Mám taký problém... Kedy sa používa normálny a kedy vyberateľný strojček?
Poviem Vám tak, že nemám nijako veľmi krivé zuby, no môj pravý očný zub je blbý... Je zekrivený tak, že sa nachádza za spodným očným zubom... A ďˇalší zub za ním je o trochu vychýlený tiež do zadu, ale to ani nevidno... Aký potrebujem strojček???
keďže máš 19 tak jedine fixný..... ja mám tiež podobný problém, a pre môj vek je už len fixný dobrý, lebo mi tam niečo vysvetľovala zubárka, že už to nie je jednoduché len tak vyrovnať zuby, pretože mám už pevný chrup či niečo také.... a preto strojček nemám lebo by som si musela nechať vytrhnúť dva zdravé zuby, aby sa mali kde vyrovnať.... a je to až také zlé??
a co mate sakra vsetci proti strojcekom? preco hned vsetci ludia co maju strojcek su u vas moralne a socialne na dne? ja som nosil strojcek myslim nejak tri roky... a asi mi neuverite, ale uplne normalne a bez problemov som to prezil
ja som mal tiež nosiť strojček , ale nemám to také hrozné akurat jeden zub na pravo mám trošku krivý , neni to vôbec ani poznať , a zubárka sa ma pýtala že či by som nosil ten strojček a ja som povedal že nie , a tak ho nenosím, ale toto sa mi stalo už dávno asi pred dvoma rokmi
v tvojom vekuje uz trocha neskoro na strojcek ... mne rastli krivo zuby a ked som bola mensia ta mi to museli operovat a hrozil mi potom strojcek, ale nastastie som stojcek nemala
@Frez veď keď sú blbí, je to to isté ako keď ideš čo ja viem kaderníčke ostrihať sa aby si bol krajší, tak isto nosíš strojček aby si mal rovné zuby = byť ľudskejší
Vyberateľný ti bude na milú Jarmilu. Jednak máš 19, tam sa ti to už nejako extra posúvať nebude (na to si mal myslieť skôr) a jednak, vyberateľné strojčeky len dokončujú, ono ti nič výrazne nikam neposunie. Takže len fixný. V tvojom veku jednak bude trošku dlhšie trvať, aby sa ti čo-to narovnalo oproti tomu, ak by si ho nosil, keby si mal napr. 14 a bude to o to drahšie, lebo po 18-tke si hradíš všetko sám. Ja mám tiež strojček, žiadna katastrofa.
ja som mala predkus a mi dala doktoka vyberatelny- teda som ho nosila len na noc... a ked pojdes ku zubarke ta ti povie.. ale uz si ho budes hradit sam a pevny je riadne drahy... kedze mas 19..
Ahojte.Tak mne dali stojček dole práve pred 3 dňami .Mala som ho 3roky.A konečne sa možem usmievať Aj ja mám vyberateľný strojček,ktorý musím alebo respektíve mala by som nosiť dosť často.Keď zuby nie sú príliš krivé stačí aj nočný strojček ale lepší je fixný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov