Čudujem sa, že explorer niekto ešte používa, mali by to zadrhnúť. Dokonca ani dizajnovo nie je príťažlivý a to nehovorím o f-ciách a o tom ako doslova žere wormy, trojany, víry atď. Tak ako ti radia všetci, čo ti poslali príspevok doteraz tak ti radím i ja, vymeň to za napr. OPERU ( » www.opera.com/download/... ), AVANT BROWSER ( » www.avantbrowser.com/download.html... ), MOZIFU FIREFOX ( » www.slunecnice.cz/product/Mozilla... ). Vyber si jeden z týchto troch. Tie sú naj.
Ludia ale Myslitel chcel riesit problem a nie ho nechat tak.. Tym ze prejde na iny browser sa mu IE neoprawy..
Mno pricin preco ti nejde moze byt wjac. Ja som napr nainstalowal mega upload toolbar do neho a od wtedy mi nejde, checkni ci si nahodou omylom njeco nenainstalowal, wadsinou tje toolbari nerobia to co by mali.. ako njektory spominali mozes tam mat wolake sracky, tak si spust antiwirak..
Popripade ak nic nepomoze, tak ho preinstaluj, start -> ovladaci panel -> pridat odstranit programy -> a tam je njeco ze componenty (newjem ti presne powedat momentalne frcim na linuxe) alebo tak, tak sa tam pohrab..
Dalsia moznost, je prawidelne stahowat aktualizacie z mrkwosoftu, w najhorsom pripade upgradni na IE 7, ale predpokladam ze to bude este wacsi shit nez IE 6..
Ale ako aj Ericos powedal moze to byt u providera, cize s tym nic nenarobis.. Ozaj uz len prechodom na iny browser..
Temy? Tak origos na windoze som ani nevidel, takze najskor budes asi potebovat nejaky program co sa o to postara. Tu som este davnejsie upol nejake programy, na zmenu tem, ikon, boot a logon screenu a dalsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
AAAlebo je v tom nejaký vírus a iná háveď.
Mno pricin preco ti nejde moze byt wjac. Ja som napr nainstalowal mega upload toolbar do neho a od wtedy mi nejde, checkni ci si nahodou omylom njeco nenainstalowal, wadsinou tje toolbari nerobia to co by mali.. ako njektory spominali mozes tam mat wolake sracky, tak si spust antiwirak..
Popripade ak nic nepomoze, tak ho preinstaluj, start -> ovladaci panel -> pridat odstranit programy -> a tam je njeco ze componenty (newjem ti presne powedat momentalne frcim na linuxe) alebo tak, tak sa tam pohrab..
Dalsia moznost, je prawidelne stahowat aktualizacie z mrkwosoftu, w najhorsom pripade upgradni na IE 7, ale predpokladam ze to bude este wacsi shit nez IE 6..
Ale ako aj Ericos powedal moze to byt u providera, cize s tym nic nenarobis.. Ozaj uz len prechodom na iny browser..
» upnito.sk/download.php?fi...