Ahojte, chcel by som poradiť. Mám takýto problém. Pred 4 rokmi som bol v kresťanskom tábore a sa mi tam zapáčila jedna baba tak som stále na ňu kukla, aj ona na mna o rok som bol tam zas s ňou a potom dom si ju pridal na fb a každý rok som tam, tento rok
Fúha, kámo....toto bude chcieť veľa otčenášov... to len tak neodčiníš. Musíš veriť. Lebo iba pravá viera v Boha nás spasí. Pretože satan-diabol vládne. A ja ďakujem Jehovovi za život, pretože iba Jehova nás spasí.
@hoperpohroma tu ide hlavne o to, akým štýlom to napísal. Ľudia sa dávajú dokopy a zas rozchádzajú, netreba z toho robiť tragédiu v takom veku. Nemalo to byť vysmiatie, skôr pobavenie sa...
@1@3
sladke je to
skus si vyhliadnut ine dievca, na krestanskom tabore urcite este nejaku budu! a ktoremu otcovi sa nepaci chlapec, co bol s jeho dcerou na krestanskom tabore?! a tolkokrat! tam asi nejde o teba, ale o to, ze dievcatu sa NIEKTO paci a s NIEKYM sa cmukackovala casom to prejde bud jeho alebo teba, uvidis sam.
@vladqog praveze takito mladi ludia maju este kopu iluzii, idu do prveho vztahu s tym, ze bude navzdy.. ty uz si si mozno co-to zazil, tak z toho nerobis tragediu, pre neho je to most-likely najvacsia dilema, ktora mu denne neda spavat. okrem toho, laska nie je absolutna, nema ziadnu definiciu ani hranicu, kedy sa moze objavit, chalan ju ma radsej ako ine dievcata, mne to pride strasne zlate a zaroven smutne, ze takto dopadli, lebo clovek ani nemoze tusit, ci si to to dievca rozmyslelo samo alebo ci to robi kvoli otcovi. ale aj tak by som to na jeho mieste brala velmi tazko, dost blizko ku tragedii.
trapne komentáre ľudia! troška sa nad sebou zamyslite...hneď ste ho začali odpisovať kvôli veku a podobne lebo si myslite že len keď už mate 18 a viac tak viete čo je láska.. narážky na to že bol v kresťanskom tabore sú ešte úbohejšie .. všetci patríte k tej zdegenerovanej mládeži ktorá sa nesnaží byť chápavá voči ostatným a všetko čo sa vymyká normálu je potrebné hneď zosmiešňovať...
@AMDEG tebe chlapče len tolko , mal si byť radšej na chate , fajčiť marišku a nejakú rovno pretiahnuť !to by ťa tu tí primitívovia tak nezdrbávali...
@hoperpohroma ja ti rozumiem, čo mi chceš povedať, a ako som písal vyššie, nevysmieval som sa, len mi prišlo vtipné, ako veľmi vážne to berie. Nemôžem si proste pomôcť. (možno preto, lebo ja v jeho veku som si bol vedomý, že také lásky dlho nevydržia)
v jeho rokoch by sa mal venovať predovšetkým škole a domácim povinnostiam a nie balamutiť rozum nejakej šťande, čo ju hádže puberta o zem...
ušetrili by si tak kopec sklamaní...
a tých moslimov nakopeme rovno do riti, nech tu len ukážu
Ja som si našla obidve lásky presne v takom to tábore. Je to super lebo určite môžete spolu zdielať jednu vec vieru. najprv som chodila s jedným. A áno boli sme deti. Ale som za ten vzťah naozaj vďačná. teraz už rok a pol mám druhého chlapca, som s ním zasnúbená s plánujeme si budúcnosť. a vieš ako sa náš vzťah začal? tri roky som sa pozerala celá láskou zlomená ako sa rozchádza a znova dáva do kopy s tou istou babou, ktorú veľmi ľúby. Mne ako naj kamarátke sa po každom stretnutí posťažoval, vždy keď sa rozišli čakal, že budem stáť pri ňom. Ani vo sne ho nenapadlo, že ho potajomky milujem. Po treťom rozchode,keď sme mali ísť spolu von sa mi ospravedlnil s tým, že musí ísť za ňou, že ju chce späť. Vtedy som to už nevydržala a vykričala mu čo si o nej myslím ale nedokázala som mu povedať že ho ľúbim. Povedala som mu o až časom. A on si vraj uvedomil že dokáže lásku ku mne rozvíjať. A najlepšie na tom je, že naši rodičia ho absolútne neznášajú, kvôli tomu, z akej je rodiny. stretávame sa tajne ale som za každý okamih vďačná. Ak s ňou máš byť tak si ťa láska nájde aj napriek rodičom. keby čokoľvek, tak sa opýtaj. rada pomôžem ak môžem.
