Margaery Tyrell ... malá štetka alebo skvelá manipulátorka?
Ak poznáte Game of Thrones viete o koho sa jedná.
Nie je podozrivé, že toho vie o mužoch tak veľa hoci hovoria že je panna?
Všimli ste si že vie zvádzať mužov a dokáže im vsugerovať vlastné myšlienky?
Aká je podľa vás?
Je zlá alebo dobrá postava?
pre mňa ani jedno ani druhe..občas neviem, čo si mam o nej myslieť, ale celkovo mi pride strašne zaujimava, taka ina, svojska a preto je to moja obľubena postava
jeden muž bol teplý, druhý zomrel, tretí bol ešte dieťa, takže sa nečudujem že je panna
ale v každom prípade si o nej myslím že je klamárka, manipulátorka, ale taká nevinná, akob ani sama netušila o tom že vie zvádzať chlapov a čo to s nimi robí
@morningcoffe Renlyho sa ale snažila zviesť ... druhý bol psycho a tretí ... no :/
klamárka je ... to je jasné ..
na jednom anglickom fóre bol aj taký názor, že ozajstná Margaery zomrela ako mladá a toto je najatá malá štetka ale to je hoax (asi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale v každom prípade si o nej myslím že je klamárka, manipulátorka, ale taká nevinná, akob ani sama netušila o tom že vie zvádzať chlapov a čo to s nimi robí
klamárka je ... to je jasné ..
na jednom anglickom fóre bol aj taký názor, že ozajstná Margaery zomrela ako mladá a toto je najatá malá štetka ale to je hoax (asi)