Mamicky preco chodievajú na plaváren pre dospelákov s malymi deckami?
Ahojte!
Pravidelne si chodim zaplavat na plaváren, kde sú bazény urcené pre dospelych, no neraz tam boli mamicky s trojrocnymi deckami v plaveckom bazéne , no tie decká plávat este nevedeli, tak drahé mamicky hádzali hracky do vody, decká skákali
Tu je veľa mamičiek s deťmi a ešte viac, ktoré chodia na plaváreň a to dokonca do Mokrohajskej!!! Si tu správne, dúfam, že ti poradia na tvoj problém, ktorý čoskoro vyriešíš
@lenkaska1 Ale ono hlavne ide o to! Ja som sa vieš koľko krát strápnil v reále a teraz mi to už ide o ruky, ani sa nemusím snažiť! Zakladanie fór je maličkosť a nič mi v tom nebráni... a ... páčia sa ti rušňovodiči?
nevıem preco to robıa ale tıez mı to rıadne lezıe na nervy, myslıa sı ze maju male decko tak mozu robıt co chcu kde chcu... ale zase v ke sa to nastastıe tak casto nestava aspon ja som sa s tym velakrat nestretla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
povedz to plavcikovi a jeho sa spytaj preco su v plaveckom mamicky deti kacicky atd.
» www8.birdz.sk/forum/co-robit-...
kolko nickov mas btw?
@hoperpohroma hej.. asi to nemá v hlave v poriadku, však aj ten štýl písania stále rovnaký a tie fóra páčia sa vám rušňovodiči?