Mám frajera ale on sa proste ku mne nejako nema. Ja ho strasne lubim ale on si ma moc nevsima azabava sa s inymi babami. On ma tiez lubi aspon mi to stale hovori a ja newem co mam robit poradte !!....plssss
No tak príď pekne k nemu a povedz mu: "Ahoj zlato,čo je s tebou?Ak sa so mnou plánuješ rozísť tak mi to povedz tu a teraz rovno do očí . (aby som ti mohla rovno zlomiť nos)"
Potom počkáš na reakciu.Ak povie nie,ubezpečí ťa,že s tebou chce byť naďalej,potom naňho vybaľ,že ti prekáža a žiarliš,keď flirtuje s tvojimi kamoškami,ak povie áno..tak mu ten nos zlomíš alebo sa na to vykašleš otočíš na jednej nohe a viac sa naňho ani len nepozrieš.
@Kikusiceq - normálne Ťa človek musí mať rád, pretože psychologickými rébusmi zamestnávaš môj mozog v otázke vzťahov..
V prvom rade opätovné upozornenie, čo je pojem že sa k Tebe nemá. Stále operujeme vďaka neúplným info v dohadoch a môžme Ti dať len zlú a nesprávnu radu. A objavili sa ich tu tucty od rozchodu až po rozumné porozprávanie.
Dám Ti jednu domácu úlohu, ak budeš zakladať forum o mediľudských vzťahoch, prosím rozpíš sa, čím viac napíšeš, tým lepšiu radu Ti budemem môcť dať, lebo čím viac informácii, tým viac sme v obraze.
Aj teraz rozpíš, ako sa k Tebe správa, ako sa správa k ostatným dievčatam. Či je k Tebe pozorný atď, pretože stret s inými dievčatami môže znamenať veľa, ale i nič..
Ivlu- on je ku mne pozorny len ked sme sami ....ked idem s kamoskami von a ide aj on tak vecinou sedime v kafaci a on sa tam s nimi rozprava, bavi a ja som tam ako taky odjebek strasne ma to mrzi pretoze ho strasne lubim a on mi pritom tiez stale hovori to iste ...tak ja teda vazne nwm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
chce so mnou chodit?
mam sa s nim rozist?
Ako sa hovori, nahoda je svina
V tento vianocny cas... taketo ankety zas? AH JO.
No tak príď pekne k nemu a povedz mu: "Ahoj zlato,čo je s tebou?Ak sa so mnou plánuješ rozísť tak mi to povedz tu a teraz rovno do očí . (aby som ti mohla rovno zlomiť nos)"
Potom počkáš na reakciu.Ak povie nie,ubezpečí ťa,že s tebou chce byť naďalej,potom naňho vybaľ,že ti prekáža a žiarliš,keď flirtuje s tvojimi kamoškami,ak povie áno..tak mu ten nos zlomíš alebo sa na to vykašleš otočíš na jednej nohe a viac sa naňho ani len nepozrieš.
Držím palce.
Nie vsetko co stoji, stoji za to
Mne sa niekedy zdá tak úsmevné, keď sa ľudia miesto rozprávania sa medzi sebou rozprávajú so strangermi na fóre ...
V prvom rade opätovné upozornenie, čo je pojem že sa k Tebe nemá. Stále operujeme vďaka neúplným info v dohadoch a môžme Ti dať len zlú a nesprávnu radu. A objavili sa ich tu tucty od rozchodu až po rozumné porozprávanie.
Dám Ti jednu domácu úlohu, ak budeš zakladať forum o mediľudských vzťahoch, prosím rozpíš sa, čím viac napíšeš, tým lepšiu radu Ti budemem môcť dať, lebo čím viac informácii, tým viac sme v obraze.
Aj teraz rozpíš, ako sa k Tebe správa, ako sa správa k ostatným dievčatam. Či je k Tebe pozorný atď, pretože stret s inými dievčatami môže znamenať veľa, ale i nič..
Aj Ty si ešte veľmi mladučká, takže je to v poriadku. Nemusíš sa báť, vzťah to bezprostredne neohrozuje