mala som v pupku asi rok a pol ale strasne zle mi to robilo... sa mi to neprijalo
a este mam jeden ale to nepoviem kde pomocka tam dole to nie je @lvanka kebyze byvas blizsie ti tie moje podarujem, mam ich asi 6 mozno viac...
a su mi teraz uz na nic...ale tak mi ostala aspon spomienka
ja cem do..ehmm..newem sice blizsie specifikovat miesto de sa to dava ae je to v priestranstve medzi spodnou perou a bradou ..tak jak mal aj ten..berky zo superstar ..proste na "bradu" ..aebo na jazyk ..
mám v pupku a v uchu v chrupavke (ja to počítam ako piercing).. v lete k tej chrupavke pribudne druhý.. keďže mojim snom je tam mať dva malé diamantiky.. v budúcnosti plánujem ešte nos alebo jazyk.. neviem sa rozhodnúť.. a posledný rok premýšľam nad tetovaním motýlika.. ja viem už to preháňam.. no nemôžem si pomôcť..
pearcing na babe sa mi nepaci...niektorym sa to hodi ale ja som skor jemnejsi typ ale keby som musela dala by som si take mini tetovanie za ucho...nejaky symbol
Mala som v nose,ale jeden vecer mi pri odlicovani padol do umyvadla a za noc mi dierka zarastla neva bolo len otazkou casu kedy ho zlikvidujem kedze mi to dost hnisalo...
ani som moc nechcela ani nechcem... neláka ma to, ale stavila som sa s kamarátom a ak zmaturujem on nieco spravi a ja si mam dat piercing do pupku... a keďže je veľká pravdepodobnosť, že zmaturujem tak aj ten piercing bude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale tunel pre zmenu taky malicky
a este mam jeden ale to nepoviem kde pomocka tam dole to nie je
@lvanka kebyze byvas blizsie ti tie moje podarujem, mam ich asi 6 mozno viac...
a su mi teraz uz na nic...ale tak mi ostala aspon spomienka