Spoznal som jednu babu na pokeci nie je z môjho mesta viem na 100% že to je ona na fotkách ale neviem ako by som zareagoval keď ju stretnem,ako sa privítať (objatím?) kam snou mám vlastne ísť. PORADTE
mňa niečo podobné čaká o chvíľu,tiež sa stretnem s niekym,koho som doteraz poznal len cez internet.Zrejme treba byť prirodzený a neriešiť dopredu,čo povieš a ako spravíš,či?
ja keď som sa úplne prvýkrát mala stretnúť s mikym schovala som sa tak, že on ma nevidel a odtiaľ som ho pozorovala, potom mi zavolal, že kde som a tak zistil kde som
potom ku mne pribehol a vzal ma do náručia...a bolo to krásne
@2 ÁNO! Aj ja som jednemu podala ruku - on nevedel, čo s ňou má asi spraviť, chcela som mu dať pusu na líce a pozrel po mne ako po pošukovi.
Pokecovské stretká sú nahovno.
A možno sú len primrdaní Ružomberčania, no.
Iba raz som sa stretol s dievčaťom z pokecu.. keď som mal 12 rokov myslím A to bolo take že na zmrzlinu sme šli aj prvu pusu som vtedy dostal som sa cítil jak pánko a po týždni koniec
ja som sa prave tento tyzden stretla prvykrat s jednym chalanom, s ktorym som bola 3 mesiace v kontakte cez net...isla som 500km za nim..on je z turecka (istanbul)..a prebiehalo to ako by sme sa poznali uz dlhe roky..vobec som si nepripadala ako by som s nim bola prvykrat..
Uz terajsiu ex som spoznala na pokeci , pisali smew si mesiac,volali sme stale a 2dni pred stretom sme sa dali neoficialne dokopi a aked sme sa stretli som sa bala ako sa privitame no ona mi hned supla jazyk do ust a tak prebehli nase privitanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
s nikým sa nestretávam.
všetci sú kokoti.
potom ku mne pribehol a vzal ma do náručia...a bolo to krásne
Pokecovské stretká sú nahovno.
A možno sú len primrdaní Ružomberčania, no.