No chodila som s jednym chalanom s ktorym sme boli najlepsi priatelia. Ja som mu asi pred troma mesiacmi povedala ze ho lubim, ale on vtedy lubil moju najlepsiu kamaratku. Asi teraz, o tri mesiace mi povedal ze ma lubi ale hned na to sa so mnou rozisiel l
áno, máte ostať kamaráti....máte sa povzniesť nad tým, čo sa medzi vami stalo, ty sa máš zmieriť s tým, že nie si tou vyvolenou a za pár rokov sa máte nad touto príhodou pri spomínaní na staré dobré časy už len zasmiať...jednoduché nie?
a dve rady do budúcna:
1. never každému chalanovi, čo ti po chvíli chodenia povie, že ťa ľúbi, že to tak naozaj aj myslí
2. spoliehaj sa najmä sama na seba, na svoju hlavu a nepýtaj sa takéto veci iných...ty sama najlepšie vieš, čo chceš...radami iných sa môžeš dostať do problémov, z ktorých ti však už tí iní pomáhať dostať sa von nebudú....
riešiť vzťahy v tvojom veku zbytočné..ale asi prvá láska..a ak ho skutočne ľúbiš ako hovoríš,tak nie je šanca aby ste boli kamaráti..ak je to len nejaké opantanie zmyslov z toho že sa ti niekto riadne páči,tak ostaňte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2. jeb na to
@katherinepierce ale hej v jednom má pravdu, už si mala dávno spať.
a dve rady do budúcna:
1. never každému chalanovi, čo ti po chvíli chodenia povie, že ťa ľúbi, že to tak naozaj aj myslí
2. spoliehaj sa najmä sama na seba, na svoju hlavu a nepýtaj sa takéto veci iných...ty sama najlepšie vieš, čo chceš...radami iných sa môžeš dostať do problémov, z ktorých ti však už tí iní pomáhať dostať sa von nebudú....
Ale nehovorim aby si s nim nebola , bud , aspon sa nebudete nudit
moj skromny nazor je, že neviete a nemožte vedieť, čo je to laska..