Takze mam priatelku...zacalo to tak ze sme sa spoznali na motocroosovych zavodoch uz davno a ja som chodil na zavody pozret len sem tam a ona vzdy chodi na kazdy zavod take vzky ked som bol ja bola ja ona...je to taka partia do ktorej patri aj moj bratran
Boze...DETI..mna z vas porazi!To co si si nasiel za holku?Ano chcem chodit..teraz chodim ale s nim ked nebudem tak s tebou nakoniec s kamosom a potom s tebou?A zober kamosa a ona kamosku?Kasli na to!Toto neni vztah..asi tazko..najprv by musela mat baba rozum a ty tiez..
no tak byt tebou sa na tu babu vykaslem ona ma chut iba vyskusat co najviac chalanov, pohrat sa s nimi a potom ich odhodit je to este dieta ktore sa chce hrat a pochybujem ze stoji o daky vztah zabudni a usetris si more slz sklamanie a smutok
ruky prec,nehrn sa do kapusty inemu! proste je este mlade,nevei co chce,nechaj ju tak... lebo padnes na hubu este viac a popalis sa ,bude to boliet ..ver mi
súhlasím so všetkými komentami nadomnou.. proste je to decko nevie čo chce alebo chce len skúšať a nemá o teba skutočný záujem len využíva... byť chalan o takú sa ani nepotknem
Sorry, ale nedokazal som do docitat az do konca. Asi niekde v 5.riadku som zacal pocitovat velmi silnu koncentraciu infantilneho zmyslania a nemohol som sa premoct citat dalej ( snazil som sa ).
Ja som to precital a aj ked si myslim, ze som inteligentny ale stratil som sa niekde v polke... (ale ku koncu som sa zas nasiel!)
Suhlasim s tym co tu odznelo ste deti neviete co chcete aj ty aj ona aj ti vasi kamosi. Sa s tebou rozide holka ktoru strasne chces a ty ze ok v pohode a o 2 dni uz s nou zas chodis??? WTF? Kaslite na chodenie, budte kamarati a mate po problemoch.
pane bože to čo je za holku????veď strieda chalanov ako na bežiacom páse....ja na tvojom mieste by som s ňou ani chodiť už nezačala...ako povie ti že chce s trebou chodiť a začne chodiť s iným????sviňa je to....áno som síce aj ja holka ale nebudem ju obraňovať keď si to nezaslúži....
tož píš ako počuješ, né? toľko gramatických chýb som pokope snáď ešte nevidela...
k problému: no majt, DETI! nič v zlom, ale toto je také hrozne detinské...
to dievča je kolosálna krava a ty si poriadny pako...čo viac k tomu dodať? príde čas, keď sa budeš trápiť kvôli normálnemu vzťahu a normálnej babe...tak tejto trúbe pekne krásne povedz, nech sa ide hodiť hubou o dlažbu, keď je taká obletovaná...a ty sa zobuď...
"a ona ze ano chcem ale teraz chodim s marekom a ked sa s nim rozidem budem s tebou chodit" tak toto mi pripomenulo jednu 18 rocnu babu ale k veci toto je take detstke ze deckejsie to uz ani nemoze byt, boze ona je strasna pubertiacka, zial takych bab je coraz viac...
bože dobry...to už možeš rovno napisať o tomto poviedku...nič tak komplikovane som už dlho nečitala...zda sa že tvoj objekt zaujmu je dievča ktore asi ani same nevie koho chce čo chce a celkovo si myslim že takto sa len ukazuje vaša vyzretosť...chodim s tymto potom s tamtym...žiadne citove zaangažovanie nula bodov..a to ako sa citil ten marek ti asi bolo jedno čo?byť tebou radšej by som si hladala dajaku normalnejšiu a menej promiskuitnejšiu babu...nechceš ju stratiť?ale ved ty si ju ani nikdy nemal...
bože, to koľko má rokov tá baba? ja tipujem tak sedem, no dobre preháňam, tak päť a ty, ty si čo za chlapa keď si naivný tak že sa necháš vodiť za nos takou malou nedorastenou nevyspelou dedinskou potvorkou? toto je na smiech. alebo na plač?
preboha, uvedomte sa, toto nie sú vzťahy, a život nie je telenovela že vyskúšam toho, tak nič, tak radšej toho, tak nič, zas to nevyšlo, tak radšej toho krajšieho... to je taká mentalita že poďme spať, je to úúbohéé.
Ty mas 15?? nemysliz vazne...bo si to napisal jak 12 rocne decko...a chces so mnou chodit?? a ty?? ked nie tak pojdem za hentou a poviem ze ta sa mi paci.. : a na tereti den zacne s npou chodit ja nemozeem : aa suhlasim tej druhej polovuicy som ani ja nejak nepochipila...
smiley: uprimne som sa zasmiala ked po precitani pribehu rozsahu biblie som zistila ze obsahovo to je ... ono to vlastne obsah a ani realny problem nema
po 1. : chodis s nou 3 dni a mas ju rad hej
po 2. : vidno ze aj ona teba ,sak taka verna ti je
po 3. : chodite spolu vonku a nikdy nie ste sami
omg kebyze sa nenudim necitam to a vlastne vobec neviem preco tu mrham energiu s detmi jezismaria jak ma toto vie zabit
toto je ukazkovy priklad.. Chlapec ma 15 este je neskazeny, mysli to pekne potom stretne takuto malu kuvu, potom dalsiu a po par sklamaniach je z neho mrchac a robi dievcatam to iste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
To si zhodnotil aj z jej strany?Ked si vybera chalanov jak lizatka v obchode...
Keby to nebolo tak dlhé tak si to asi vytlačím, zarámujem a zavesím nad posteľ ...
Mat tak vase problemy.
Suhlasim s tym co tu odznelo ste deti neviete co chcete aj ty aj ona aj ti vasi kamosi. Sa s tebou rozide holka ktoru strasne chces a ty ze ok v pohode a o 2 dni uz s nou zas chodis??? WTF? Kaslite na chodenie, budte kamarati a mate po problemoch.
No, pobavila som sa, byť tebou tak s tou holkou ani von nechodím, nestojí za to....
k problému: no majt, DETI! nič v zlom, ale toto je také hrozne detinské...
to dievča je kolosálna krava a ty si poriadny pako...čo viac k tomu dodať? príde čas, keď sa budeš trápiť kvôli normálnemu vzťahu a normálnej babe...tak tejto trúbe pekne krásne povedz, nech sa ide hodiť hubou o dlažbu, keď je taká obletovaná...a ty sa zobuď...
preboha, uvedomte sa, toto nie sú vzťahy, a život nie je telenovela že vyskúšam toho, tak nič, tak radšej toho, tak nič, zas to nevyšlo, tak radšej toho krajšieho... to je taká mentalita že poďme spať, je to úúbohéé.
po 1. : chodis s nou 3 dni a mas ju rad hej
po 2. : vidno ze aj ona teba ,sak taka verna ti je
po 3. : chodite spolu vonku a nikdy nie ste sami
omg kebyze sa nenudim necitam to a vlastne vobec neviem preco tu mrham energiu s detmi jezismaria jak ma toto vie zabit
Aj 12ročný s trochou rozumu by to napísal lepšie
no a k teme ... : Ak toto nie je promiskuitne spravanie tak uz neviem. A ty si pako, ze si sa s nou vobec daval dokopy ked si videl dobre aka je .