Samozrejme si uvedom,že nie každý muž je milovník preberania iniciatívy a nedáva žene najavo,že sa mu páči,možno cíti presne to isté aj on k tebe,len to nedáva najavo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov