@thinkaboutjustice@to_all Uvažovala som buď aj nad takou odpoveďou, resp. do nadpisu dať, že AK BY STE SI MUSELI VYBRAŤ. Tak tá druhá možnosť platí, nútim vás vybrať si váš najobľúbenejší kompót, nech je to akokoľvek pre vás ťažké
Samotný kompót nemám rada (že by som si len tak otvorila a vyjedala), kompóty však používam do koláčov a tam mi najviac chutí mandarínkový, potom ananásový a jahodový.
@annyejnji Určite skús, je to dokonalé! šťavu až tak nemusím (resp. len trochu, pre mňa je to moc sladké), ale tie mandarinky, ktoré osviežia trebárs palacinky, waffle, koláč... sú úplne super!
@azizi vies co mne asi najviac vadi ta konzistencia ale mandarinkove som si obcas dala do vanilkoveho pudingu (ktorych tiez nie som velky fanusik teda ) a tam to bolo super ked ten nalev nasali piskotky
neviem ci su konzervovane ananasy a mandarinky vlastne kompot ale su to jedine dvoje ktore nie su uplna mrtva picovina
jahody su strasny hnus, hnedo-sivo-ruzove nieco co s jahodami uz nema nic spolocne
Akoooo najčastejšie jedávam mandarinkovy lebo ma také akurátne množstvo na posedenie.. ale nvm ci je to moj najobľúbenejší.. ku jedlu napr nemam vobec rad ovocie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale tekvicový je vcelku super
(a ešte zjem hruškový a tam som asi s kompótmi skončila )
jahody su strasny hnus, hnedo-sivo-ruzove nieco co s jahodami uz nema nic spolocne