ahojte vsetci mam taki mensi problem ono to ani vlastne problem le sa cem opytat je normalne ze 14 rocny chalan spava z 19 rocnou ?? ktora ho ale miluje ?? prosim komentare
vek hraje rolu...hlavne ked ma chalan 14...aj keby bol neviem ako vyspely, nemozu mat nic spolocne, jedine zeby ona bola tak malo vyspela, ze by sa chovala na 14
@janka772 je trosku ine ked je chalan starsi ako baba..aj ked aj to je divne, ze s 15rocnou...proste si myslim ze si take dvojice nemaju co povedat, aj tak to po case prestane fungovat, lebo 14rocny chalan musi mat ine zaujmy ako 19 rocna baba, ine plany, predstavy...nehovorim, kebyze su obaja o nieco starsi, ze ma chalan tych 18,19...to uz je predsa len trocha viac...a takisto opacne..kebyze ma baba aspon tych 18 a ma starsieho chalana o 9 rokov, je to rozzdiel ako ked ma 15...to je este dieta..tot moj nazor
@naty009 ano ano jasne v tomto s tebou naprosto suhlasim je to tak...ale otazne je...moze to byt?...poznam chalana co sa od 12tich musel o seba starat sam uplne, teraz ma 15 a je viac psychicky dospelejsi ako nejaky 20tnik...ta dotycna 19 rocna asi vie co robi (si myslim slight_smile: a ked nie tak aj tak je dobre bo je asi na jeho urovni
ja som počula o 12 ročnom čo spaval z 19 ročnou išla na potrat ale aj tak...tak to dopada keď sa deti chcú hrať na dospelých...a keď už dospelý ludia majú zmýšlanie decka
@naty009 zas su aj vynimky, poznam par, co sa dali dokopy - ona mala 14, on 20 a su spolu vyse 7 rokov... cize neni zasada, ze to prestane fungovat... myslim dokonca, ze teraz spolu cakaju babo... ale aj tak si myslim ze je ine ked je mladsia baba od chalana a ked je mladsi chalan od baby
keby napisal ze 14 ročná baba a 19 ročný chalan všetci by ste pisali ze je to mala kurva..ale teras hedžete zase vinu na babu..ze je sprostá lebo sa snim dala dokopy...a co ten chlapec?o nom nenapišete,?
@westzone a @naty009 v com by bolo akoze ine, keby mala baba 14 a chalan 19??? podla mna na tom vobec nezalezi... o tych ludoch vieme len vek, nevieme ich stadium dospievania.... MOZNO plati, ze chalani dospievaju neskor (po mojom byvalom som o tom presvedceny, ze niektory omnoho neskor), ale urcite to nemozme zovseobecnovat a vsetkych ludi zaskatulkovat
ouuuchhh ..19 a 14??a este ze baba je starsia ??no tak to som este nepocula DD a este spavat ??tak akoze moze ho milovat a mozu sa aj mat radi ,ale spavat spolu ????fuha....tak to je silne caffe ....v zivote !!!
ja si tiez myslim ze je to divne ale je to predsa len moj kamarat takze mu nebudem kazit radost navyse to v zivote s babami nemal lahke ale nacham hoi a uvidim kde to pojde a ked bude zle zasiahnem nie ???
Podľa mňa to normálne nie je.. ale súhlasím s @deniskaooh
Keby bol prípad, že 19ročný dáva 14ročnú, nebola by vina na chalanovi, ale na babe, lebo je malá a kurví sa. Ale keď je to zrazu 19 ročná a dáva 14 ročného, už je vina na nej...
Preboha, toto co je za spolocnost? Sklamalo ma ze vacsina ste uzkostlivi konzervativci.
Preco sa ludia drzia standardov ako su starsi muz - mladsia zena, vyssi muz - nizsia zena, chlap so zenou a podobne? Preco ludia divne pozeraju po dvoch babach co idu po ulici a drzia sa za ruky a sepkaju si "Aha, lesbicky" a ukazuju prstami. Je mi z vas zle
Ked sa ona paci jemu a on jej tak nech idu spolu chodaj zit na Madagaskar, nie je to nenormalne alebo zvratene, len to jednoducho nerobi kazdy.
@adrenalineismylife To, co si napisala, znie nechutne feministicky. Zeny maju jednoducho ine postavenie v spolocnosti, preco je take tazke sa s tym zmierit.
