ahojte vsetci ... scela by som sa na njeco spytat keby ste chodili s dakym chalanom rok s 2 pauzami a by vas podjebal co by ste spravili ??? ostali s nim ? nehali ho ?? je to dost taskee preto was prosim pomoozte mii ..
nechala ho tak nezasluzi i ta.. kasli nanho.. do kelu ked ta uz raz podviedol tak to spravi opat tak.. iba sa budes koli nemu trapit ako je to rok ale tak ludia sa rozchadzaju aj po dlhsej dobe..a ked ta podviedol tak ta nelubi...
viem ze vsetci ta tu upozornuju na pravopis ...a ja to urobim tiez...tolko chyb v troch riadkoch....ciiii....ale ja dufam v to ze ti chyba pismenko y na klavesnici... ...inak by si ho urcite napisala....a k teme....rozhodne ho nechaj !!
Žiadna šanca - škoda to pokračovať. Človek ktorý ťa raz sklame to spraví aj po druhý, tretí, štvrtý ráz... Takže určite koniec. Nájdi si niekoho kto ťa bude mať rád a nebude ti klamať!!
No najprv by som sa naučila slovenskú gramatiku..a až potom by som začala riešiť tvoj problém..vzhľadom na to, že máš len 15, kašli na neho, prejavil sa ako pokrytecký egoista. Príde iný a lepší, nezahoď si mladosť trápením sa nad niekým, kto za to nestojí!
2 myslim si to iste spravil to raz spravi to zas..je to tak.. pravidlo ktore plati ale su aj vynimky, niektory chalani to dokonca aj olutuju.. xexe,,
noo keby som bola na tvojom mieste tak by som sa velmi dlho rozhodovala. Nehovor mu hned ano alebo nie skus ho nechat aby ta presvedcil ze mu mozes verit musis byt tvrda.. zisti ci naozaj o teba stoji.. vela stastia.. teda skor pevnych nervov.. xe
No ja by som sa s nim urcite rozisla!!!!Bezohladu nato kolko som s nim....ale keby ma podjebe,tak by to bol koniec!!!!!!Aj keby som ho lubila neviem ako.
No keby mna moj priatel podviedol, tak by som nic neriesila, nechala by som ho,bolo by to tazke, ale tazko by som mu potom este verila....ale zalezi aj od hlbky jeho zrady, vsak pocuvaj, keby ta skutocne ale skutocne miloval a vazil si ta tak ta nikdy nepodvedie a nerobili by ste si ziadne prestavky....tak kasli nanho a hladaj si chalana ktory si bude vazit toho, co k nemu citis a bude ta milovat taku aka si....xixi...ale rozhodnutie je na tebe...
prepac ale ty mas problemy .. ty mas teda ,,dilemu" samozrejme kasli na neho ... je to debil .. a neviem preco s nim chces este zostat .. co mam povedat ja? .. moj chlapec berie drogy a momentalne je zatvoreny v blazinci kvoli schyzofrenii .. co mam poevdat ja mam mu dat este sancu?? prepac ale proste neveim nad cim rozmyslas tu nie je o com .. smola bol to pekny vztah .. ale je to debil si ta nezasluzi tak mu daj zbohom ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
noo keby som bola na tvojom mieste tak by som sa velmi dlho rozhodovala. Nehovor mu hned ano alebo nie skus ho nechat aby ta presvedcil ze mu mozes verit musis byt tvrda.. zisti ci naozaj o teba stoji.. vela stastia.. teda skor pevnych nervov.. xe
Pauza=rozchod
Kto sklamal raz,sklame aj druhy...
Kasli na neho,nezasluzi si tvoj zaujem.
Naco sa vy,mladí, tak hrniete do vztahov? zbytocna bolest potom...
UROB TO, CO SI MYSLIS, ZE JE SPRAVNE
AK HO LUBIS A MYSLIS, ZE BY SI MU AJ POTOMTO DOKAZALA VERIT, SKUSIT TO MOZES.
AK TA ZAUJMA, CO BY SOM ROBILA JA, ASI BY SOM SA S NIM ROZISLA
ALE DRZIM PALCE
a mozno by som mu aj odpustila..
zalezi od konkretnej situacie..