stalo sa vám, že zapínate Windows a namiesto úvodnej zvučky vám zaznie tón upozornenia? Alebo klikáte na Tento počítač a počítač vám nereaguje a vypisuje: program vykonal nepovolenú operáciu a bude ukončený?
Ja sa na windows nestazujem, frci v pohode nerobi bordel, linuxy a mac su v pohode ale musis na to vsetko zhanat, cudujem sa ze tam vobec nieco ide ked vsetko sa robi pre windowsy ....
To Solon: "ale musis na to vsetko zhanat" -> fakt som nepochopil lebo ked nejaky program chcem napisem do konzoly "emerge -av NAZOVPROGRAMU a dokial je free tak uz mi ho instaluje a som si na to tak zvykol ze teraz nadavam ked mam na nete hladat instalacku na nieco
To tomino: naco macromediu? ak poznas eclipse (je to aj pod win) tak zistis ze macromediu nepotrebujes pod linux
Mno jo mne tje trapne win hlasky wyhadzuje furt hlawne pri icq.. A mam nowy PC a uz tam mam aj maly HW problem tak nemozem ani Ubuntu (linux) nainstalowat a zas SUSE mi nechce spustit, sa mi zasekne pri starte kdm.. takze frcim na poebanom windoze.. A kedze ho nemam origos, tak nemozem ani update robit... a to je dost na p.cu
Myslel som, ze to tu bude seriozne forum, kde sa budu skutocne riesit problemy vo Win. ale vyzera ze sa tu len vsetci hadaju, ci su lepsie Wokna alebo Linux...
No pocuvajte, take nazory ako neustale restartovanie PC pri windowse su len lamy, ktore nevedia s tym robit.. Ja pouzivam uz pol roka Win a este ani raz nezamrzol.. Chyba je skor v uzivatelovi! A co sa tyka lnx, je to brutal vec, je to zdarma (Windows ani cracknuty nie je zdarma) a je to omnoho lepsie a stabilnejsie. Akurat na tom skoro nic nejde...
Su niektore distribucie za ktore sa celkom mastne plati. Ale hlavna je licencia pod ktorou sa linux siri. Cize ak si ho kupis alebo zadarmo stiahnes dostanes k nemu aj zdrojaky a mozes ho ako chces modifikovat a upravovat. ak to vies
no mne akorát mrzne disketovka, inak šlape pekne aj keď nie po tichu, až na to, že ten humusácky win. sa mi zavíroval, a antivírusoví program nereáguje...už tretí...myslím, že windows bude vymenený...xp v angline neodporúčam! lezie mi na city!
Lol, problemi s winom jednoducha rada. Ked instalujete wind, witvorte si dve particie, popripade wo widnwose si ich spravte cez partion magic 8. Setky dolezite dokumenty si davajde na disk d alebo iny, proste inte nez mate wind. Pre win si nechajte standard cecko, naistalujte si tam zakladne programi a vsetko ostatne na d.
Ked tak budete mat, spravte si image c disku cez program GHOST.
Ked sa vam nieco dosere, jebnete tam dvdcko s image vasho cecka, a do 30 minut mate novy windows, s drivermy a setkymi programami ktore ste tam mali ked ste robili image takze asi tolko, a dolezite udaje na d vam ostanu
čaw. Mam problem s Windowsom.Keď zapnem Windows Media Player tak mi ho nezobrazi alebo ked chcem dat obnovu systemu tak mi nezobrazi to okno alebo ked dam hladat tak mi nezobrazi na boku tie Hľadať priečinky a súbory.HELP PLS
ja mam na win mam vsetky systemove a uporoznujuce zvuky vypnute. Ale minule som isiel na prednasku, strasna nuda, tak som hibernval notebook a isiel na nu. Vedel som, ze mi ide hudba, ale co uz Aspon ju ludia uzili par sekund beatles
Fakt, jediny zvuk u mna je umyselne spustene multimedium alebo radio.
