On má 18 a ja budem mať 16.Chodíme na tú istú školu. On je tretiak a ja prváčka. Bývame v tom istom meste, takže do školy a zo školy spolu cestujeme, ale nie vždy, len niekedy. Je ku mne veľmi milý. Stále mi s niečím pomáha aj keď nemusí, alebo by s toho
Aj som to našla,to máš /OMG/ napísaný ten váš "príbeh" niekde a len to kopíruješ ?? Ach.
No a neviem čo normálne čakáš,aký postup..však ked budete samy tak mu to povedz,dokedy chceš naťahovať. A ho pozvi von..to je také ťažké.. buď bude rád alebo nie,nič horšie sa nemôže stať.
@luckaa16 Ok povedz mu to ale nebuďte spolu vždy, tak tri krát až štyri do týždňa maximálne, lebo inač sa môžete na seba namota, viac žiarliť a viac sa hádať kvoli maličkosťam a prežijete si spolu všetko a potom a budete nudiť a nebudete mať čas na kamošov tak bacha nato
nie. teraz to je v tej peknej fáze keď to nie je vzťah ale máte sa navzájom radi. vzťah lásku len pokazí. nehovor mu to, on keď bude chcieť, povie ti to sám.
@luckaa16 ...čo si máš o tom myslieť... preboha, čo si o tom máš myslieť, keď ti dáva najavo že vie že ho máš rada a že mu to nevadí, záhada storočia, zavolajte sherlocka holmesa!
@cloviecik212 nee. chybami sa človek učí. radami človek obvykle len bez pochopenia a bez snahy pochopiť vykonáva pokyny.
Neni o com... Pokecajte o tom, medzi vami podla mna toho moc neni treba...
On asi nebude uplny suveren, tak s tym za tebou nejde sam od seba.
Na tvojom mieste, ak on sa nedokaze rozhybat k pozvaniu na rande, by som si s nim o tom poklabosil, ze je tam nieco medzi vama co vas k sebe tahne a treba tomu pomoct
nerozumiem, ze preco si ta dobera.. tak bud je snad zaujem obojstranny a mal by spravit viac ako len doberat si ta, alebo tam ten zaujem nie je a nerozumiem naco si ta teda dobera
este ma napadlo ze mozno si nie je isty tym co mu ten kamos povedal, tak to normalne skus, chod za nim ale urcite nevybafni na neho ze ho lubis proste nejak to obkecaj, ale toto su fakt silne slova zijes len raz, tak to urcite spraj, neskor by ti to bolo luto good luck
takuto vec nikdy nehovor chalanovi prva... pokaziš to,, ja som si tiež zasadne počkala na chalana, inak by ho to možno odplašilo alebo by sa prestal snažiť...
@bludiacisvetom preto sa pýtam, ale zase ak sa on nikdy neodhodlá? on je hrozne plachý a hanblivý chalan.. a ehmm, on nemal ešte babu, takže neviem, či to môžem od neho vôbec čakať, že sa mi prizná on(ak ma má aj on rád)
@luckaa16 ale prečo mu to hned hovoriť??? čo potom? nič.. aj tak sa neodhodlá k ničomu možno.... možeš mu to akurat viacej naznačiť, zavolať ho von, pobozkať ho, držať sa s nim za ruky, začať spolu chodiť postupne,.. a všetky tie pekné veci čo sa dajú robiť vo dvojici,, nemusiš na neho hned vyletieť s tým že ho miluješ a ešte nikde nič,, čo ak to on necíti, možno ťa má rád ale potrebuje ešte čas aby sa to aj u neho prejavilo naplno
@midnight ee to je síce pravda, že človek sa učí z vlastných chýb.. To beriem ale tak život ich ešte riadne prefacká kým dospejú..tak nech si to užijú kým môžu :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A hej povedz mu to. Vybavené.
Aj som to našla,to máš /OMG/ napísaný ten váš "príbeh" niekde a len to kopíruješ ?? Ach.
No a neviem čo normálne čakáš,aký postup..však ked budete samy tak mu to povedz,dokedy chceš naťahovať. A ho pozvi von..to je také ťažké.. buď bude rád alebo nie,nič horšie sa nemôže stať.
sak a co je na tom? chod s nim von,spoznavajte sa a budete super parik
@cloviecik212 nee. chybami sa človek učí. radami človek obvykle len bez pochopenia a bez snahy pochopiť vykonáva pokyny.
On asi nebude uplny suveren, tak s tym za tebou nejde sam od seba.
Na tvojom mieste, ak on sa nedokaze rozhybat k pozvaniu na rande, by som si s nim o tom poklabosil, ze je tam nieco medzi vama co vas k sebe tahne a treba tomu pomoct
este ma napadlo ze mozno si nie je isty tym co mu ten kamos povedal, tak to normalne skus, chod za nim ale urcite nevybafni na neho ze ho lubis proste nejak to obkecaj, ale toto su fakt silne slova zijes len raz, tak to urcite spraj, neskor by ti to bolo luto good luck