A ta strnastrocna je pre inych kurva v pripade ze mu da zajebat po troch mesiacoch alebo takej nejakej kratsej dobe. Proti gustu ziaden disputat, no.. Keby mu dal po polroku a viacej, nikoho by to nenapadlo
A devatnastrocna a strnastrocny je jednoducho dost neobvykla zalezitost, a tu babu ludia vinia preto, lebo ten chalan nedovrsil patnasteho roku zivota a preto je protizakonne mat s nim pohlavny styk.
Ale v dnesnej dobe aspon dvadsat percent mladich ludi prvy raz okusi sexualny zivot pred patnastkou
@bunniska ak si nepochopila, bol to len priklad, tak isto ako som napisal 15 rocna, mohol som napisat aj 14,13,12...atd tak ked chces reasgovat, nechytaj za slovicka a reaguj na pointu komentu
@nrcka Nie, neznie to feministicky. Iba som podotkla že keby sú v tomto probléme vymenené pohlavia, nik (alebo len menšina) by nepoukazoval na chalana, že on môže za to že šuká babu pod zákonom. Ona by bola kur... Musíš uznať.
@peter_piper prepac usla mi pointa dobre ak ma baba 14 a chalan 19 tak je logicky pedofil on. a ak ma baba 15 a chalan 30 tak je to ich vec ked sa maju radi. neodsudzujem ich( 15tka a 30tnik). len odsudzujem pedofilov
Prečo sa každý chytá zákona? Je to absolútna blbosť.. Ak chodí 16 ročný chalan s 14 ročnou babou, je "pedofil" ?!.. Nehovorím, že mi to príde normálne, ale tak ich vec...
Pedofília je úchylka, pri ktorej muža vzrušujú malé deti, ktoré ešte nie sú v puberte, čiže nemajú chlpy, prsia..proste DETI..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
nie je na tom nic divne laska je laska
@deniskaooh jasne to si nevedela ze za vsetko mozu zeny a komunisti
ale v inych diskusiach o vekovych rozdieloch ked ma nejaka 15-stka 30-rocneho vsetci pisu, ake je to normalne...
pokrytci
aj ty bo tak nemalo byť.. chalan je mladší ako baba? neeee... a má to tá baba takto v porádečku tam vo vnútri? normálna by toto určite neurobila...
rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne
zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky
až desať rokov.
(300/2005 Z.z. § 201, ods. 1)
btw nie je ona podla vsetkych papierov pedofil?? =D
Keby bol prípad, že 19ročný dáva 14ročnú, nebola by vina na chalanovi, ale na babe, lebo je malá a kurví sa. Ale keď je to zrazu 19 ročná a dáva 14 ročného, už je vina na nej...
Preco sa ludia drzia standardov ako su starsi muz - mladsia zena, vyssi muz - nizsia zena, chlap so zenou a podobne? Preco ludia divne pozeraju po dvoch babach co idu po ulici a drzia sa za ruky a sepkaju si "Aha, lesbicky" a ukazuju prstami. Je mi z vas zle
Ked sa ona paci jemu a on jej tak nech idu spolu chodaj zit na Madagaskar, nie je to nenormalne alebo zvratene, len to jednoducho nerobi kazdy.
@adrenalineismylife To, co si napisala, znie nechutne feministicky. Zeny maju jednoducho ine postavenie v spolocnosti, preco je take tazke sa s tym zmierit.
A ta strnastrocna je pre inych kurva v pripade ze mu da zajebat po troch mesiacoch alebo takej nejakej kratsej dobe. Proti gustu ziaden disputat, no.. Keby mu dal po polroku a viacej, nikoho by to nenapadlo
A devatnastrocna a strnastrocny je jednoducho dost neobvykla zalezitost, a tu babu ludia vinia preto, lebo ten chalan nedovrsil patnasteho roku zivota a preto je protizakonne mat s nim pohlavny styk.
Ale v dnesnej dobe aspon dvadsat percent mladich ludi prvy raz okusi sexualny zivot pred patnastkou
Uz sa mi nechce pisat
Pedofília je úchylka, pri ktorej muža vzrušujú malé deti, ktoré ešte nie sú v puberte, čiže nemajú chlpy, prsia..proste DETI..