Tento rok som dostala internát na manželákoch, v neprerobenj izbe s netom. Chcela by som sa spýtať, ako tieto izby vyzerajú, lebo na nete su asi dve fotky z ktorých si obraz o tých priestoroch spraviť neviem. Čo tam je, čo tam nie je, čo s
Manželáky a Družba sú asi tie najlepšie intráky aké sú v BA.. aj neprerobené manželáky, pretože sú takého bytového typu (myslím že tri izby po dvoch osobách má spoločnú kúpeľňu, wc a kuchynku) máš tam aj dopravu a mini poštu, mini potraviny... Preubytovať sa dá až v októbri, ale musí tvoja kamarátka za seba nájsť náhradu práve z tých ktorí sú už niekde v mlynoch alebo družbe ubytovaní. (čiže nie z niekoho, kto napr. internát nedostal) a zaplatiť nejaký poplatok za to. Veď a čo si si ju nepridala, keď si si vypĺňala žiadosť o ubytovanie? Tam sa to predsa dalo zvoliť..
ja som tiez chcel byt s kamoskou na izbe a takisto som inac na neprerobenych manzelakoch. ale je nejaka moznost este ze by som mohol byt s kamoskou na izbe?..nie je nejake forum ohladom ludi, ktori by si chceli vymenit intrak???..slaveplacebo ty si v akej casti??? ...ja v Becku..
@staniji23 no neviem persne toto by aj mna zaujimalo, ze ci existuje nieco ako forum ludi ktori by sa chceli vymenit. Zatial co viem, tak mi niekto poradil, aby som sledovala spinkaj.sk
Americké lievance, javorový sirup (1,3,7)€1,70/0,90*
Cestoviny s hubovou omáčkou (1,3,7)€1,80/1,00*
Bryndzové halušky, slaninka (1,7)€1,80/1,00*
Kuracie soté Mexico €1,80/1,00*
Ryža€0,25/0,25*
Hovädzie varené, kôprová omáčka (1,7)€2,00/1,20*
Knedľa (1,3,7)€0,35/0,35*
Vyprážaný syr (1,3,7)€1,50/0,70*
Vyprážaný encián (1,3,7)€1,75/0,95*
Hranolky€0,45/0,45*
*Cena s dotáciou pre študentov
čiže tá cena s hviezdičkou a áno veľmi dobre, určite lepšie ako v školských jedálňach. Môžeš si vybrať ktoré jedlo chceš, nemusíš dopredu označovať ani nič.. a ráno robia raňajky (toast šunkový, syrový, nivový, klobása, párky, praženica) a potom obed je myslím od 11:00 až do večera do 19.15 či ako a s ISIC-om máš nárok na dotáciu 2x za deň sa najesť, ak chceš viac krát, tak si od niekoho požičias ISIC , kto v ten deň 2x už nejedol inak musíš zaplatiť tú sumu bez hviezdičky
základ sú sprchy a wc.. izbu si už podľa seba zariadíš inak je to nič moc úprimne. A ja tam ešte nebývam, iba môj frajer a poznatky sú z toho keď som tam pár krát prespala.. a sú tam také steny, že počuješ úplne všetko čo sa vedľa rozprávajú..
@lenka123456 Tak hovoríš, že žiadny luxus ma nečaká hej?? o tých sprchách a wc som už toho počula dosť..snáď to nebude až také hrozné.. to sú tam fakt tak tenké steny?? no super..tak to sa asi nevyspím..
no ale teraz sa tam rekonštruujú sprchy a wc tak možno budeš mať pekné luxus isto nie ale podľa mňa sa to dá aj pekne zariadiť. Dám ti radu, ale radšej napíšem do správy
Môj frajer býva v ,,D,, a má sprchy rekonštruované, tak ty už možno máš lebo ako viem išli od hora A,B, atď.. aj keď A,B sú myslím celé rekonštruované aj izby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Manželáky a Družba sú asi tie najlepšie intráky aké sú v BA.. aj neprerobené manželáky, pretože sú takého bytového typu (myslím že tri izby po dvoch osobách má spoločnú kúpeľňu, wc a kuchynku) máš tam aj dopravu a mini poštu, mini potraviny... Preubytovať sa dá až v októbri, ale musí tvoja kamarátka za seba nájsť náhradu práve z tých ktorí sú už niekde v mlynoch alebo družbe ubytovaní. (čiže nie z niekoho, kto napr. internát nedostal) a zaplatiť nejaký poplatok za to. Veď a čo si si ju nepridala, keď si si vypĺňala žiadosť o ubytovanie? Tam sa to predsa dalo zvoliť..
