MAMA OZEN MA, nakupne maniacky, take me out, rodinne pripady, susedske pripady, moja prva dovolenka, zamena manzeliek, a tiez mi je luto ze instaqueen hned skoncila
Pre mňa sú skoro všetky slovenské seriály jedna velká sračka takže teraz pozerám Nový život a to je fakt mega humus, normálne to pozerám len preto, že som zvedavá aká totálne nezmyselná sprostosť sa tam zasa stane scenárista musí byť na lisohlávkach asi
káblovku mám doma zrušenú, páč som ju ani nepoužíval, to by som hlboko do minulosti musel načrieť a aj to je dosť možné, že dnes by mi tie pořady už prišli ako úplný šajsdrek.
ale vlastne toto sa mi celkom páčilo, keď sme to u mamy na ČT pozerali, lebo mi to pripomenulo všetky tie noci, keď som zakysol v „cudzom“ meste a musel nejak čakať na vlak do rána » www.csfd.cz/film/497824-jak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a mam strasne rada hledda se mama a tata, nakupnne maniacky a vymenu manzelek
ale vlastne toto sa mi celkom páčilo, keď sme to u mamy na ČT pozerali, lebo mi to pripomenulo všetky tie noci, keď som zakysol v „cudzom“ meste a musel nejak čakať na vlak do rána » www.csfd.cz/film/497824-jak...
Aj policajne pripady
A dopozerala som gossip girl, a zacala som vampire diaries (ale nvm ci pri tom vydrzim, v GG boli aspon sympaticke postavy, ktore sa pekne obliekali)
A potom zamenu manzeliek a milovala som burlive vino ked ho davali
Jo a Chlapi neplačú bol môj obľúbený seriál!