@ena233 : Každý druhý človek, je tu servisný technik, alebo odborník cez displeje, tak nerozumiem, že ti neodpovedia... Čo je ťažké na tom zastaviť sa v servise a opýtať sa či vyreklamujú alebo nie?? Pravdepodobne je rozliaty displej a to sa neopravuje pokial sa nemýlim. Takýto diplej je náchylný na tlak na rezistentnú vrstvu, nemôžeš do toho pichať prstom ako keby to bol klasický plast ako na bežnom telefóne. Tiež je ale možné že len vrchná vrstva displeja sa prilepila o rezistentnú (spodnú) vrstvu, stáva sa to hlavne keď ho dlhšie necháš v puzdre a puzdro tlačí na displej. Vtedy by malo stačiť len počkať a ono sa to odlepí. Ak je rozliaty tak si s ním môžeš akurát tak rozbíjať orechy, lebo na tých lacných telefónoch pre deti stojí displej + výmena viac ako nový telefón.
ja som sa normálne opýtala..len ma už nebaví keď tu píšu hovadiny....
a ďakujem že si mi to vysvetlil...
a ťažké na tom je že kedže nie je na moje meno písaný ja ho nemôžem ísť dať reklamovať...a myslím že nie je jeden z tých lacných...bol trošku drahší...
a keď ono sa to tam objaví, potom to zmizne....a zasa sa to objaví...
@ena233 no veď práve, že nie je Takže ťažko ti tu niekto kvalifikovane odpovie... Pokial máš papiere od kúpy, alebo faktúru alebo hocičo tak vyreklamovať by nemal byť problém nie? O aký model sa konkrétne jedná?
@ena233 samsungy som pre istotu nikdy nekupoval, takže ich vôbec nepoznám, bohužial ti neporadím. Pokial máš papiere tak by som nič nevymýšlal a normálne by som zašiel do shopu, no šak čo, prípadne ti povedia, že to ty reklamovať nemôžeš, ale pochybujem, skôr ti povedia, že si za to môžeš sama a máš vycálovať cash keď chceš opraviť klasika...
Pravdepodobne je este pristroj v zaruke, treba ju vyuzit a dat ho na reklamaciu. Nakolko je este stale kriza . . . reklamacie zvyknu byt vybavene pozitivne. Ale zalezi aj na tom kam predajca odosiela reklamacie . . . najlepsie je ist priamo do servisu, ktory spravi vsetko potrebne.
Add. displej . . . nesedela si si na telefone? . . .
Skontroluj, či sa ti nedostal pod ochrannú fóliu vzduch, pokiaľ áno, jednoducho ju odlep a problém je vyriešený
Môže to byť dotykovou plochou, alebo displejom, jednoznačne však odporúčam záruku, a biť, biť a ešte raz biť sa za to, že telefón je už v tvojom vlastníctve a máš právo na potvrdenie záruky v autorizovanom servise. Ak si kupovala telefón od známeho, popros ho, nech to spraví za teba.
Posledná možnosť je, že mobil pôjdeš dať do servisu inde, kde za to zaplatíš... záleží od typu telefónu, Samsung LCD displej stojí bez práce 50 a viac, Nokia 60 + 40 sklo, LG 60, ceny sú orientačné, záleží od modelu.
Ale keď si to porovnáš, za Samsung 5230 Star zaplatíš 120 eur a za displej polovicu, takže by som investoval radšej do nového mobilu alebo by som si rozmyslel, či chcem pokaziť aj ďalší dotykový.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Pri ultrašťastí ti to vyreklamujú ..
@mandatum
nebolo by to vidieť že je prasknutý????
ináč jediná normálna odpoveď ďakujem...
pravdepodobne ti praskol...
a kto tu vraví že každý druhý je???..
ja som sa normálne opýtala..len ma už nebaví keď tu píšu hovadiny....
a ďakujem že si mi to vysvetlil...
a ťažké na tom je že kedže nie je na moje meno písaný ja ho nemôžem ísť dať reklamovať...a myslím že nie je jeden z tých lacných...bol trošku drahší...
a keď ono sa to tam objaví, potom to zmizne....a zasa sa to objaví...
ale ďakujem.....
Zmizne a znova sa objaví? Nosíš ho v puzdre?
hej hej mám....mám ho asi pol roka takže v záruke by mal byť...
Samsung jet
nie nemám púzdro..teda mám ale je nepraktické tak ho nepoužívam...
no super.....tak mi to vrátia a ja budem mať fľakatý displey....
no ja mám samsungy už asi 4 roky...a nemala som s nimi žiadny problém...
tak ďakujem ešte raz pekne.....
Add. displej . . . nesedela si si na telefone? . . .
Môže to byť dotykovou plochou, alebo displejom, jednoznačne však odporúčam záruku, a biť, biť a ešte raz biť sa za to, že telefón je už v tvojom vlastníctve a máš právo na potvrdenie záruky v autorizovanom servise. Ak si kupovala telefón od známeho, popros ho, nech to spraví za teba.
Posledná možnosť je, že mobil pôjdeš dať do servisu inde, kde za to zaplatíš... záleží od typu telefónu, Samsung LCD displej stojí bez práce 50 a viac, Nokia 60 + 40 sklo, LG 60, ceny sú orientačné, záleží od modelu.
Ale keď si to porovnáš, za Samsung 5230 Star zaplatíš 120 eur a za displej polovicu, takže by som investoval radšej do nového mobilu alebo by som si rozmyslel, či chcem pokaziť aj ďalší dotykový.