Mám a aj filmy hodnotím, pretože ľudia si odo mňa stále pýtajú filmy tak im len hodím svoj profil a nech si vyberu z tych co som hodnotil A ešte využívam funkciu "Chci vidět" ktorá je aj v appke.
@chlorofyl staci ti napisat tri recenzie a poslat ich aj tak nechapem ten test, lebo testuje skôr či si pamätáš irelevantné info ako roky, hercov a detaily z filmu ako to, či vieš kriticky zhodnotiť film a napísať dobrú recenziu...
@indelirium Nie lebo som tiež neprešiel testom a ešte som sa nedostal k napísaniu tých kontrolných recenzií Ale plánujem sa k tomu dostať, lebo ma veľmi bavia filmy a chcel by som sa aj ja k nim vedieť vyjadriť, aj keby to prečítali aj len dvaja ľudia
@indelirium Ja som tam chcel písať také rozsiahlejšie komentáre, kde by som trošku viac rozobral ten film a tým pádom by som sa nad ním možno aj lepšie zamyslel/ vyťažil z neho viac. Ono by to bolo v podstate ako moja tvorba tu. Malá komunita, málokto to číta ale nemáš pocit, že je to úplne zbytočné, lebo občas máš aj nejaký feedback Taký safe option kde vyjadrovať svoje názory a dojmy.
@1ggy Na ČSFD mi celkom vadí to formátovanie tých komentárov, je to len masa textu, zle sa to číta, nedá sa pridať hudba, obrázok ani nič.
Ja sa o filmy dosť aktívne zaujímam už dobu a tak po tých rokoch mám dosť známych, s ktorými môžem diskutovať o hocijakom filme, lebo skoro vždy sa nájde niekto, kto ho videl tiež. Z toho pramení tá moja lenivosť písať nejaké komentáre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja sa o filmy dosť aktívne zaujímam už dobu a tak po tých rokoch mám dosť známych, s ktorými môžem diskutovať o hocijakom filme, lebo skoro vždy sa nájde niekto, kto ho videl tiež. Z toho pramení tá moja lenivosť písať nejaké komentáre.