koho mate radsej oho viac respektujete, koho viac uznavate, s kym s viac rozumiete? pre niekoho tato otakzka absurdna, hlavne pre tych ktori ziju s kompletnou rodinou. Ale nemusi byt tomu ani tak.
Mna toto zaujima kedze ja zijem len s mamou no a teraz
ani s jedným si nerozumiem, ale mama sa o mňa stará viac o to, čo je so mnou a tak...oco na mňa vyslovene kašle ...jemu je prednejšie jeho ego...v živote mi nepovedal ani prepáč ked niečo spravil
No zila som vzdy iba s jednym rodicom (soooort of na striedacku, ale z technickych dovodov, nie pravnych), ale v poslednej dobe som dost dospela cize s oboma vychadzam dobre a mam ich rada.
Otec je mi velmi podobny povahovo, a obaja sme brutalni introverti slahnuty niecim na autistickom spektre, cize sa vieme rozpravat o prirode, historii, technike a tak, ale o nicom osobnom.
Mama je velmi..narocny tvor na koexistenciu, ale mame uz adekvatne hranice. A myslim si, ze v hodnotovom systeme a tak som mala u nej super vychovu, a na medziludskej urovni si rozumieme lepsie.A je ovela praktickejsia a viac socially adjusted nez ja s otcom, cize na nu sa viac spolieham.
mama, keďže otca nemám, ale nedá sa povedať, že by som voči nej mala rešpekt keďže za celý život povedala dokopy asi 3 múdre veci preto s ňou obmedzujem komunikáciu na nevyhnutné informácie a to je tak všetko
Ono...rešpektujem viac mamu,bo otec je tak trochu mäkkýš. Ale je s ním stále sranda,neustále vymýšla nejaké hovadiny a tak a neviem s ktorým si viac rozumiem..to ťažko..niektoré témy by som nevedela prebrať ani s jedným,nvm bližšie mám asi k mame..
ja otca nemam uz peknych par rokov a cim som starsia, aj v kontexte udalosti poslednych cca 2-3 rokov si uvedomujem, ze mamina vzdy pre mna bude ten najdolezitejsi clovek na celom svete.
zijem kompletne s rodinou, a mam obidvoch tak isto rád.. viac respektuje mozno otca, lebo niekedy co mama povie, tak mam na haku, ale mozno to je len preto, ze som chalan, a jeho syn ale viac si zase rozumiem s mamou, neviem preco :/
Otec sa na to vyjebal ked som mala asi 5, a aj ked sa cely cas tvari(l) ako velmi nas ma so sestrou rad...no, nebol to on kto mi fukal rozbite kolena. Takze mamina
pred otcom som mala väčší rešpekt..
s maminou sa viem rozprávať veľa...to som sa s ocinom asi ani nikdy :ehm: takže rozumela som si vždy viac s mamkou...
no ocino už nežije..takže jedine mamina...
aj keď si dosť značne lezieme na nervy .....
Mama pre zomrela ked nas opustila ked som mal 3 a žil som so starými rodičmi takže nerešpektujem nikoho a s otcom mámskor kamarátsky vztah. Velakrát mi pomohol ked som potreboval,ale velakrát ma aj poojebával čiže tak. Z tohto pramení aj to,že celkovo nerešpektujem vynútené autority v živote ako sú ludia s titulom,nadriadení atd.Rešpekt si u mna musí každý získat postupne.
naší sú rozvedení od mojej 18 (plánovali to od môjho narodenia) takže taká pozitívna vízia do budúcnosti a keďže môj bio foter je alkoholik a nervák a agresor, samozrejme, že MAMA. nikto mi v živote nedal viac. a ani nedá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Otec je mi velmi podobny povahovo, a obaja sme brutalni introverti slahnuty niecim na autistickom spektre, cize sa vieme rozpravat o prirode, historii, technike a tak, ale o nicom osobnom.
Mama je velmi..narocny tvor na koexistenciu, ale mame uz adekvatne hranice. A myslim si, ze v hodnotovom systeme a tak som mala u nej super vychovu, a na medziludskej urovni si rozumieme lepsie.A je ovela praktickejsia a viac socially adjusted nez ja s otcom, cize na nu sa viac spolieham.
And daddy never keeps in touch.
That's why she shies away from human affection.
na mňa sedí niečo takéto
Takze je to tak 50/50 som vdacny obom .
Uz s nimi nezijem tak su vztahy povacsinou dobre .
s maminou sa viem rozprávať veľa...to som sa s ocinom asi ani nikdy :ehm: takže rozumela som si vždy viac s mamkou...
no ocino už nežije..takže jedine mamina...
aj keď si dosť značne lezieme na nervy .....