mala som ako dieťa kamošku polorómku, boli sme dobré kamošky, ale ona sa odsťahovala do Prahy, zo Slovenska už s málokým je v kontakte a najnovšie info, že berie drogy
@thunderstorm@6 neviem, v mojej hlave to takto nefunguje. Najprv ked sa s niekym stretnem tak hned netvoríme pár ale najprv sa musíme zoznámiť - spriateliť
@10 ja by som tú fázu nevolala "sprieteľovanie sa", ale proste "randenie" - vzájomné oťukávanie sa a spoznávanie. je pravda, že v istej rodine sme aj blízki priatelia, ale primárne sme partneri, nevnímam ho ako kamaráta a ani som ho tak nikdy nevnímala.
Prvý s kým som sa bozkávala bol róm a potom ešte jeden s ktorým som skoro chodila/alebo chvílu chodila, bol tuším poloróm, nie som si istá už a jeden čas, keď som bola v decáku tak som tam mala naj kamarátku tiež rómku a teda väčšina deciek tam bolo rómskeho pôvodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
naše prvé stretnutie bolo rande. zoznámili sme sa za účelom vytvoriť pár. počula si o internetových zoznamkách? srdečne ťa vítam v 21. storočí.
A celkom som bojovala s tým, že označím aj tu tretiu možnosť
ja som na takéto rozlišovanie strašná sračka a netuším, aký pôvod majú moji kamoši