podľa mňa je to zbytočnosť.. učiť sa o tom ako riadiť ľudí, riešiť situácie a problémy a zaoberať sa vecami, s ktorými väčšina ľudí, ako študentov bez praxe, má minimálne skúsenosti je zbytočné. zober si, že vyštuduješ radšej nejaký konkrétny odbor, budeš v ňom dobrý, tak 1. budeš mať väčší rešpekt pred potenciálnymi podriadenými 2. nie si idiot, aby si prirodzene nevedel prísť na to, čo by si sa počas študovania manažmentu "naučil" 3. akokoľvek sa osobne snažím vždy pozerať na tento odbor z dobrej stránky, vyjde mi z toho, že strácať jeho študovaním 3 - 5 rokov je zbytočnosť
Všetko závisí od jedinca. Ja osobne si myslím, že toto štúdium ti môže dať základný prehľad a kontakty do budúcna (podľa toho, kde to študuješ), ale oveľa viac by som sa sústredila na samovzdelávanie, prax, neformálne vzdelávanie.
ja to študujem lenže na ekonomickej, a nie je tam len manažment ale aj iné ekon. predmety. a výskedný titl bude Ing...ale sú odbory, ktoré sú čisto len o manažmente a tam je to Mgr., a môj názor, veľa vecí je na manažmente zbytočných, lebo na to treba talent a intuíciu, nie sa bifliť odrážky aké sú ciele, stratégie, taktiky, skôr prax a široké lakte atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov