Vcera sme si ja , moj chalan a moja kamoska dali trojku. Potom zazvonil sused, ci nechcem kupit rajciny za velkoobchodnu cenu a ked videl (byvam v garzonke) ako za mnou sulozia moj chalan a moja kamoska tak sa spytal ci sa nemoze pridat. Ale on ma cez 60
nájdi si iného 60ročného kamaráta, ktorý viac dbá o svoju hygienu a s ktorým si to môžeš rozdať kedykolvek, ale hlavne to už proste neber, nerobí ti to dobre
co ti poviem no vsetky take poradne by povedali "nuž, svojho dlhoročného priateľa skús vylákať pod sprchu, kde ho zbavíš aj nepríjemného zápachu".
ale kedze na to uz je neskoro, skus mu povedat, ze problem bol v tom, ze tvoj chalan a kamoska su alergicki na rajciny (a mozes niektoreho z nich oznacit tiez za alergickeho na velkoobchodne ceny) a preto si ho nemohol prizvat k vam.
prajem vsetko dobre a najma dalsie pôvabné diskusie!
buď to je zas Filip,ktorý si dal pozor na toho,koho má v priateľoch,nie ako minule...alebo to je Filip,ktorý si dokáže okomentovať svoj vlastný príspevok...
@lucina223 čo tu maš za konšpiračné názory? mato29 je môj Mário a buď píše on alebo ja a ľahko to zistíš, keď nie je podpísaná odpoveď tak je to Mário........chapiš to Lucinka baby..........filip
a tento tu jezo30 - hajzel má vôbec nezaujíma ale mám asi typ kto to môže byť (asi hl....)
@zajko30 neviem o akých priateľoch hovoríš, ja si tu priateľa nehľadám, sorry , ale neodpustil som si prihodiť aj moje polienko do ohňa, pretože spočiatku sa mi zdalo že si síce mrte fejk nick, ale celkom vtipný, no no ten humor si asi po ceste vytratil a ostali len invektív nadávaky frflanie... starneš?
@fanklublbl dakedy bolo tých vulgarizmov z jeho strany ešte viac.. a tiež viac obhospodarovaných fejkov... niektorí ľudia považujú teliatkovské správanie sa pod rúškom anonymity za bohovskú srandu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ináč si ťa najdem v tom smradľavom kraji a máš po piči soploš....filip
ale kedze na to uz je neskoro, skus mu povedat, ze problem bol v tom, ze tvoj chalan a kamoska su alergicki na rajciny (a mozes niektoreho z nich oznacit tiez za alergickeho na velkoobchodne ceny) a preto si ho nemohol prizvat k vam.
prajem vsetko dobre a najma dalsie pôvabné diskusie!
Každopádne ten podpis mayo bol dobrý
a tento tu jezo30 - hajzel má vôbec nezaujíma ale mám asi typ kto to môže byť (asi hl....)
SI strašný debil
@klaudiqaaa od rána ma stále niekto nasiera, najprv v meste a teraz tu a ešte ma tu budu spájať s nejakým pichľavím smradľavým ježom....filip
@admin
Celé to vôbec nieje vtipné a nikdy to ani vtipné nebolo.
Nechápem, čo za chudákov a stroskotancov to musí byť, keď vidia "zábavu" v tomto.
@admin
sused sa odrazí
@dee99 psicek30 ??? :o hahhahahahha, taký nám tu chýba.... potom to už budú nejaké zmutované zvieratká ako je napr. mačkopes alebo delfínokrava a pod.
mayo, keby bolo po ňom, tak sa v hrobe obracia.........filip
a prestan tu konšpirovať, ako nejaká usoplená, náhodné prefíknuta baba.....
Inak som sa celkom usmiala D ..
@51 DD
A ... možno aj sused je na birdzi .. a už to máš vyriešené