dneska akonahle som wstal som sa siel naranajkowat a som si pustil pesnicky na PC a mama zacala namna kricat ze wraj nech dam potisie a som jej powedal ze ked lucia (sestra) si pusta pesnicky tak jej nic nepowies alebo ked oco a som sa jej spital ze preco
ale ja tomu nechapem stale lem a lem ja ja sa wracej ked zacne kricet taq sa obleciem a idem wonka a pridem as wecer to je najlepsie riesenie ktore zatial ja mam
oouuu taq ti to mas horsie ale zacne kricat aj na to ked namam pouptatowanu izbu alebo ked mam w skole wolno a ked su wsetci w praci taq my necha rano listocek w wecmy ktore mam sprawit a ked jednu z nich nesprawim boooozzeeee predstaw si ako niekto krici do GRAMAFONU a ti si od neho len 1MM
neboj ja to poznam....moja mama je ucitelka na sou takze uci takych 16 rocnych grazlov..tak si predstav akos ak nim sprava...a a babkou sme s a zhodli zeona sa ku mne nesprava ako amma ale ako ucitelka k ziakovi..tak akoze asi tak...
ked isdes do skoly ... no ked idem ja tak nepustam hudbu. sa mi neoplati zbytocnost. Preco si ju nepustis ked pirdes domoc. A ta vyhovorka ked lucia tamto alebo oco tu su take ... no keby si mal 10 rokov pochopim
kup si MP3 prehravac a pustaj si to do usi. na to ti nepovie nic
ja mam aj sluchadla aj MP3prehrawac ale ked si to pustim na PC kat je to lepsie proste to mam taq radsej nez ma sluchadlach wed prawe preto ze namam 10rokow taq by mala inak reagowat a stou sestrow a oco je naozaj taq
kasli uz na to...naucila soms a taketo hovadiny neriesit lebo keby soms azamyslala nad kazdou takouto vecou uz mam nervy v riti...proste si to pusti na sluchadla a kasli an to..nestoji to za to...
Hm no podla mna dost blbe ze si nemozes pustat nahlas pesnicky...asi by som to nevydrzala bez pesniciek pustenych na plno ....to s uprednostnovanim surodencow mi dost hovori ja mam o 8 rokov mladsieho brachu a tomu je dovolene hocico...a mne ne nuz asi taq
U nás je to tak, že moji obaja rodičia len na mne hľadajú chyby vkuse som ja ta horšia a môj "braček" je úplný génius dakedy je to už na nevydržanie proste je to riadny teror
ja to mam tak isto ale lem s mamow newiem preco je to tak podla mna ked ona bola malicka musela preziwat to iste taq to prebrala aj na mna ja sa spitam baby
No kedze mame comp v obyvacke pri telke tak si musim davat hudbu len na sluchadka, ak je doma mama... ale inak v pohode, ja som si uz zvykla, porazilo by ju kebyze si pustam svoje pesnicky ..a este nahlas
ya to mam taq isto aqo ty....ked sestra nječo zapne nahlas taq pohoda lebo ye o 3 roky mladšia...ale ya ked nječo pustím nahlas taq uš to mám wypnuť...aj mne to lezje na nerwy a wyletim won...taq to uš xodí...čo uš mno stáwa sa... :/
Minka117:no pokúšam sa to aj ja už neriešiť ale niekedy je to už proste neznesiteľné nič nemôžem robiť, pomaličky ale isto mi zakážu aj chodiť vonku z partiou proste obmedzujú ma!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ked isdes do skoly ... no ked idem ja tak nepustam hudbu. sa mi neoplati zbytocnost. Preco si ju nepustis ked pirdes domoc. A ta vyhovorka ked lucia tamto alebo oco tu su take ... no keby si mal 10 rokov pochopim
kup si MP3 prehravac a pustaj si to do usi. na to ti nepovie nic