hej, spolužiačka má hocikedy, tak sa ma len opýta, či chcem a ideme. aj teraz v pondelok máme ísť. Ale húlime trávu len cez školu. no daj, čo by si rád vedieť?
@kakuseibakaism ako často húliš? má to u teba nejaké vedlajšie účinky? chcem vedieť ako pôsobí na ostatných. ja húlim 3-4 krát denne aby mi robota rýchlejšie ubehla
ale to si potom na zlej adrese že aby ti robota rýchlejšie ubehla vtedy mi dve minúty sú ako pol hodina. Húlim tak raz-dvakrát týždenne. Potom cítim mäkkú podlahu, všetko sa vlní, úplne iný svet, akoby mi mravce behali po tele a smejem sa na každej pičovine (to je hádam jasné). A hovorím úplné pičoviny. Napríklad minule namiesto "triedna kniha" som povedal "krvná cesta" ...
Na Slovensku je veľa ľudí čo sa do toho rozumie a spraví feťáka, trosku, schizofrenika a pod., z človeka, ktorý je vyrovnaný a často zdravší ako všetci tí mudrlanti dokopy.
Akurát idem dopísať prácu do školy a potom si s kamarátmi dám tučné brko plné NEBEZPEČNEJ, VYSOKO NÁVYKOVEJ DROGY
nebudem písať či mám skúsenosti alebo nemám (lebo ich mám hodne) ale potom čo tu čítam mám pocit že niektorý čo tu píšu komentáre nemajú ani šajnu čo je mary jane .. ale dobre som sa pobavil na niektorých komentoch ...high level
@nobile myslím si, že stavy po tráve sú dosť individuálne stači že s partiou som a niekomu nie je vôbec nič, niekto sa utrtkava dve hodiny vkuse, niekto je silno zadumaný a ponára sa do svojej mysle, niekto kecá debiliny, niekto sa iba uvoľní, niekoho to nabudí a srdce mu ide vyskočiť z hrude, niekedy ide čas rýchlejšie, niekedy pomalšie, atď a všetko je to o tom, čo si pripustíš v hlave a čo nie..
ano mám s ňou skúsenosti. Prvý krát v 15ich (je to skoro, neukamenujte ma zato) Potom keď som prišla na strednú tak od druhého polroka až po koniec druhého ročníka skoro každý deň a aj niekoľkokrát. To som chodila pred školou a po škole, večer na spánok.. Ale nebola som na tom závislá, ja som necítila potrebu, že musím a hotovo, len každá činnosť, čo som mala robiť, sa mi zdala byť zábavnejšia. Dokonca aj keď som chodila do školy sa mi dobre písali písomky a mala som fajn známky samé jednotky, sem tam dvojky. U frajera doma sme si hocikedy naťahovali v drese fínske bongo hned ako sme vstali Potom som sa na to vykašlala a z jedného dňa na druhý som s tým sekla. Teraz si to dávam tak rekreačne (možno raz mesačne a niekedy ani to nie). Možem povedať, že je to fajn tak na posedenie a relax ale ja som si odhúlila rok a pol života a bola som v inej dimenzií Takže opatrne s tým
a zabudla som dodať v apríli som mala nejaké bylinky z nejakého shopu v oxforde ze black mamba a dali sme to cez fínske. Hned ako som to vdýchla, som dostala stav. Každý z nás, čo to vtedy skúsil mal strašné paranoje a stav, že nás to nikdy neprejde a skončíme na psychiatrií, som sa išla zblázniť, nevedeli sme sa navzájom dorozumieť, kamarát si nevedel zaviazať tenisky trvalo to asi tak hodinku ale už nikdy viac cez fínske. v ten večer sme to ešte vyskúšali cez jointa a to bolo už v pohode
@nobile nope, nie sú to bájky, účinky trávy sa pri ľuďoch veľmi líšia, akurát v drvivej väčšine prípadov nejaké sú. NAOZAJ sú ľudia ktorí z toho majú skoro halucinácie, ver mi, a tá deformácia/spomalenie času je veľmi bežná, pre mňa je to jeden z hlavných/najvýraznejších účinkov... akože mať vyslovene halucinácie že ich nerozoznám od reality, tomu príliš neverím ani ja, ale viem že tráva vie mať veľmi výrazné účinky.
Ako neviem.. Ja som mala trávu len v jeden deň a v ten jeden deň možno tak 3-4 rázy.. A bola som v pohode.. ako tak určite bolo to že po prvý krát.. tak nič moc.. zábava bola lebo bol aj chlast.. a určite chcem skúsiť znova.. Mám veľa kamarátov čo húlia a sú uplne s pohode.. *milujem* ludí tipu *anti ganja* a podobne.. veď to ani nieje droga.. také cigi a lkohol sú ovela horšie .. a sú legálne.. -,-
Prvý krát ked som mala trávu, tak nič mi to nespravilo... bála som sa ale v pohode... až na to že druhý krát ... to bolo už trochu, dost horšie.
