Ale zas je pravda, že podľa mňa je dobrá pesnička taká, s ktorou sa stotožním na prvýkrát bez toho aby som uvažovala, lebo prakticky všetko čo chcem povedať a čo cítim je tam povedané.
Sú však veci, ktoré si púšťam veľmi rada a veľmi často za účelom "chápania."
no toto je dosť zaujímavá otázočka ale neviem zahlasovať... lebo ak je reč výlučne o hudbe, resp. o inštrumentálnej hudbe, tak to je naozaj na každom jedincovi ako to pochopí a ako to bude cítiť... pred pár dňami som sa napríklad zamýšľal ako môžu hudobníci vytvoriť názvy pre svoje inštrumentálne diela... lebo ak je tam k tomu text, tak je to jednoznačné (väčšinou)...
no a ak si myslela na tú druhú variáciu, teda aj s textom, tak mám rád aj jednoduchšie veci aj zložitejšie ale vždy to musí mať aj zmysel a hlavne aj city
P.S. ak tu má niekto rád inštrumentálky tak vrelo odporúčam nový album Yngwieho Malmsteena s názvom Angels of love
Hudbu nad ktorou sa treba zamysliet milujem. Aky ma vyznam spievat 2.000.000 pesniciek o laske? Aky ma vyznam "spievat" nejake nananana, Put your handz up, c´mon all dance a podobne nechapem...
Ci uz politicke, protirasisticke, protiextremisticke atd texty pocuvam kazdy den. Ae obcas ked nemam chut nikoho pocuvat si pustim napr. instrumentalky, alebo DnB.
Ako kedy sem tam okej ale mam rad pesnicky bez hblsieho posolstva, pretoze ie sa daju pocuvat ako podmaz pod akukolvek cinnost (ucenie, pisanie prac, soferovanie...)
Zvycajne pocuvam aj nieco, co ma nejaky odkaz ludstvu.. v tomto odporucam stredne obdobie tvorby skupiny Amorphis, alebo aj taki Septic Flesh a Sonata Arctica su v tom dobri.. ale dakedy suhlasim aj s @12
ked treba len nieco pustit, zeby nebolo ticho, tak uplne najlepsie ked to je nieco bez textu, ako väcsina od Apocalypticy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
neviem pdola mna zmysel piesne je prave to najdolezitejsie na nej..ako aj ten text a tak..stale ked pocuvam nejaky song najprv si ju prelozim ...
@4 jj..preto ja ani radio nezapnem mp3-ka 4 ever
@5 no napodobne
Sú však veci, ktoré si púšťam veľmi rada a veľmi často za účelom "chápania."
proste ked to ma text a je to krasne hudobne urobene, je to uzasne
no a ak si myslela na tú druhú variáciu, teda aj s textom, tak mám rád aj jednoduchšie veci aj zložitejšie ale vždy to musí mať aj zmysel a hlavne aj city
P.S. ak tu má niekto rád inštrumentálky tak vrelo odporúčam nový album Yngwieho Malmsteena s názvom Angels of love
Hudbu nad ktorou sa treba zamysliet milujem. Aky ma vyznam spievat 2.000.000 pesniciek o laske? Aky ma vyznam "spievat" nejake nananana, Put your handz up, c´mon all dance a podobne nechapem...
Ci uz politicke, protirasisticke, protiextremisticke atd texty pocuvam kazdy den. Ae obcas ked nemam chut nikoho pocuvat si pustim napr. instrumentalky, alebo DnB.
ked treba len nieco pustit, zeby nebolo ticho, tak uplne najlepsie ked to je nieco bez textu, ako väcsina od Apocalypticy