@slackerbitch@Sasi2680 Ja bývam na koleji a používam ju skoro stále! Robievam v nej mrazené vlnky do rúry a sú úplne krehunké, šťavnaté... Taktiež rybie filety a pod. A hlavne netreba žiaden olej. Zmrazené cesnakové bagety sú chrumkavé, chutné, úplne akoby boli čerstvé, tak ako aj akékoľvek pečivo. Podľa mňa určite lepšia voľba ako mikrovlnka, pretože tá ti chrumkavé hranolky a pečivo podľa mňa nespraví.
bola som na byte, kde to bolo a robila som si v tom zemiaky a kuracie stehna a bolo to super, ale sama by som si to nekupila keby som mala do niecoho podobneho investovat, tak chcem ten smart hrniec, co sam vari jedlo
Máme to rovnako ako ďalších xy "teleshopping" spotrebičov a keď si vezmem do úvahy čo sa v tom (ne)dá robiť a ako to chutí alebo dá spraviť aj inak stále viac vedie to že je to rároha
Mam a pouzivam kazdy den. Uz to ma aj mama,babka aj suseda aj sestra na moje odporucanie a vsetky si to nevedia vynachvalit. Da sa v tom urobit vsetko este aj kolac upiect
@wistingher horkovzdusna je taká, kde sa síce tiež da "fritovat" a "smazit (napr hranolky a tak), ale je to omnoho zdravšie, pretože to funguje na princípe horúceho vzduchu (podobne ako trúba) a teda netreba používať žiaden prepaleny olej. Dajú sa tam jedla aj zohrievať (ale aspoň pre mňa omnoho chutnejsim spôsobom, nez v mikrovlnke) alebo piecť.
@narazuvzdornaa Síce ja by som si ju asi nekupovala, ale keďže bývam na koleji, kde je jedna kuchyňa pre celu chodbu, tak mi to neuveritelne ulahcilo zivot a používam ju oveľa častejšie nez tu spoločnú kuchynu. Naviac tie hranolky su fakt skvele, nikdy by som neverila, ze môžu tak dobre chutiť bez oleja. A tiež predtým som stale vyhadzovala staré pečivo, teraz ho dám rovno zmrazit a za par minút je chutne ako priamo z pece. Chrumkavé, horúce, ale neprihorene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ach, škoda, že tu už neni flysser a plyn
edit: bola treba som myslela štýlom, že všetko čo jem sa dá zrobiť aj inak a chutí mi to tým klasickým spôsobom viac