No môže to dotiahnuť poriadne vysoko... Ale ja už moc nesledujem hokej... Pamätám sa, že v Minnesote bol megahviezda... Keď bude najlepší hráč NHL, oznámte mi to...
no tak majo,to je hracik mlady ma pred sebou este dobre casy....ma strasne zrychlenie...a prudku a necakanu strelu kratkym svihom....a v spolupraci s Palom Demitrom od kt. dostava same golove prihravky je tento hrac nezastavitelny...mas predpoklady nato aby sa zapisal do historie svetoveho hokeja
JA dufam, že ho budú obchádzať zranenia, zatiaľ žiadny ročník nehral celý. Som si istý, že s omladeným tímom a gáboríkom ako kapitánom budeme v 2011 majstri!....škoda len, že Demitra, Pálfy, Šatan budú mať už okolo 37-40 a budú už starý páni....snaĎ tam niektorí z nich ešte bude hrať... (
na slovensku ani majstrovstva nebudu..uz to vidim takto ze ta hala sa ani nedokonci..neze nedokonci ani sa nezacne... ...inac ten zapas kde gaborik nasukal 5 golov som sam videl...je to proste borec a je najryychlejsi v nhl...ked si vismnes ten posledny gol ktory skoroval tak uvidis ako nechal vzadu newyorskych obrancov
Slovaci na majstrovstvach.....hmm kedysi sme boli BEST ale co teraz?Kam sa poberaju nase hviezdy?aj tak to podla mna zase dojebeme....pojdeme proti CZ alebo Kanade a pojdem si podat ze prehrame (ista vyhra)
Mne stacilo ked som videl neviem ci to bolo za repre, ale Gaborik isiel oproti jednemu hodil pu zanho a ten teapek sa ani nestihol otocit a gaborik uz bol za nim, on je proste delo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale gaborik je super
Držím mu prsty, nech sa vyšplhá ešte poriadne vysoko,ale nech mu tá sláva moc nestúpne do hlavy.
Lebo najhoršie keď, keď si uvedomní aký je dobrý a prestane sa sebe makať