2. Su okamzite zadrzani pre podozrenie na drzanie hypernebezpecnych nuklearnych kovovych jadrovych zbrani a z podozrenia na planovany teroristicky utok,
alebo 3. si to (pravdepodobne..) nejak vybavia - ved na niektore veci mozes sdostat vynimku.. Ale aj tak je zrejme najpravdepodobnejsie to druhe 8)
Sama som popiercovaná a potetovaná a neviem čo...ale takúto anketu nezakladaj nabudúce aj tak si to dáš podla seba a septum sa mi na babách nepáči nejak...a snakebites sú otrepané...veď len v decembri som ich prepichla 7x...
jediný piercing, ktorý sa mi páči - na niekom - je malá hviezička, ktorú ma jedna známa na nose, a aj to najskôr len preto, že je veľmi pekná a hodí sa k jej celkovému imageu
@iwuanka po prepichu to dost boli, potom je to fajn, ale mna to napriklad po pol roku zacalo hrozne boliet.. a bolela ma z toho pera strasne tak som si to musela vybrat
aňa ja fandím septumu najvjac.. snakebajty sú otrepané až kvalitne.. a často sa to tam tak zrastje že sa to ťažko vyberá a treba to vytrhnúť.. no a septum nevyzerá na ženách zle a myslím že tebe by maximálne sadol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a snakebites takto:
Prečo majú niektorí mladí ľudia takú potrebu sa nejako zohavovať (ach)...
Inak, čo robia takíto ľudia, keď idú na letisku cez kontrolu a začnú pípať?
1. Necestujú,
2. Su okamzite zadrzani pre podozrenie na drzanie hypernebezpecnych nuklearnych kovovych jadrovych zbrani a z podozrenia na planovany teroristicky utok,
alebo 3. si to (pravdepodobne..) nejak vybavia - ved na niektore veci mozes sdostat vynimku.. Ale aj tak je zrejme najpravdepodobnejsie to druhe 8)
ešte je tu
4. je to nejaké také divné, že to nepípa... mne kedysi nepípal zubný strojček
jediný piercing, ktorý sa mi páči - na niekom - je malá hviezička, ktorú ma jedna známa na nose, a aj to najskôr len preto, že je veľmi pekná a hodí sa k jej celkovému imageu
ale pera.. no dajme tomu ze z vlastnej skusenosti neodporucam, tak radsej septum
aha tak teraz si ho dám určite preč
och Bože ..
no skor takto:
aj podla mňa je septum lepší..ale tak.. ja sa bojím tak vďaka no
ne snakebites si dávať nebudem som sa rozhodla stačí že to má frajer hej aj mne