Je mi to trochu trápne, ale celý život (už od útleho detstva) mám problém nájsť si kamarátov. V školke, na základke a aj teraz na strednej nepovažujem žiadnu spolužiačku ani spolužiaka za kamaráta. Tak ma len napadlo, že sa spýtam, či niekto nemá podobné
Ale ber to tak, s niektorými ľuďmi je ťažko a ťažko si aj hľadajú priateľov a ty si asi jeden z nich. Tak to rob tak, ako to robia tebe podobný ľudia najčastejšie nech sa necítia osamelo. Hľadaj si ich na internete a je to. Tak bude pre teba asi ľahšie sa zoznámiť ako v realite. A problém je vyriešený
ja som tiež taký samotársky typ,introvert...po baroch nechodím,diskotéky mi nič nehovoria...tiež mám len pár kamarátov a niekedy mi to vadí...teda väčšinu času ťažko povedať...človek sa musí zmeniť asi,aby niekoho mal ale zase nehľadať moc,aby nenašiel len takých,čo mu za to nestoja
No len vieš ked si s niekým začnem písať na nete tak za desať minút konverzácie sa ma ten človek desaťkrát opýta či si to nerozdáme alebo v druhej správe napíše že ma miluje asi nemám šťastie
a nájsť si na internete niekoho z tvojho okolia a potom ho pozvať von? (a predtým sa pozrieť cez webkameru na skype či je fakt ten, za koho sa vydáva?) mohlo by z toho vzniknúť kamaráctvo nie? alebo chodiť niekde napr jazdiť, alebo čo ťa proste baví a nájsť si tam ľudí s podobným záujmom, z toho by tiež mohlo vzniknúť kamarátstvo.... ja som na prvom stupni tiež nemala veľa kamarátok vlastne v triede len 2, ale zato som chodila na krúžky kde to bolo oveľa lepšie a spoznala som kopu fajn ľudí
@kelly152132 ked proste pre mna je to také divné ja som sa väčšinou strašne hanbím a nestretávam sa s cudzími ľudmi lebo sa podla mna ľudia v mojom veku lebo si s nimi nemám čo povedať.
ja to mam podobne ale tych par ludi co poznam, tak jeden je kamos este zo zakladky, dalsi dvaja su zo skoly, akurat ze oni su na 8rocnom a ja na 4rocnom gym....a dalsieho poznam cez nich a cez minecraft.... a absolutnem netusim ako so sa s nimi "skamosil" proste rovnake zaujmy....
Hladat kamaratov sa podla mna neda nasilu. To, co mozes urobit je zmenit aspon trochu svoj postoj k ludom, mozno si prilis nepristupna a sama tym druhych odradzas.
@taylor28 tiiez moj celozivotny problem a to mam viac rokov , noo je to bieda, ja tiez dufam ze to bude inak ale ja mam este jedinackovsky syndrom aj preto je to u mňa
ja som na tom podobne ...a už to neriešim...viem že kopu ľudí odrádzam tým, ako uzavreto niekedy pôsobím a mám len pár kamarátov, ktorých mám buď úplne od detstva, alebo kamarátov, ktorý nemali hneď voči mne predsudky na základe prvého dojmu (a o to ich mám radšej). Kedysi ma to tiež trápilo, ale teraz už by som to nemenila vôbec.
a tak neviem...byť tebou skôr by som to tiež skúsila cez internet
ja mám len kamošky tuto od nás z dediny a okolia ..je ich síce pár, ale zo základky mi nikto taký nezostal, lebo som proste nezapadla.. teraz sa bojím strednej či sa to bude alebo nebude opakovať. Ja sa tak isto neviem s niekym len tak skamarátiť sama, len pokiaľ ma niekto predstaví
na zakladnej som nemal, na gymko bolo ok prve 2 roky, potom stransa nuda. Prva vyska slabota, preto som odisiel. Druha ok. Ale medzi tym, som najlepsich priatelov nasiel doma life-time friends..
Nic si z toho nerob, lepsie mat menej kamaratov a tych správnych ako kazdemu padnut do narucia a velice sa s nimi vykecavat, aspon ta obidu svinstva, ktore vedia niektori ludia napachat, intrigy a falos, niekedy je lepsie menej ako viac, casom nadobudnes iny pohlad na svet, staci len viac otvorit oci a tych ludi nemusis ani spoznavat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale asi by si mala prestať chodiť na pokec to tak vyzerá
Skús napríklad tuná birdz. Sú tu síce idioti títo ľudia, ale sú na tom lepšie ako tí na pokeci
všetko to boli len kamoši na peniaze, daj, požičaj, však vrátim...
zrazu dve tretiny sa ich vyparilo, zmenil som svoj postoj na život a to im nevonia
ak si zásadová, poctiva v práci a milujúca život, veľmi tvrdo vyberaj, lebo skvôr, či neskvôr ťa určite budú kontaktovať voľajakí nápadnici.....
zachovaj si svoje ľudské klady a uvidíš, že všetko bude v poriadku.....filip
a ináč viac si užívaj života, zabávaj sa a prídu
a tak neviem...byť tebou skôr by som to tiež skúsila cez internet
a suhlasim s prvou vetou @20 ..kamaratov si nehladaj nasilu...
tiez som na tom velmi podobne... ale tak lepsie mat par skutocnych kamaratov ako vela ludi co ta len vyuzivaju
no, že ich nepovažuješ za kamarátov nemusí znamenať že ťa nemajú radi
skús byť len trochu iniciatívna, vytiahni ich von a malo by to ísť potom samo. ^^