Zdravim.
Chcel by som sa opytat ci ma niekto z vas skusenosti so studiom na fakulte manazmentu Univerzity Komenskeho v BA. Zaujima ma narocnost studia, pristup pedagogov a podobne. Mal by som zaujem ist tam studovat pravdepodobne externe.
+ aky je vas n
nestazujem si, narocnost v pohode sa da vsteko spravit, ak sa moc ucis , tak aj na A-Bcka
profaci maju velmi ludsky, priatelsky pristup, az na par exemplarov, ale tych je minimum a mozno ti s nimi ani hodiny nevyjdu
+plus mame tulivaky v pristavbe, ale to si ich moc neuzijes ako externak
@snyyps1812 myslim, ze je cez vikend a su aj prijimacky, ale nie som si ista, som totiz denna @etelanair je ich tam dost, takze aj ano, ale nesmie mat nejaka skupina akorat hodiny v poslucharnach, pri ktorych su tulivaky rozlozene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
profaci maju velmi ludsky, priatelsky pristup, az na par exemplarov, ale tych je minimum a mozno ti s nimi ani hodiny nevyjdu
+plus mame tulivaky v pristavbe, ale to si ich moc neuzijes ako externak
@etelanair je ich tam dost, takze aj ano, ale nesmie mat nejaka skupina akorat hodiny v poslucharnach, pri ktorych su tulivaky rozlozene
Dakujem za informacie.