a kamoskam co si to navolili z rovnakeho mesta, rovnaky odbor,fakulta tiez nedali tu spolocnu izbu
a moze tam s tebou byt jj jedine ak ju za dakoho vymenis
a pridala som ju, samozrejme že som ju pridala ale napriek tomu nás dali jednu na družbu a druhú na mlyny....
a ja som v Cku cize predpokladam ze hned vedla
jasné na šturáku je na chodbe kuchynka pre všetky izby ale na manželákoch je to myslím vrámci bunky.. nechcem ťa klamať ale niesom si istá
a podľa mňa existujú fóra, len treba nájsť
ja by som aj vymenila za hocičo to čo mám ja len mne sa nechce hľadať náhradu za seba
no zatial som našla to spinkaj.sk kde som videla zopár inzerátov, ale tak to nie su len bratislavske
Ja Átriáky blok M, nezrekonštruovaná izba s internetom ale aspoň hneď vedľa mám vchod do jedálne
A pri ktorej ? Venza alebo Eat and Meet? V oboch celkom dobre varia, teda mne tam chutí. A aký blok?
No tak Eat and Meet a máš ju dokonca v areáli..
ja som pri tej druhej
Napr. menu na štvrtok:
Obed
Polievka
Cesnaková krémová (7)€0,40/0,40*
Hlavné jedlo
Americké lievance, javorový sirup (1,3,7)€1,70/0,90*
Cestoviny s hubovou omáčkou (1,3,7)€1,80/1,00*
Bryndzové halušky, slaninka (1,7)€1,80/1,00*
Kuracie soté Mexico €1,80/1,00*
Ryža€0,25/0,25*
Hovädzie varené, kôprová omáčka (1,7)€2,00/1,20*
Knedľa (1,3,7)€0,35/0,35*
Vyprážaný syr (1,3,7)€1,50/0,70*
Vyprážaný encián (1,3,7)€1,75/0,95*
Hranolky€0,45/0,45*
*Cena s dotáciou pre študentov
čiže tá cena s hviezdičkou a áno veľmi dobre, určite lepšie ako v školských jedálňach. Môžeš si vybrať ktoré jedlo chceš, nemusíš dopredu označovať ani nič.. a ráno robia raňajky (toast šunkový, syrový, nivový, klobása, párky, praženica) a potom obed je myslím od 11:00 až do večera do 19.15 či ako a s ISIC-om máš nárok na dotáciu 2x za deň sa najesť, ak chceš viac krát, tak si od niekoho požičias ISIC , kto v ten deň 2x už nejedol inak musíš zaplatiť tú sumu bez hviezdičky
a plus si tam môžeš načapovať kofolu (original) alebo si dať čaj, ktorý je zadarmo k obedu alebo si tam kúpiť jogurt, musli, šaláty,
V jedálni Venza robia aj bagety za 1,00€
základ sú sprchy a wc.. izbu si už podľa seba zariadíš inak je to nič moc úprimne. A ja tam ešte nebývam, iba môj frajer a poznatky sú z toho keď som tam pár krát prespala.. a sú tam také steny, že počuješ úplne všetko čo sa vedľa rozprávajú..
no ale teraz sa tam rekonštruujú sprchy a wc tak možno budeš mať pekné luxus isto nie ale podľa mňa sa to dá aj pekne zariadiť. Dám ti radu, ale radšej napíšem do správy
Môj frajer býva v ,,D,, a má sprchy rekonštruované, tak ty už možno máš lebo ako viem išli od hora A,B, atď.. aj keď A,B sú myslím celé rekonštruované aj izby