Teda aspoň mne to tak príde, lebo keď jej poviem, že idem von s nejakou kamarátkou, tak po mne začne kričať a nadávať na ňu.. Veľa sme sa pre to aj hádali, lebo ked sme boli na prvom stupni tak sme sa s tou kamarátkou dosť hašterili... A preto ju teraz n
mne je táto situácia veľmi známa akurát s tým priateľom.spočiatku to bol horor mama sa ma vkuse vypytovala že dokedy s ním mienim byť a tak..teraz je to už o trocha lepšie ale stále cítim z jej strany istý odpor keď je u nás a tak nenápadne sa mi snaží ohraničiť čas ktorý s ním strávim.
čo sa týka kamarátov s týmto som problém nemala pretože ja som ich nejak veľa nemala a ani nemám,to skôr môj otec vkuse vraví že si ich mám vyberať a vkuse na nich nadáva že čo za feťákov hipisáckych ma obkolesuje a že by som si mala brať za kamarátov slušné upravené deti ktoré majú prospech na výbornú.
podľa mňa rodičia to robia preto,lebo im pred očami rastieme ako z vody,je to pre nich nezvyk že zrazu už máme vlastný život.a ak ti tá kamarátka v minulosti nejak ublížila tak sa mama možno len bojí aby to nespravila znova.možno sa len bojí,ako každý rodič aby si sa nedostala do nejakej "zlej partie" ..chápeš.reaguje takto aj na iních tvojich kamarátov alebo len na konkrétne na ňu ?
no moja mama si myslí, že chodíme fajčiť, piť, fetovať a ku*viť sa... vždy ked odniekiaľ prídem takk hned začne že aká som bledá a určite som opitá... aa to vtedy sme boli malé.. také 7 ročné soplane asi.. a to sme si len tak nadavaali.. no a mamu to drží doteraz... proste jej sa nepáči že chodím von... na každú kamaratku niečo má.. a chce aby som sa kamošila len s tými "najlepšími".. ale proste ona vidí len obal. nie vnutro..
@yeya ty nevies ci jej mati je sprosta....moja mama to sestre tiez robila a teraz ked vidim aku mala pravdu....tazko uverit....a tie kravy mali deti este cez strednu...
tak a k veci len tolko ze musis aj s kamoskou mame dokazat ze vam moze doverovat...."?" nic lepsie ma nenapada
no neverí mi.. síce hovorí že hej... ale vidím to na nej ako sa na mňa pozerá... prostee ona si myslí, že dnešná mládež sa chodí len ožierať... a nič iné nevidí... ked mi volá tak sa ma potom doma spýta že kto tam bol lebo počula mužské hlasy...
mužské hlasy to robí aj mama mojej kamarátky..tak teda pokiaľ sa nechodíš len ožierať atď. tak by si mala mame dokázať že ti môže veriť.hlavne na ňu hneď nevyskakovať a hlavne jej neklam a povedz jej radšej rovno kde s kým kam a kedy ako povedal @vsetkynikyobsadenedoboha
tvoja mama už musí pochopiť že niesi jej malé dievčatko ktorému môže všetko diktovať... najprv sa s ňou v kľude porozprávaj a netlač na ňu a ak to nepomôže tak si vymýšľaj výhovorky lebo žiješ len raz a 16 máš tiež len raz
Na jednej mame mame plus, že sa vôbec stará.. Nakoľko to sa už tak často nevidí.. Na druhej strane na piču prístup.. Decko treba nechať nech si uvedomí samo čo je správne a čo nie.. Inak je výchova kontraproduktívna
Moja matka praveže chce aby som si niekoho našla ona priam do mňa tlačí a vravi,že stare spory si mam urovnať ale aj ona nadava na moje kamošky ked mi vyčita že nooo ale za hentou a hentou vieš isť že? ale so sestrou na dvor nie? OMG
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
kašli na kamarátku, veď v mladosti ste sa toľko hádali !
čo sa týka kamarátov s týmto som problém nemala pretože ja som ich nejak veľa nemala a ani nemám,to skôr môj otec vkuse vraví že si ich mám vyberať a vkuse na nich nadáva že čo za feťákov hipisáckych ma obkolesuje a že by som si mala brať za kamarátov slušné upravené deti ktoré majú prospech na výbornú.
podľa mňa rodičia to robia preto,lebo im pred očami rastieme ako z vody,je to pre nich nezvyk že zrazu už máme vlastný život.a ak ti tá kamarátka v minulosti nejak ublížila tak sa mama možno len bojí aby to nespravila znova.možno sa len bojí,ako každý rodič aby si sa nedostala do nejakej "zlej partie" ..chápeš.reaguje takto aj na iních tvojich kamarátov alebo len na konkrétne na ňu ?
no moja mama si myslí, že chodíme fajčiť, piť, fetovať a ku*viť sa... vždy ked odniekiaľ prídem takk hned začne že aká som bledá a určite som opitá... aa to vtedy sme boli malé.. také 7 ročné soplane asi.. a to sme si len tak nadavaali.. no a mamu to drží doteraz... proste jej sa nepáči že chodím von... na každú kamaratku niečo má.. a chce aby som sa kamošila len s tými "najlepšími".. ale proste ona vidí len obal. nie vnutro..
aha takže ti nedôveruje inak súhlasím s @piotra
tak a k veci len tolko ze musis aj s kamoskou mame dokazat ze vam moze doverovat...."?" nic lepsie ma nenapada
no neverí mi.. síce hovorí že hej... ale vidím to na nej ako sa na mňa pozerá... prostee ona si myslí, že dnešná mládež sa chodí len ožierať... a nič iné nevidí... ked mi volá tak sa ma potom doma spýta že kto tam bol lebo počula mužské hlasy...
U Nárazuvzdorných:
- Kam ideš?
- Preč.
- S kým?
- S dílerom. Doniesť ti niečo?
- -,-
potom mi vynadá že ako sa to s ňou rozprávam...
mužské hlasy to robí aj mama mojej kamarátky..tak teda pokiaľ sa nechodíš len ožierať atď. tak by si mala mame dokázať že ti môže veriť.hlavne na ňu hneď nevyskakovať a hlavne jej neklam a povedz jej radšej rovno kde s kým kam a kedy ako povedal @vsetkynikyobsadenedoboha
Nechcem sa k tomu vyjadrovat, ale taká mater.. že som až nervy dostala.