Teda, ak mate na vasich webkach pustene boh vie co, tak si to na zaciatku vypnite. Stoji to cas, stale to vypnut...
ja mam taky problem ze ked zapnem PC tak sa my nespusti spolu s modemom modem stale musim vipnut a zasa zapnut neviem preco my to roby predtym my to vobec nerobilo dakujem
že pod Linuxom nič nejde? Však ja som našiel alternatívne programy k windowsáckym všetky som našiel, niektoré idú dokonca (cez wine) aj pod Linuxom spustiť takto som si naništaloval W3 atd
v podstate som si za win. zaplatil vypisuje mi len to, ze program ani neviem co spravil neplatnu operaciu je ukonency alebo nieco v tom zmysle, ze tu chybu spravil win. a nie PC alebo iny program a za to sa mi spolocnost microsoft ospravedlnuje,
dalsia chyba mi nabehla pri aktivacii, kde je obmedzeny pocet aktivacii pri aktivovanyi pri internete. co je pre mna nepochopitelne, lebo v licencnej zmluve nie je nic take uvedene. takze toto je dalsia chyba ktora mi vyskakovala prvych 30 dni a az potom som si to aktivoval telefonicky a na linuxe sa mi doteraz nic zle nestalo. jediny problem ktory tam mam je to, ze tu nejdu lepsie hry ale to je len taky malicky problem kedze aj tak dako hry moc nehravam.
Caw ko mam provas prozbu a dufam ze mi stim budete moct pomoct ked zapinam pocitac tak setko pohode spusti az ked sa mi zacne nacitavat windosv tak sa to tam zasekne a nechce mi to ist dalej vyrus nemozem mat lebo som to predavnom celi pocitac preinstaloval ked budete trochu vedet tak vam moc dakuje.
mam problem ..neviem ci mi vie dakto poradit... pokusam sa nainstalovat jeden usb kluc, ktory sluzi ako mobile internet... ale neda sa mi nainstalovat... neda sa mi nainstalovat vobec nic..lebo mi vypisuje ze uz jedna instalacia prebieha, ze mam najprv ukoncit tu..ale neviem vobec najst zianu instalaciu ktora by prebiehala.. fakt neviem..vie mi dakto poradit?? hralovec@azet.sk diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Mac je za peniaze ale je určite stabijnejší ako WIN
A skade si na to prišiel?
original si musis opat kupit iked cena je oproti win smiesna povacsine 200 - 400sk.
a niektore profi verzie stoja delako cez 2000,--
Hold smola MONOPOL je to smradlavy.
To tomino: naco macromediu? ak poznas eclipse (je to aj pod win) tak zistis ze macromediu nepotrebujes pod linux
Su niektore distribucie za ktore sa celkom mastne plati. Ale hlavna je licencia pod ktorou sa linux siri. Cize ak si ho kupis alebo zadarmo stiahnes dostanes k nemu aj zdrojaky a mozes ho ako chces modifikovat a upravovat. ak to vies
ak nevies co s tym preinstaluj a mas pokoj
Ked tak budete mat, spravte si image c disku cez program GHOST.
Ked sa vam nieco dosere, jebnete tam dvdcko s image vasho cecka, a do 30 minut mate novy windows, s drivermy a setkymi programami ktore ste tam mali ked ste robili image takze asi tolko, a dolezite udaje na d vam ostanu
TADAAAA
Fakt, jediny zvuk u mna je umyselne spustene multimedium alebo radio.
Teda, ak mate na vasich webkach pustene boh vie co, tak si to na zaciatku vypnite. Stoji to cas, stale to vypnut...
dalsia chyba mi nabehla pri aktivacii, kde je obmedzeny pocet aktivacii pri aktivovanyi pri internete. co je pre mna nepochopitelne, lebo v licencnej zmluve nie je nic take uvedene. takze toto je dalsia chyba ktora mi vyskakovala prvych 30 dni a az potom som si to aktivoval telefonicky a na linuxe sa mi doteraz nic zle nestalo. jediny problem ktory tam mam je to, ze tu nejdu lepsie hry ale to je len taky malicky problem kedze aj tak dako hry moc nehravam.
ako sa toho zbaviť tak aby som nemusel kúpovať oreginál Win. ?
This program cannot be executed (5007). co s tym mam urobit ?? robi mi to aj pri NHL.
tak vidím ako sa mi načítava, ale potom čierna obrazovka, dám hore šípku, napíšem si
heslo môjho účtu, počujem ten trápny tón pri prihlasovaní, ale stále nič nevidím
lol dobre že mám aj Ubuntu - (Linux)
mam este jeden notbuk s W7 a tam to neroby
neviete pomoct pls ?
dik za pomoc