Bolo to na narodky, vypila som cely fernet.. a bola som "ako tak " najebaná .. a v tom prišiel kamoš s trávu tak prečo nie ... nikto ma ale nevaroval a to bolo dost hnusné od kamošov čo už majú dosť odhuléne... dala som si šluka a nič .. tak som si spomenula že čo ak mi to vobec nič nespraví že dám si ešte.. tak som si dala ešte riadneho šluka a furt nič.. tak som si dala tretieho .. a išla som si sadnút ... ked som sa postavila tak som si myslela že asi zomriem, ten pocit nikomu neprajem nedá sa to opísať, proste mi bušilo srdce bolo mi teplo nevedela som sa zastaviť, nevedela som hovoriť, nechápala som samu seba... nevedela som čo mám robit aby to prestalo všetko ma bolelo staršne moc, cítila som si každú jednu bunku ako by mi odumierali ... a najhoršie že ma nikto nevaroval ... ale aspon viem aké to bolo a vravím, nikomu to neprajem nikdy zažiť... od toho prebehly 2 mesiace ked som sa spoznala s jedným chalanom čo húli sme kamoši do dnes, nejak aj po tom všetkom som ju sem tam mala na pamati... a napadlo ma že dala by som si niekedy... a potom to začalo najkrajšie chvíle, v lete na roli na tráve... dali sme si a nič viac som nepotrebovala... fakt to boli chvíle na ktoré nezabudnem, nesúdim ludí čo hulia.. a totiž to človek ktorý nehulil nemože sudit človeka čo húli lebo ani najmenej nevie čo sa mu odohráva v hlave, fakt, ja to beriem tak.. a dost mi tráva dala, zmenila pohlad na svet a nie som vobec závislá ani podobne... proste sem tam na spestrenie situácie a dost kreativity mi dala... Tráva ti proste nespraví stavy že budeš sa smiat strašne a tak.. každý má trošku iný stav a zaleži aj od tipu .. to robí skorej šalvia a je zákonná takže v pohode .
A všeobecne opísat tie stavy.. no asi tak že je ti fajn užívaš si každú jednu sekundu, polemizuješ o všetkom, vyriešiš hocičo, barsčo ta napadne čo by ta nenapadlo a tak :najlepšie sa zkurit aj s niekym a tak porovnávat si stavy opisovať veci naokolo ona tu nie je pre každého, určite.. fakt proste ona si vyberá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Ja absolutne nic take neprezivam, dokonca sa ani nesmejem...
Ma to na mna rovnake ucinky, ako cigareta obycajna...
Teda ziadne.
No maximalne som trosicku unaveny z nej...
Nechapem jak niektory opisuju, ze pomaly dva dni po nej nemaju potrebu jest a spat a mozu aj cele pole zorat...
OMG bajky
Na Slovensku je veľa ľudí čo sa do toho rozumie a spraví feťáka, trosku, schizofrenika a pod., z človeka, ktorý je vyrovnaný a často zdravší ako všetci tí mudrlanti dokopy.
Akurát idem dopísať prácu do školy a potom si s kamarátmi dám tučné brko plné NEBEZPEČNEJ, VYSOKO NÁVYKOVEJ DROGY
Nedavam ani malo, ani vela a uz vobec nie sracky... Ale je to len THC... Nic viac, nic menej.
Unavy, ukludni, jemne uvolni... No nerobi z cloveka magora.
Preto mi vadi, ked niekto opisuje, ake dynamicke ober-silene stavy z toho mal...
O_____________________________________________O
ja keď som húlil tak som vždy bol spomalený
vidis co so mnou robis, este aj nechcene tuna rymujem
a skúseností mám hodne
Neviem prečo toto som si nemohla odpustiť
Bolo to na narodky, vypila som cely fernet.. a bola som "ako tak " najebaná .. a v tom prišiel kamoš s trávu tak prečo nie ... nikto ma ale nevaroval a to bolo dost hnusné od kamošov čo už majú dosť odhuléne... dala som si šluka a nič .. tak som si spomenula že čo ak mi to vobec nič nespraví že dám si ešte.. tak som si dala ešte riadneho šluka a furt nič.. tak som si dala tretieho .. a išla som si sadnút ... ked som sa postavila tak som si myslela že asi zomriem, ten pocit nikomu neprajem nedá sa to opísať, proste mi bušilo srdce bolo mi teplo nevedela som sa zastaviť, nevedela som hovoriť, nechápala som samu seba... nevedela som čo mám robit aby to prestalo všetko ma bolelo staršne moc, cítila som si každú jednu bunku ako by mi odumierali ... a najhoršie že ma nikto nevaroval ... ale aspon viem aké to bolo a vravím, nikomu to neprajem nikdy zažiť... od toho prebehly 2 mesiace ked som sa spoznala s jedným chalanom čo húli sme kamoši do dnes, nejak aj po tom všetkom som ju sem tam mala na pamati... a napadlo ma že dala by som si niekedy... a potom to začalo najkrajšie chvíle, v lete na roli na tráve... dali sme si a nič viac som nepotrebovala... fakt to boli chvíle na ktoré nezabudnem, nesúdim ludí čo hulia.. a totiž to človek ktorý nehulil nemože sudit človeka čo húli lebo ani najmenej nevie čo sa mu odohráva v hlave, fakt, ja to beriem tak.. a dost mi tráva dala, zmenila pohlad na svet a nie som vobec závislá ani podobne... proste sem tam na spestrenie situácie a dost kreativity mi dala... Tráva ti proste nespraví stavy že budeš sa smiat strašne a tak.. každý má trošku iný stav a zaleži aj od tipu .. to robí skorej šalvia a je zákonná takže v pohode .
A všeobecne opísat tie stavy.. no asi tak že je ti fajn užívaš si každú jednu sekundu, polemizuješ o všetkom, vyriešiš hocičo, barsčo ta napadne čo by ta nenapadlo a tak :najlepšie sa zkurit aj s niekym a tak porovnávat si stavy opisovať veci naokolo ona tu nie je pre každého, určite.. fakt proste ona si vyberá