moj spolubyvko to studuje a ma tam dost informatiky a myslim ze musis sa do toho aj trochu vyznat,pripadne aby tato bavilo aby si to zvladal. a tusim aj nieco programoval nedavno
boze, taky pseudoobor, hanenie IT ... a si polopako, ked ta nezobrali na manazment a ides na odbor ktory ma manazment a IT a v IT si duty ... kasli na to, chod niekde pracovat radsej
prijatý, ale na iný (alternatívny) študijný program
Myslite ze po odvolani mam sancu ?
popripade keby ste tam mali nejake znamosti som ochotny obetovat ´1500e na manazment na denne, na externe nechcem ist. Na manazersku informatiku (ako sw a hw poznam aj viem veci okolo toho ALE vobec neviem programovat, tak sa toho bojim).
Take nieco ze by som isiel 1. rok externe a potom na denne asi nie je mozne, ci da sa to ?
Dakujem za pomoc kedze teraz neviem ze co mam spravit
Zdravim, studujem tento odbor externe, ale i dennych poznam je to vsak rovnake, akurat denny sa to prevazne naucia vsetko v skole na skusky a tak a externy doma a nieco v skole, ale prebere sa to iste.
Po roku externeho studia sa da prejst na denne.
manazerska informatika sa viac menej rovna hospodarskej informatike nielen na eube.
Programuje sa v C#, chodia tam ludia aj co nikdy nekodili, vsetko sa da zvladnut, prejdes si zaklady C# a potom na konci semestra aj zopar zakladov z objektoveho programovania.
Z klasickej informatiky je to balik Office, kazdy semester sa berie napr. prvy mas Word, druhy Excel atd...
Predmety dalsie su zaklady manazmentu, ekonomia, uctovnictvo, matematika, anglictina atd... tieto mas prvy rok, druhy rok mas uplne ine predmety viacej uz z IT oblasti.
Je vsak divne, ze na klasicky manazment ta nezobrali a na manazersku informatiku kde beru len 50 ludi a tam bol minuly rok obrovsky zaujem, ze ta prave tam zobrali...
Ja som mal 44 b A tiež má zobrali na tú informatiku som rád že aspoň niekam bol som okolo 120 V poradí viem že po minulé rok brali 50 žeby tento rok zvýšili kapacitu?
@lycan Ale aspoň niekam ťa zobrali..a mňa nikam....ja som tiež nechcem ísť na externé ale asi budem musieť (ale ja chcem ísť externe na EUBU lebo to je moja vysnená škola)..a dá sa po roku prestúpiť na denné,ale o tom rozhoduje dekan..no a to nikdy nevieš či ti to schváli vieš
Dakujem za pomoc Este sa spytam, mozno je to blba otazka. Ak by som isiel na denne na manazersku informatiku, mohol by som nejako po 1. rocniku prestupit na denne na normalny manazment ???
V akademickom roku 2013/2014 Fakulta managementu UK plánuje prijať na štúdium denného bakalárskeho študijného programumanažérska informatika 50 študentov. Počet prijatých uchádzačov bude zvýšený o 175 (primeranú rezervu, pretože spravidla 1/3 počtu prijatých uchádzačov na štúdium nenastúpi).
presne beru 50 na manazersku informatiku, euba je lahsia skola celkovo, aj ked sa to nezda
a z manazerskej informatiky na normal manazment by nemal byt problem prejst po prvom rocniku tusim len 2 predmety maju ine na klasickom manazmente, cize to by si dorobil v druhom rocniku, myslim,ze by to islo v pohode prejst.
Inac daval som si prihlasku na manazersku informatiku a na normalny management a na normalny manazment mi neposlali ani odpoved ze ma neprijali cize sa nemam ani na co odvolat, zajtra im volam ze co to ma znamenat ... Ved dal som si prihlasku na 2 odbory tak nech mi odpovedia na obidva.
Vam ostatnym prisli odpovede zo vsetkych odborov ci Vas prijali / neprijali ?
Inac daval som si prihlasku na manazersku informatiku a na normalny management a na normalny manazment mi neposlali ani odpoved ze ma neprijali cize sa nemam ani na co odvolat, zajtra im volam ze co to ma znamenat ... Ved dal som si prihlasku na 2 odbory tak nech mi odpovedia na obidva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
vpodstate informatiku co sme mali na gymply viem. aj ma to celkom bavi... No vobec neviem programovat. Tvoj spolubyv. je v ktorom rocniku ?
a skusky ohladom tej informatiky mal z coho ?
dakujem za pomoc
39 anglina
7 matika
@matwejo
poznas to tam ??? informatiku ako taku viem, ale vobec neviem programovanie.
poradie (manazment , denne) : 398
ty si mala kolko bodov ?
na tom manazmente mam napisane:
prijatý, ale na iný (alternatívny) študijný program
Myslite ze po odvolani mam sancu ?
popripade keby ste tam mali nejake znamosti som ochotny obetovat ´1500e na manazment na denne, na externe nechcem ist. Na manazersku informatiku (ako sw a hw poznam aj viem veci okolo toho ALE vobec neviem programovat, tak sa toho bojim).
Take nieco ze by som isiel 1. rok externe a potom na denne asi nie je mozne, ci da sa to ?
Dakujem za pomoc kedze teraz neviem ze co mam spravit
Po roku externeho studia sa da prejst na denne.
manazerska informatika sa viac menej rovna hospodarskej informatike nielen na eube.
Programuje sa v C#, chodia tam ludia aj co nikdy nekodili, vsetko sa da zvladnut, prejdes si zaklady C# a potom na konci semestra aj zopar zakladov z objektoveho programovania.
Z klasickej informatiky je to balik Office, kazdy semester sa berie napr. prvy mas Word, druhy Excel atd...
Predmety dalsie su zaklady manazmentu, ekonomia, uctovnictvo, matematika, anglictina atd... tieto mas prvy rok, druhy rok mas uplne ine predmety viacej uz z IT oblasti.
Je vsak divne, ze na klasicky manazment ta nezobrali a na manazersku informatiku kde beru len 50 ludi a tam bol minuly rok obrovsky zaujem, ze ta prave tam zobrali...
Ja som mal 44 b A tiež má zobrali na tú informatiku som rád že aspoň niekam bol som okolo 120 V poradí viem že po minulé rok brali 50 žeby tento rok zvýšili kapacitu?
Dakujem za pomoc Este sa spytam, mozno je to blba otazka. Ak by som isiel na denne na manazersku informatiku, mohol by som nejako po 1. rocniku prestupit na denne na normalny manazment ???
@fuko2193 asi 220 nie ? Alebo tak nejako nie ?
@fergie1581 na eubu ja nemozem ist, moje hranice matematiky koncia pri manazmente
V akademickom roku 2013/2014 Fakulta managementu UK plánuje prijať na štúdium denného bakalárskeho študijného programumanažérska informatika 50 študentov. Počet prijatých uchádzačov bude zvýšený o 175 (primeranú rezervu, pretože spravidla 1/3 počtu prijatých uchádzačov na štúdium nenastúpi).
a z manazerskej informatiky na normal manazment by nemal byt problem prejst po prvom rocniku tusim len 2 predmety maju ine na klasickom manazmente, cize to by si dorobil v druhom rocniku, myslim,ze by to islo v pohode prejst.
to vazne by islo prejst ?
dakujem ti za info, moc si mi pomohol