Chodila som s niekým, no rozišli sme sa. On si našiel inú aj ja iného. No ked mu to nevyšlo s tou druhou začal mi písať že ma má stále rád a že aj vždy mal aj ked chodil s inou. Má zmysel s ním chodiť zase ked obidvaja sme mali cez tú pauzu vzťah ? Ako má
Po prvé, ak ste sa rozišli, tak ste asi mali dôvod, nie? Ale hlavne, vzhľadom na to, že radšej s niekým chodí, len aby nebodaj neostal sám je to podľa mňa pomerne jasné
@ruza8 rozhodnutie je na tebe, my nepoznáme ani dôvod prečo ste sa rozišli ani koľko ste spolu boli ani koľko ste boli od seba ani nič.. ak mu veríš, sprav ako chceš.. ale ja keď si spomeniem na svoje "vzťahy" z toho obdobia tak som rada že skončili nieto že by som ešte skákala späť do každého..
toto je snad jebnuty svet alebo co...pokial chces mat seriozny vztah a chces planovat buducnost tak ja na tvojom mieste byvalemu neverim...ak ti ide o flirt viac ako buducnost tak preco nie...je to na tebe
Uz len z tvojich slov "No ked mu to nevyslo s tou druhou, zacal mi pisat..." Ked si toto myslis, a ked k nemu necitis doveru, tak to urcite nema zmysel Mozno ta naozaj este stale lubi Ale tak je to na tebe
neveriť ja som zas bola v opačnej pozícii. tiež som odprosovala bývalého. ale to len preto, že som nechcela byť sama. na nejakú dobu sme sa k sebe vrátili, ale potom keď sme sa rozišli, bolo to oveľa horšie ako keby sme sa rozišli vtedy.
toto poznám - ja by som to skusila ... ešte ste mladí a niekedy to nevýde na prvý krát, možno že sa v tom vzťahu s tou druhou utvrdil v citoch k tebe, fakt nieje to až taká katastrofa... ale skús si s ním niekam sadnúť a úprimne sa porozprávať, alebo mu skús povedať, že potrebuješ čas lebo
máš strach aby ti nejaké neuvážené rozhodnutie neublížilo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ak ti to nedoslo tak ti uz niec pomoci.
prečítaj si to po sebe ešte dvakrát ...a keď nezistíš odpoveď ,tak potom sorry ale ...
1. Ty si neuvedomuješ, že chlapcovi, s ktorým chodíš ubližuješ?
2. Potreba niekoho mať u neho vyhrala.
3. A ak nevieš, čo chceš. Tak to s dotyčným ukonči, s bývalým si nič nezačínaj a nechaj si to prejsť hlavou, pretože nie si rozhodnutá, čo ďalej.
Zažívam to teraz. A tomu bývalému som šancu nedala a ani nedám.
Čakám na niekoho nového, s kým mi bude ešte lepšie, ale! na takého, ktorý sa nedá zviesť inou.
máš strach aby ti nejaké neuvážené rozhodnutie neublížilo ...