Komplikovaná osobnosť, trochu mi vadí jeho spojenie s Vaskym a obhajovanie Harabina. Ale inak mi pripadá dosť rozumný a má qeci postrehy. V tej dvojici pôsobí skôr ako hlas rozumu.
Môj kamarát sa s ním rozprával a nakoniec si dali aj fotku ... Nepýtal som sa na detaily radšej, takže neviem ako na neho pôsobil... Podla mňa zo seba robí šaša ...
Martin Dano je trapny saso, a toto co predvadza s Vaskym je proste hanba a odpad...aby sme si rozumeli - ja som mu fandil a dokonca aj pomohol v istych veciach, ale je tak egoisticky zahladeny provokater az to boli...doteraz navyse nevysvetlil povod svojich firiem...
na jednej strane sa mi páči že nenechá orgány aby s ním zametali ale na druhej pôsobí ako obyčajný špekulant a ešte je tu jeho BF Vasky ktorom sa dá bez nejakých polemík povedať že je úplne pomätený.
@antifunebracka
obhajuje Harabina? to nemyslis vazne?! pozriem si este jeho videa a uvidim
a VASKÝ je prípad sám o sebe, ale ho treba vypočuť do konca a pochopíte veci, ktoré ste nepochopili
@amatol
Raz ho policajti pokutovali za to, ze ho videli na JORTUBE ako jazdí po dvojpruhovke v ľavom pruhu medzi obcami PETROVCE a ...
Všetko živé by chceli naňho našiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
obhajuje Harabina? to nemyslis vazne?! pozriem si este jeho videa a uvidim
a VASKÝ je prípad sám o sebe, ale ho treba vypočuť do konca a pochopíte veci, ktoré ste nepochopili
Raz ho policajti pokutovali za to, ze ho videli na JORTUBE ako jazdí po dvojpruhovke v ľavom pruhu medzi obcami PETROVCE a ...
Všetko živé by chceli naňho našiť.