neviem, ja by som si ho nedávala, keďže sa blbo hojí, človek musí dávať pozor, aby si to nenatrhol, keď sa oblieka, a časom sa ti tam stenčí koža, a potom by to riziko natrhnutia bolo ešte väčšie
mamka predáva piercingy, mám argumenty "proti" snáď na všetky (keďže mi ich zatrhla )
@@ všetkým@@ : keď som bola v puberte,tak som si sama prepichla pupok a bolelo to menej ako keď som si uši...ale mala som tenkú ihlu a náušnica mi tam neprešla..tak mám doteraz ten piercing odložený... Pýtam sa len ohľadom môjho veku!
Skôr nie, ale nie kvôli veku... len tak všeobecne...
To mi pripomenulo, ako plánujem v pädesiatke, šesťdesiatke (ak sa dožijem) naklusať do tetovacieho štúdia. Len tak, pre tú recesiu. A ani nehovorím o tom, že mám ešte fúru času rozhodnúť sa, s čím by som odtiaľ odišla (a nemyslím prípadnú infekciu
hlasovala som vo svojej ankete,za nie... nechám túto zaležitosť mladším a krajším... v mojom veku-aj keď nevypadám najhoršie by ľudia mali nechať určité veci mladším,alebo tým čo sa mlado cítia
ploche brusko...a nemas nad cim rozmyslat ...preco nie?samozrejme profesionalom a rataj s bolestou.....mesacnou..mozno aj viac..ale stoji to za to je to nicéé
aj ja by som velmi chcela pierc ale nemam na to pekne ploche brusko takze na mne by to urcite nevyzeralo dobre ( podla mna je to pekne. ale dlho sa to hoji to je pravda ale podla mna to stoji za t
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mamka predáva piercingy, mám argumenty "proti" snáď na všetky (keďže mi ich zatrhla )
To mi pripomenulo, ako plánujem v pädesiatke, šesťdesiatke (ak sa dožijem) naklusať do tetovacieho štúdia. Len tak, pre tú recesiu. A ani nehovorím o tom, že mám ešte fúru času rozhodnúť sa, s čím by som odtiaľ odišla (a nemyslím prípadnú infekciu
daj si tvoja vec, ale za to si zakladať anketu nemusela, je to zbytočné, keby hlasovala väčšina za nie, ty by si si ho aj tak dala, tak o čom ?
ked je druha moznost:v tvojom veku? omg ! NIE
Ďakujem za nazory