Ja vsetko furd prirovnavam k virusom neviem preco . Mas antyvirak? ci ee? Nemas instal na klavesnicu? ju skus iba preinstalvoat mozno ti ide aj preto zle, po prpdae si preinstaluj system a mas to v pohode ale podla toho ako to vyzera ti poradaia iny odbornici na to.
Mne to robi absolutne to iste, preto nepisem s diakritikou...Antivirak kompletny, nova klavesnica, asi to bude nejakym nastavenim...Uz som zeleny od zufalstva (
Kod, co ti premapuje klavesnicu, antiviraky neberu ako virus - pokial spustis takyto program, nic nezisti. V podstate, ked niekoho donutis spustit tvoj program, mozes mu spravit takmer hocico, bez toho, aby si antivirak nieco vsimol. Myslim takuto sarapatu baviacich sa lamerov, sam som bol taky
Ked chces premapovat len nejakych par klucov, mozes to spravit rucne, cez windowsacky register, kluc HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlKeyboard Layout
Vytvor binarnu hodnotu ScanCode Map, v nej bude cely mapping zapisany ako seria dwordov. Prve dva su vzdy nulove, treti obsahuje pocet mappingov (zvysnych dwordov - nasledujucich), kazdy dalsi obsahuje jeden mapping, sklada sa zo scan kodu klavesy ktoru mapujes a na ktoru mapujes. Posledny dword je zasa nula (do celkoveho poctu zapisaneho v tretom dworde sa vsak rata aj tento).
Nie je to prilis user-friedly, ale ked clovek potrebuje len nejakych par klaves v pohode. Ale userovi co este needitoval register by som to nedoporucal skusat, ale skor si najst nejaky vhodny program - remaper. No co som len namatkovo googlil videl som akurat platene alebo sroty pre win95.
Ved dobre, jeb si dalej HDD formatovanim, ale bola aj lahsia moznost. Dat si vlastnosti systemu, ist do hardvare, odinstalovat ovladac na klavesnicu, restartnut PC a po druhom zapnuti si Windows sam nainstaluje ovladace na klavesnicu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Alebo mas nejaky virus
Taka panika ma chytila preboha
Ked chces premapovat len nejakych par klucov, mozes to spravit rucne, cez windowsacky register, kluc HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlKeyboard Layout
Vytvor binarnu hodnotu ScanCode Map, v nej bude cely mapping zapisany ako seria dwordov. Prve dva su vzdy nulove, treti obsahuje pocet mappingov (zvysnych dwordov - nasledujucich), kazdy dalsi obsahuje jeden mapping, sklada sa zo scan kodu klavesy ktoru mapujes a na ktoru mapujes. Posledny dword je zasa nula (do celkoveho poctu zapisaneho v tretom dworde sa vsak rata aj tento).
Scan kody klaves sa daju najst na nete.
Priklad: 00000000 00000000 03000000 3A0053E0 53E03A00 00000000
vymeni delete s capslockom
Nie je to prilis user-friedly, ale ked clovek potrebuje len nejakych par klaves v pohode. Ale userovi co este needitoval register by som to nedoporucal skusat, ale skor si najst nejaky vhodny program - remaper. No co som len namatkovo googlil videl som akurat platene alebo sroty pre win95.
Ved dobre, jeb si dalej HDD formatovanim, ale bola aj lahsia moznost. Dat si vlastnosti systemu, ist do hardvare, odinstalovat ovladac na klavesnicu, restartnut PC a po druhom zapnuti si Windows sam nainstaluje ovladace na klavesnicu.
LAMY