Jeden chalan, ktorý sa mi prišerne páči,videli sme sapíšeme si,rozumieme,som z neho namakko ma pozval k nemu na byt, že je sam cely den..na jednej strane by som sla,aby som mohla byt s nim..na druhej strane mi v tom niečo bráni..predsa len nie som ten typ
veď cez deň môžte byť vonku, večer môžeš ísť nachvíľu k nemu. na drink potom čekni, aby nezamkol dvere a aby si mala topánky, ktoré rýchlo obuješ, aby ťa to nezdržiavalo, keď budeš zdrhať
a inak je to také pochybné, keď ste sa videli raz, a pozve ťa na byt, ale zase môže to byť celkom nevinné pozvanie smiley:
normalne s nim vyjednavaj zenemusi to byt byt ale vonku ...ze zatial este nie aspon uvidis ci sa bude snazit ta pochopit alebo nie...zabijes 2 muchy na ranu ak nie viac
@luc.ka rozhodla som sa že nikam nejdem lebo si myslim presne to iste čo @15 a hej viem si určiť hranice.. nešlo tu vobec o to.. moja mama hovori slusne dievča je o desiatej v posteli, aby do jedenástej stihla prísť domov chcem tam ist..chcem byt snim..nechcem byt "polahsia" bože take halloooo
tak mu rovno povedz, že k nemu nejdejdše, lebo si myslíš to, čo si myslíš ale ako alternatívu mu navrhni ísť niekam inam, von, medzi ľudí, a aspoň uvidíš, ako zareaguje vlastne asi to isté, ako @17
No tak mam tiez taky podobny problem ....vydeli sme s len zopar razy ale tak kamarati me sa rozumieme si ..a volal ma ku nemu ze je smutny rozisla sa s nim baba a ze je stale sam doma ze ci nepojdem ku nemu aj caz noc len tak...ja som vobec enchceka ist ..ale prislo my hol uto sla som ..a bolo to to nej nej co som mohla spravit...rozpravali sme sa dlhe hodiny... o vsetkom moznom nasmiali sme sa popijali sme vynko no bolo to uzastne a teraz som sa dohno zalubila...a bojim sa ze on do mna nie..ale tak na tvojom mieste so ho videla iba raz a az tak dobre sa nepoznate radsej b som s nim sla niekde vonka si sadnut a ked ho lespie spoznas tak potom by si aj mohla ist ..ale pokial mu veris myslis si ze je fajn ..a nejdemu len o jedno tak chod zapokus nic nedas ... :p
ach, nehraj sa na cudnu a chod a teraz vazne, ak s nim chces byt tak chod, ak sa tam nebudes citit prijemne tak navrhni prechadzku alebo proste odid alebo co, a neries tu take debiliny ze na byt nie... omg preco na byt nie? co tam ma svaby ci co? ak ti to stale neda tak ho normalne ukecaj na nieco ine ze na byte by ste sa nudili a vymysli nejaku alternativu
@mayo tu neslo o to.. len či je na(ked sa to tak vezme) prve stretko ist rovno k nemu na byt.. ty si chalan ty to tak neberies..ty tiež volas baby domov nie? ale ja nie..asi som potom divna..alebo skor normálna..co je v dnešnej dobe fakt divne
Čo ak má pred výplatou a nemôže si dovoliť Ťa zobrať, podľa vzoru "normálnosti", do luxusnej reštiky na večeru?
Znova chcem poukázať na to, že je to úplna banalita
a hlavne, že takáto vec sa rieši komunikáciou a nie diskusiou na študentskom webe.
Prvé-neprvé stretko, aj tak ak by si s ním mala mať deti a dlhý štastný život, tak by si určite raz k nemu domov došla. Ber to ako výhodu, budeš to mať skôr z krku.
bože..keby sa dalo vymažem toto forum..btw chcela som poradit,nie poučovať..a ani nič vyčítať,ale fakt..niektorí ludia su strašne mudrý..akoby mali 60,prežili cely život..boli vsade,vsetko zažili..dokonca vedia aj ako sa vy citite..akoby bolo vo vasej hlave lol. milujem takych ludi..každopadne dik každý názor dobrý..jeden pouči..druhý rozosmeje
@mayo uprimne? nemyslela som to tak..ale skor ako vysmech..vieš že proste neviem co urobit..nikdy sa ti to nestalo? vies keby som tam sla..možno by som to dokonca života lutovala..lebo by to ten nas "vztah" obratilo uplne naopak.ok viem..risk je zisk..ale ja už som tolko toho dodrbala, že som sa chcela poradit..a fakt mi to doslo,ako keby som bola pirdrbane 13.rocne decko..co haha napísal mi chlapec jeeeeeeej
Nechoď. ja som tak spravila najväčšiu chybu v živote.. teda, bola som na mieste toho, kto na ten byt volal.. A teraz ľutujem celých tých 6 mesiacov ktoré sme spolu strávili.
@mixelle nejdem..začinam premyslat či ho vobec zaujmam.vies..a vnucovať niekomu nepotrebujem, alebo ist tam len preto aby som sa mu vnutila do priazne nie nie serem na neho aj na to..
@ssnehulienka to som rad a ano dk ale tam ma uz moc nenajdes
aj tak nechapem co sa tu riesi, ako keby pozvanie na byt znamenalo rovno znasilnenie pripadne ak pojde dobrovolne tak "len" sex a vraj chlapi myslia len na jedno...
ale ludia vazne, mozno sa to stava ale je to malo pripadov, ze by to bol nejaky velmi dobre klamuci clovek, ktory by ju chcel prejebat a nebodaj jej nieco urobit
ale vazne, tak mne sa to zda logicke ze ak ma prazdna byt, nechce sa mu ist niekam von.. a, ty, baba je ot na tebe mam pocit, ze kam budes chciet zajst ty, tam to pojde. myslim, ze sa moc nemas coho obavat....