@AMDEG
Ja som si našla obidve lásky presne v takom to tábore. Je to super lebo určite môžete spolu zdielať jednu vec vieru. najprv som chodila s jedným. A áno boli sme deti. Ale som za ten vzťah naozaj vďačná. teraz už rok a pol mám druhého chlapca, som s ním zasnúbená s plánujeme si budúcnosť. a vieš ako sa náš vzťah začal? tri roky som sa pozerala celá láskou zlomená ako sa rozchádza a znova dáva do kopy s tou istou babou, ktorú veľmi ľúby. Mne ako naj kamarátke sa po každom stretnutí posťažoval, vždy keď sa rozišli čakal, že budem stáť pri ňom. Ani vo sne ho nenapadlo, že ho potajomky milujem. Po treťom rozchode,keď sme mali ísť spolu von sa mi ospravedlnil s tým, že musí ísť za ňou, že ju chce späť. Vtedy som to už nevydržala a vykričala mu čo si o nej myslím ale nedokázala som mu povedať že ho ľúbim. Povedala som mu o až časom. A on si vraj uvedomil že dokáže lásku ku mne rozvíjať. A najlepšie na tom je, že naši rodičia ho absolútne neznášajú, kvôli tomu, z akej je rodiny. stretávame sa tajne ale som za každý okamih vďačná. Ak s ňou máš byť tak si ťa láska nájde aj napriek rodičom. keby čokoľvek, tak sa opýtaj. rada pomôžem ak môžem.
@vladqog Mne napríklad príde dosť vtipné keď niekto v 22 rokoch nemá vážny vzťah a smeje sa z 14 ročného chalana čo sa prvý krát zamiloval. Niekto dospieva skôr a niekto nikdy.
@zajkousko a to nehovorim z nejakej skodoradosti, alebo co, je to jednoducho pravda.. oni maju dokonca take silne presvedcenie, ze uz ich tisicky odislo z civilizovaneho zapadneho sveta, aby isli bojovat do púšte za vznik islamskeho štátu. Financovaní sú z ropy a plynu... a navyse, moslimov je 1,57 miliardy... velkej casti z nich uz v detstve vymielaju mozog islamistickou propagandou.. decka vyrastaju so samopalmi v ruke.. a ich jediny ciel je zomriet za Alaha, su ako kone s klapkami na ociach s jedinim cielom - znicit neveriacich psov, alebo ich pritnutit konvertovat..
@sveter moja sestra tiez chodi do krestanskeho tabora a hovori ze tam maju najvacsie kalby aj s veducimi, tiez sa tam so vselikym olizuje a vraj tam je uplne uzasne, akurat sa raz za den pomodlia inak nic krestanske dobrovolne a s radosotou tam chodi kazdy rok, hrozne sa vzdy tesi a to ma 15
@vachtlik áno sme z toho istého mesta, ona býva pár ulíc odomňa a ked sme boli len kamaráti a som ju stretol na ulici kde bola ona a jej Oco tak on na mna tak kukal, že som išiel radšej okolo.
moslimov nemusím a ani sa nezaujímam o ich vieru, ja mám jediného Boha Pravého teto ľudskej civilizácie...
a čoskoro príde čas, že aj oni padnäú na kolená a príjmu Krista za svojho spasiteľa...
no a napokon kresťanov je podľa nového sčítania 2,25 miliardy a pribúda ich čoraz viac napr v číne, indii, japonsku čo je veľmi potešiteľné...
@h8u čtjb naši kresťania z triedy a okolia, ktorí sa tomu aktívne venujú a pre nič iné nežijú, keď spolu chodia sa ani nebozkavaju, lebo im stačí tá duchovná stránka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
no to ma poser
...až mi je z toho čo som napísal
budete pokorení moslimami, pretože ich viera je daleko pevnejsia, nez "viera" neveriacich psov!!! ale uz vam vyhlasili vojnu
PS: ked sem pridu, ja konvertujem a pridam sa k Hisbalahu a budem vsetkych moslimov buzerovat za ich vlastny koran heheheee
sladke je to
skus si vyhliadnut ine dievca, na krestanskom tabore urcite este nejaku budu! a ktoremu otcovi sa nepaci chlapec, co bol s jeho dcerou na krestanskom tabore?! a tolkokrat! tam asi nejde o teba, ale o to, ze dievcatu sa NIEKTO paci a s NIEKYM sa cmukackovala casom to prejde bud jeho alebo teba, uvidis sam.
@AMDEG tebe chlapče len tolko , mal si byť radšej na chate , fajčiť marišku a nejakú rovno pretiahnuť !to by ťa tu tí primitívovia tak nezdrbávali...
@badgrl
v jeho rokoch by sa mal venovať predovšetkým škole a domácim povinnostiam a nie balamutiť rozum nejakej šťande, čo ju hádže puberta o zem...
ušetrili by si tak kopec sklamaní...
a tých moslimov nakopeme rovno do riti, nech tu len ukážu
moslimov nemusím a ani sa nezaujímam o ich vieru, ja mám jediného Boha Pravého teto ľudskej civilizácie...
a čoskoro príde čas, že aj oni padnäú na kolená a príjmu Krista za svojho spasiteľa...
no a napokon kresťanov je podľa nového sčítania 2,25 miliardy a pribúda ich čoraz viac napr v číne, indii, japonsku čo je veľmi potešiteľné...
toľko brat môj na túto tému