Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti zo štúdiom (konkrétne škola UK v BA), čo z toho je "lepšie" alebo ktorý z odborov je zaujímavejší, a či niekto chodí externe mala by som otázku ako často prebieha vyučovanie či je to každý týždeň, ďakujem
ja idem na manazersku informatiku, dal som si takisto pre istotu aj cisto manazment, ale viac ma oslovila ta informatika, ale bol by som rad, keby dakto povedal co je vyhodnejsie alebo nejaky nazor
Študujem v Prahe softwarové inžinierstvo ale tieto kombinácie informatiky s humanitnými obormi nikdy nestáli za veľa - je možno celkom ľahké to vyštudovať, ale nebudeš vedieť poriadne ani jedno. Ak chceš manažérske predmety, tak na tvojom mieste by som si ich radšej zapísal v rámci voliteľných predmetov (predmety ako vedenie podniku, účtovníctvo, etc. sú snáď na každej škole), alebo si po skončení VŠ sprav MBA na nejakej prestížnejšej škole v zahraničí.
vďaka za odpovede a neviete niekto či keď plánujem ísť externe si môžem vybrať z metód štúdia prezenčnej, dištančnej a kombinovanej....Máte s tým niekto skúsenosti ? Neviem čo je "výhodnejšie" ak plánujem popri tom zvládať aj job. Ďakujem
áno robila som prijímačky, a tak až také ťažké to nebolo ale napr. mne vôbec nejde matika čiže jedine anglinu som vedela ale za vyskúšanie nič nedáš a ja idem na externé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a inak škola je to ľahká, určite zvládneš
áno robila som prijímačky, a tak až také ťažké to nebolo ale napr. mne vôbec nejde matika čiže jedine anglinu som vedela ale za vyskúšanie nič nedáš a ja idem na externé