@xennus u viacerych to nevyzera, ze by sa aktivne venovali skole neboj nic
to vies, mozno ta chcem len zbalit a dokonca neviem o com sa tu hovori ale padol si mi do oka a prislo mi kuuuuul suhlasit s tebou. cudné.. druhy clovek z dk
no ja po prvykrát nejdem zo zásady do žiadneho bytu, som asi moc opatrný ale človek nikdy nevie...choď s ním do motela je to neutrálna pôda.......filip
@niklinka Mam taky napad (co by som normalne skusila ja sama, ale nemam prave tu prilezitiost): Chod k nemu na byt a ked sa Ta spyta, co chces robit, tak hlasuj ya hraie pexesa cele odpoludie . Pripadne to potom (kied uvidis, ze nikdy nevyhra on mozes pozmeit a to, ze kto vyhra jednu partiu, moze si urcite dalsi program zas na nejaku dobu a tak.
Samota implikuje súkromie, súkromie zvádza k dôvernostiam.
A človek je razom odvážnejší ako by bol niekde inde.
Ak sa ešte málinko poznáte, je podľa mňa lepšie sa ešte oťukávať na verejnosti. Veď času máte dosť. Ako by povedala jedna priateľka: "Veď nie je vľetkým dňom koniec".
nešla by som ... emh ... lebo som už šla ako kamarátka pravdaže ... no vyvinulo sa s toho niečo iné ... ale odporúčam neísť, lebo ja sa s ním už poznám 3 týždne ... som asi chorá ... ale žijem ... a ty nechoď!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
a inak je to také pochybné, keď ste sa videli raz, a pozve ťa na byt, ale zase môže to byť celkom nevinné pozvanie smiley:
Sice ja mam co hovorit, najprv si chalana nastahujem do domu a az potom s nim zacnem chodit
inak pytam sa preto..že ja a chalani =
ak ťa chce len do postele, je to zlé, lebo tým pádom si v jeho očiach preňho ľahká korisť.
ak mu ide o vzťah, tak to je dobré, a potom pochopí aj to, prečo k nemu nechceš ísť. zatiaľ.
normálne choď, veď si vieš dupnúť a stopnúť, nie?
Čo ak má pred výplatou a nemôže si dovoliť Ťa zobrať, podľa vzoru "normálnosti", do luxusnej reštiky na večeru?
Znova chcem poukázať na to, že je to úplna banalita
a hlavne, že takáto vec sa rieši komunikáciou a nie diskusiou na študentskom webe.
Prvé-neprvé stretko, aj tak ak by si s ním mala mať deti a dlhý štastný život, tak by si určite raz k nemu domov došla. Ber to ako výhodu, budeš to mať skôr z krku.
@mayo ty sa do toho nestaraj, nemôžeš pochopiť jej obavy, keď si chlapec choď si tam pustiť džastina
A potom, že sa všetci stále len boja, ľutujú a sťažujú.
Tsss! Som rád, že nepočúvaš Džastina!
Ach
ale ona sa len bojí. tiež som sa bála, keď som bola mladá a neskúsená takže to dokážem pochopiť.
tak ako ja by som šla. teraz. vtedy by som nešla. vyhovorila by som sa 150timi spôsobmi, ale viem, že by som na 100% nešla
máš pocit, že by som Ti nechcel pomôcť/poradiť?
lebo ver, že som chcel
je mi ľúto, že sa cítiš ukrivdená
ale ja nemám dôvod sa hrať na múdreho
podľa mňa sa tu celý čas bavíme o samozrejmostiach
Proste buď si budete rozumieť alebo nie. Hotovo, bodka.
Žiadne postavenie hviezd alebo tvoj/jeho byt to nezmení.
možno ťa volá na byt lebo nemá prachy
teda pokiaľ z toho nemáš dobrý pocit..
aha, DK!
aj tak nechapem co sa tu riesi, ako keby pozvanie na byt znamenalo rovno znasilnenie pripadne ak pojde dobrovolne tak "len" sex a vraj chlapi myslia len na jedno...
a zas mas pravdu
ale ludia vazne, mozno sa to stava ale je to malo pripadov, ze by to bol nejaky velmi dobre klamuci clovek, ktory by ju chcel prejebat a nebodaj jej nieco urobit
ale vazne, tak mne sa to zda logicke ze ak ma prazdna byt, nechce sa mu ist niekam von.. a, ty, baba je ot na tebe mam pocit, ze kam budes chciet zajst ty, tam to pojde. myslim, ze sa moc nemas coho obavat....
to vies, mozno ta chcem len zbalit a dokonca neviem o com sa tu hovori ale padol si mi do oka a prislo mi kuuuuul suhlasit s tebou. cudné.. druhy clovek z dk
Nepotrebujem aby ma rozoberali v kriminovinách..
len mu dozic
Byt je možno fajn, ak je ten chalan normálny.
Problém je však v tom, že tam budete sami dvaja.
Samota implikuje súkromie, súkromie zvádza k dôvernostiam.
A človek je razom odvážnejší ako by bol niekde inde.
Ak sa ešte málinko poznáte, je podľa mňa lepšie sa ešte oťukávať na verejnosti. Veď času máte dosť. Ako by povedala jedna priateľka: "Veď nie je vľetkým dňom koniec".
Toť vsio.